Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

ben bunu istiyommmm

sana da bu yakısır tatlım zaten

kızzzzzz aşk olsun bu neeeeeee
şaka tatlım şaka
ben de istediğimi koyardım şimdi ama rtük ten korkuyorummmmm
+ 18 uyarısı yapıyorum lütfen efendım lütfen
hemşoma victoria secret yakışır bikeremadriana limadan neyi eksim benim hemşomun
venüze kurban olsun victorialar adrianalar limalar

kızzz neler varda herşey meydanda koyamıyom sırf bacakları seçiyom
al bı uyarıda sana +18
benim yemeğim geldi kızlar sonra görüşmek üzere
afiyet olsun tatlım. burda beklıyoz seni

:2: :2: işte benm sorunumda kaynatamamk venus yaa onu aşmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı :):) bukadar başardık ya onuda başarırız heralde :)

kızlar kocalarınız seviyosa hiç üşenmeyin valla keşke benimkide sevse ben çok seviyorum şıkır şıkır giyinmeyi jartiyerleri filan ama aşkım aşkım sevmiyo

venüscüm sana bi tane yollicam bırazdan begenecen mi bakalım

ayyyy balım buna benzer var bende bi tane ama öleee göüsler açık deil onda kız biz eskiden eşimle çıkarken ek iş yapardık çok sattım bunlardan hem kendim hem çevrem doydu sexu çamaşırlara elimde kalanlarıda ara sıra gözüme kestirdikçe açıp kullanıyom walla stok çok bende toptancıdan alıyoduk ya ucuza geliyodu tüylü müylülerdende var böle tavşan gibim oluyon giyince anam dur regl bitsin onlarla açışlış yapayım ben iyi aklıma geldi

kızlar yine uzun bi aradan sonra buradayım ne var ne yok keyifler nasıl...

canım nerelerdesin sen ???? çok uzun zaman oldu yoktun hayırdır ????

bende beyendim valla siyahh herzaman daha sexsi çok güzelmiş :)
ama ben eriniyorum böle şeyleri giy çıkar ne olcak benm bu halim bilmiyorum :) :)

kız erincek ne war sadece giycen çıkarmasını sen yapmayacaksın zaten 5 dk da çıkar bunlar üstten hiç merak etme

:2: :2: işte benm sorunumda kaynatamamk venus yaa onu aşmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı :):) bukadar başardık ya onuda başarırız heralde :)

önce su ısınsın kısık ateşte sonra ocağın altını aç bak nasıl kaynıyorsun yawru kuşum sen şu an ısınma turlarındasın iyice bi ısın kaynamayada sıra gelecek

kızlar kocalarınız seviyosa hiç üşenmeyin valla keşke benimkide sevse ben çok seviyorum şıkır şıkır giyinmeyi jartiyerleri filan ama aşkım aşkım sevmiyo

benimki varya böyle her dk ka makyajlı bakımlı şıkır şıkır gezineyim öyle seven bi tip ama iş güç her zaman olmuyo tabiki...allahtan bende severim kızken bile alırdım bütün parayı yatırırdım annem derdi kim görüyo senide bu kadar para veriyon hepsini taşıdım evden bak dedim bunca yıllık yatırım değerlendi şimdi annemde diyo bu yatırımın faizi bi çocuk olsaydı bari

evet canım çook haklısın .. bu riskin vajinismus ile ilgili olduğunu ben düşünmüyorum ama :44: çünkü etrafımda tanıdıklarımda ve duyduklarımda o kadar çok düşük yapıp sonra hamile kalan varki. kürtaj gerekmediği müddetçe riski atlatıyorsun Allahtan. neden olur bilemiyorum ama gıdalardan da olabiliyormuş mesele şunu yeni duydum nar yemek düşüğe sebeb olurmuş ve dahasıda var mesela ada çayı içmeyin hamilelikte diyorlar oda düşüğe sebeb olabilirmiş. bunlara falanda çok dikkat etmek gerekiyor sanırım.

Allah hepimizin yarıdmcısı olsun. sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gelsin gerçekten . amiin

vajinismusu yenen arkadaşlara bir sorum olacak,ben hala bende vajinsmus varmı tam olarak anlamış değilim. eşimle ilişkiye girebiliyorum ama sanırım tam anlamıyla değil.yani 5 cm falan giriyor yaklaşık.kendimi sıkıyorum hafif acı oluyor.her defasında kendimi telkin ediyorum,sıkma kendini nolucak vs diye ama bundan daha fazla girmedi hiçbir zaman.eşime soruyorum nasıl normalmi diye oda tabi normal diyor,ama ben hala anlamdım beni iyice moralimi bozmamak,psikolojimi düzeltmek içinmi böyle söylüyor diye. mesela geçen yıl doktora gitmiştim doktor vajinal ultrasondan bakacaktı,ve ben kendimi çok sıktım,o yüzden tam bakamadı doktor,yani yarıya kadar girdi orda kaldı.hatta sordu vajinismus mu var sizde,öyle kalktım yani bakamadan.şunu sormak istiyorum "yendim" diyen arkadaşlar sizinde böylemiydi,ve şuan yapabiliyorum diyosunuz ya sizin kaç cm giriyodur mesela,normali kaç cm girmesi?lütfen yardımcı olun.bi de çocuk sahibi olmal istiyorum, sizce bu şekilde bi ilişkiyle hamile kalabilirmiyim?

1.Misyoner olun
Bir kadın küçük manevra ile şaşırtıcı vuruşlar ve dokunuşlarla hem kendinin hem de erkeğinin orgazm olmasını sağlayabilir. Bunu nasıl yapacağınız ise şöyle; Cinsel organı az ya da çok yatay hareketlerle göğsünüze sürtebilirsiniz. Cinsel birleşme sırasında eğlenceli hareketler yapabilirsiniz.
3. Skor tutmak
Çiftler karşılıklı olarak konuşarak seks ilişkilerinin gücünü daha da artırabilirler. Birbilerine isteklerini sorarak ve konuşarak daha güzel boyuta getirebilirler. Her ilişki sonrası zamanı hesaplayarak ve kaç kere yaptıklarını söyleyerek daha da motive olurlar.
4. Seks sonrası ’seni seviyorum’
Seks araştırmaları sonucunda, uzun vadeli ilişki yaşayan çiftlerde kelimelerle sevgisini ifade etmek çok önemli ve ilşki boyutunu güçlendirdiği kanıtlanmış. Cinsel ilişki sonrası kadın veya erkek birbirlerine ’seni seviyorum’ dediğinde, çiftler seks sonrası bile çok mutlu oluyorlar, bağlılıkları artıyor.
5. Bakışlarınızla seksi ifade edin
Fiziksel, duygusal ve ruhsal boyutta gözler her iki taraf içinde çok önemlidir. Sevişirken veya seks yaparken bakışlar birleşmeyi orgazmı daha çok etkiler. Sekse başlamadan önce sevgilinizin gözlerinin için 5 dakika kışkırtıcı bir şekilde bakın ve bakmaya öpüşerek devam edin. Zevk noktalarının en iyi uyarıcıları bakışlar. Ve seksten sonra da gözlerine derin bir şekilde bakmaya devam edin ve patlayıcı orgazmı göreceksiniz.
6. Hızlı seksi deneyin
Çok yoğunsunuzdur belki fakat bu sizin sekse zaman ayıramayacağınız anlamına gelmez. Yoğun iş temponuz içinde dahi seks yapabilirsiniz. Bunun en iyi yolu hızlı ateşli seksi denemek. Ateşli seks için fırsatlar yaratıp daha zevkli hale getirin
7. Uygulamalı güvenilir seks
Eşinizle güven içindeyseniz, bunu baştan çıkarıcı yollarla isteyebilirsiniz. Eşinize seks istediğinizi kelimelerle değil, bazı şeyleri gösterek hissettirebilirsiniz. Bazı eğlenceli ifadelerle hem ateşli seksi hem de eğlenceli seksi uygulayın. Nasıl mı? Akşam yemeğinde çikolata sosu getirerek bazı yerlerinize döküp gerisini ona bırakın. Sabah aceleyle çıkar gibi yapıp iç çamaşırınızı giymeyi unuttuğunuzu gösterin.
8. Alışveriş yaparken kondom almak
Alışveriş yaparken prezervatifin her çeşidinden alarak onu baştan çıkarın. Prezervatiflerin her ikinizde de inanılmaz zevkler uyandıracağından emin olabilirsiniz
9. Yatakta romantik şeyler okumak
Hoş kokulu mumlar eşliğinde seksten söz eden yazılar okuyarak orgazm olmayı sağlayabilirsiniz. Bunları okurken de yumuşak dokunuşlarla onu okşamaya başlayın kendinizi bir anda seksin ortasında bulacaksınız
10.yatakta corap giyin
Seks yaparken bildiğiniz ince çorabı giyin. Bu erkeklere daha seksi gelir. Seks sırasında çorapların dokusu, kayganlığı erkeğin daha fazla orgazm olmasını sağlar.
11. Derin sesli nefeslerin ereksiyonu
Kadınların seks sırasında derin sesli nefesler çıkarması erkeği daha çok çıldırtır. Gözlerini kapatıp derin nefes alan kadınlar daha seksi gelir. Erkekler seks sırasında kadınların ağzının şekline bakarak seksi canlandırır
14. Kulağına fısıldayın
Eşinizin kulağına arzularınızı ve seksi yumuşak sesle fısıldayın. Bir anda eşinizin size karşılık verdiğini göreceksiniz
15. Striptiz yapın
Profosyenel bir şekilde yapacağınız striptiz, her ikinize de heyecan verici anlar yaşatacak. Striplizle eşinize yatak odasını gösterebilirsiniz. İşte striptizin püf noktaları; * Seksi, dantelli, transparan kıyafetler giyin. Giydiğiniz jartiyerleri elinizle yukarı aşağı hareketlerle indirip kaldırın. * Seksi ve akıcı bir şarkı seçin. Dans ederek yatak odasını gösterin. Ona dokunun, oynayın ve eğlenceli anlar yaşatın. * Arada onun yanına giderek size dokunmasını sağlayın ve yumuşak donuşlarla ona dokunun. * Kokulu mumlar ve loş ışıkla ortamı seksi hale getirebilir ve sonrasında güzel bir seksle sonlandırabilirsiniz
16. Bir vibratör kullanın
Biraz pilli eyleme ihtiyacınız mı var? Araştırmalar cinsel ilişkiler sırasında vibratör kullanılmasını sağlıklı ve cinsel yaşam için faydalı olarak belirtiyor. Cinsel oyun sırasında vibratör kullanılan erkekler de yüksek cinsel performans görülüyor
18. Cinsel uyumluluk
Eğlenceli küçük oyunlarla, çarşafların arasında değişik fantaziler sayesinde her ikinizde tatmin olabilirsiniz. Birbirlerinin arzularına önem vererek kim ne isterse uygulandığı süreçte çiftler seksten inanılmaz zevk alırlar
19. Çıplak fotoğrafınızı çekip yollayın
Telefonun kamerasıyla çıplak ya da iç çamaşırıyla fotoğrafınızı çekip sevgilinize yollayın. Size koşarak gelecek. Seksteki heyecanına ve isteğine inanamayacaksınız
20.Tantirik seksi deneyin
Tantrik seksle hayatınızı renklendirin. Tantirik seks, cinsel birleşme sırasında nefes alışlarını, göz temasını öne çıkaran seks türüdür. Bazı pozisyonlarla sizin cinsel repertuarına kalıcı bir parçası haline getirebilir. Daha uzun sevişmeyi uzatıp yavaş hareketlerle değişik
21. Bol bol kucaklaşın
Yaşla birlikte cinsel tatmin olma isteği ve süreci de etkilidir. Kadınların orgazm olma süreleri yaş ilerledikçe farklılaşmaktadır.
22. Çıplak vücutla sarılmak
Sarılmak her zaman için güven verici bir bağdır. Duygusal ifadelerinizi belli etmek için sarılmak en iyi beliteçtir. Eşinizle güne çıplak bir şekilde sarılarak başladığınızda birbirinize güveniniz artar. Bu en çok da cinsel ilişki içinde güvenlik teşkil eder. Çıplak vucutla sarılmak orgazmı artırır ve sesksi kolaylaştırır
23. Bir cinsel ısınma
Eşinizin karşısına banyodan sonra bornozlu ya da havlulu bir şekilde çıkın. Islak saçlarla onun yanına gidip, bacaklarınıza veya göğüslerinizi kontrol ediyormuş gibi yapın. Bu tür şeyler heyecanı artırır. Eşinizin üzerinize atlayıp, bir an önce sizi yatak odasına gideceğinden emin olabilirsiniz
24. Giysilerle fantaziler kurun
Birçok çift cinsel kostümlerle fantazilerde sınır tanımıyorlar. Yatak odasına seksi bir kostüm giyerek eşinizle fantezi canlandırılması olmayan bir tehdit şekilde kendinizi ifade etmek için harika bir yoldur. Bu fantazilerle seks hayatınıza renk katabilirsiniz
26. Otel odası fantazisi
Değişik fantazilerle farklı ortamlarda farklı insanlarmış gibi olmak istiyorsanız, otel odaları ideal seks fantazisi yeridir. Otel odaları insanın aklına sadece seks getirir ve farklı oyunlarla fantaziler sağlar. Muhteşem seks için hazır olun
28. Oyunu herkes sever
Küçük oyunlarla, hassas dokunuşlar ve titreşimlerle erotik anlarda orgazm olabilirsiniz. Eğlenceli seks için yeni fantaziler yaratın ve seks hayatınızı canlandırın
30.Sadece seks
Her yerde seks yapmak çok eğlenceli ve seksidir. Cuma gecesi başlayan seksin hafta sonu boyunca sürdürülmesi her iki cins içinde mükemmel bir hafta sonu demektir. Bütün hafta sonunu seks yaparak geçiren çift, haftaya daha dinamik ve mutlu girer. Erkeklerin hiçbir zaman hayır diyemeyeceği tek şey sekstir bunu sakın unutmayın.

kizlarrr size seks hayatini guclendirecek ip uclari buldum

ayyy burada ne çok kaynatmışsınız öyle ne hoş kızlarsınız yawww

başımıza vurmuş vaji yeni yeni kendimizi buluoruz anacımmm

narı çok severim ama kabız yaptığından yiyemiyorum ada çayını hiç içmedim tadını bile bilmem yanlışlıkla içtiysem belki içmişimdir hatırlamıyorum aminnn canım herkesin bebişini korusun rabbim...

canım kızlık gittimi ? gittiyse normal ilişki yaşıyosun demektir heleki eşin normal diyorsa bence normaldir...kasılma zaman zaman oluyor psikolojik olarak kendimizi tedirgin hissetiğimiz zamanlar farketmedende olsa kasıyoruz kendimizi...kayganlaştırıcı ve istek arttırıcı jeller kullanabilirsin..yeni evliysen eğer tahmin ediyorum öylesin zamanla alışacaksın canım...

wayyyy kuduruk şaziye seniiii...siz varya sizzzz ne yere bakan vaji yakansınız
Her yerde seks yapmak çok eğlenceli ve seksidir. Cuma gecesi başlayan seksin hafta sonu boyunca sürdürülmesi her iki cins içinde mükemmel bir hafta sonu demektir. Bütün hafta sonunu seks yaparak geçiren çift, haftaya daha dinamik ve mutlu girer. Erkeklerin hiçbir zaman hayır diyemeyeceği tek şey sekstir bunu sakın unutmayın.

sağol bebişim gayet faydalı bilgiler....yeninde sizde uygulayın bir an önce balımm....ahhhhhhh ahhhhh bunu yazana hiç misafir gelmiyomuş heralde
bi boş kalsak yapacazda millet kuyrukta anacım bize gelmek için sıraya girmişler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…