Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
hafta sonu sizde şenlik var desene umarım bizede misafir gelmesde bol bol çarşaf siftahı yaparız şu jelde aklım kaldı yawwww birde aklımdan geçen bi fantezi var onu settircem

olmazmı tatlımm . insallah işleri biterde gelir :97:
hafta sonu şampiyonluk macına cıkacam. onun için cok iyi hazırlanıyorum. antrenmanlarımı aksatmıyorum.
insallah sizede kimse gelmezde sende kaynatırsın. şu jelide kullanmak nasip olmadı ha.

venüsgüm kuzum sen ne zaman yaptın bu işi kimlere sattıın kııızzzzz

kocişle çıkarken nişanlıyken evliyken yaptık netten satış yaptık en son yılbaşında noel baba kostümü, çam ağacı ve yılbaşı süsleri satmıştık bu yıl sevgililer günündede yapmayı planlıyoduk ama çok yoğundu kociş girmedik bu işe ama biraz sakinlesin tekrar şey ettirices bebişim benim bulunduğum yer toptancıların olduğu bi yer çamaşır, bijuteri, oyuncak kıl tüy hepsini toptan fiyatına alıyorum

ohhhhhhhhh masallah tatlım sen o yönden sıkıntı cekmezsin hiç.ne güzel valla. kıçını nere cevirsen camasıra degıyor ha ne güzel

neymiş kız bizede söle şu fantaziyi merak ettim bak şimdi

hele bi yapayımda sölicem

oyyyy oyyyyy alcan yani kupayı anam ne zaman program yapsam bi şey çıkıyo yapmıyım diyorum duramıyorumki

ne güzel zevkli bi iş desene fazntaziyi alalım

hele bi yapayımda sölicem

oyyyy oyyyyy alcan yani kupayı anam ne zaman program yapsam bi şey çıkıyo yapmıyım diyorum duramıyorumki

tabi canım alcam . ama farklı galip gelmem lazım. averajı düzeltmeliyim. kelebeğin averajı 25 benim 20 en az 6 farklı galip gelmem lazım

ohhhhhhhhh masallah tatlım sen o yönden sıkıntı cekmezsin hiç.ne güzel valla. kıçını nere cevirsen camasıra degıyor ha ne güzel

walla artık oranın sahibi abla bana soruyor hangisi gider ondan getirelim alıpta kullanmadığım model kalmadı walla :13:desen desen renk renk çamaşır dolu ama tabi mantar yüzünden anne külodu giyiyom alta en pamuklusundan üstü forma altı sorma demişler

ohhhhhhhhhhh giy sen giyyy. tabi koleksiyon yapmıssındır sen şimdi

leynnnn 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyor hemende kaynamışsınız fokurdaklar sizi :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…