evet tatlım cok özledim kocişi. bi gelse bak neler yapcam. kelebeki bile geride bırakacam
wayyyy hatunumuz baya bi iddialı anlaşılan kızzzz yeni jartiyerine dikkat et bari o kadar para verip 1 günde çöpe gitmesin
ştttt kızlar burda devam geyiğeee burası serbst bölge
ştttt kızlar burda devam geyiğeee burası serbst bölge
iddalıyım tabi canımm. kız daha alamadım jartiyer. hafta sonu cıkacaktım ama cok fena yagmur vardı burda fırtına yagmur engelıne takıldım
ewet öbür tarafta egzersiz yapanlara nispet yaparmış gibi oluyor kızmakta haklılar bende olsam kudururdum yani
oyyyyy anacım netten alsana yawwww
zincir mincir istemem ayol rahat bırakın beni 3.5 yıl takmışım zati zincir kırdım artık zincirlerimi
kuzum netten almayı cok istiyorum da denemeden almam ben risikli iş
bence de tatlım . millet orda egzersiz yapıyo biz cene calıyoz
zincir mincir istemem ayol rahat bırakın beni 3.5 yıl takmışım zati zincir kırdım artık zincirlerimi
kuzum netten almayı cok istiyorum da denemeden almam ben risikli iş
ula kuduruklar oooo jartiyerler havada uçuşuyorrr
tamam canım merak etme sen ben senin için merdiveni tuzlarım kaymazsınız sonra
kır yakışır yawrummmm çıkar acısını
bedenini bilsen marka olanlarda bir sorun çıkmıyo bebişim..toptancılarda çok ucuza geliyor daha önce sattım biliyorum yani
boşver tuzu kız kaysın daha iyi kayganlasıtırcı kullanmayız
kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege
sen yalnızmı kaldım kıyamam ben sana nire gitti kocişin
kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege
oooooooo sen daha yeni mi duyuyon bacım 1 haftadan beri tık yok[/QU
arada gördümde çeneden fırsat gelmemiş herhal
hafta sonu sizde şenlik var deseneumarım bizede misafir gelmesde bol bol çarşaf siftahı yaparız şu jelde aklım kaldı yawwww birde aklımdan geçen bi fantezi var onu settircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?