Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
wayyyy hatunumuz baya bi iddialı anlaşılan kızzzz yeni jartiyerine dikkat et bari o kadar para verip 1 günde çöpe gitmesin

iddalıyım tabi canımm. kız daha alamadım jartiyer. hafta sonu cıkacaktım ama cok fena yagmur vardı burda fırtına yagmur engelıne takıldım

ewet öbür tarafta egzersiz yapanlara nispet yaparmış gibi oluyor kızmakta haklılar bende olsam kudururdum yani

ştttt kızlar burda devam geyiğeee burası serbst bölge

iddalıyım tabi canımm. kız daha alamadım jartiyer. hafta sonu cıkacaktım ama cok fena yagmur vardı burda fırtına yagmur engelıne takıldım

oyyyyy anacım netten alsana yawwww

kır yakışır yawrummmm çıkar acısını

bence de tatlım . millet orda egzersiz yapıyo biz cene calıyoz

zincir mincir istemem ayol rahat bırakın beni 3.5 yıl takmışım zati zincir kırdım artık zincirlerimi

bedenini bilsen marka olanlarda bir sorun çıkmıyo bebişim..toptancılarda çok ucuza geliyor daha önce sattım biliyorum yani

kuzum netten almayı cok istiyorum da denemeden almam ben risikli iş

kır yakışır yawrummmm çıkar acısını

bedenini bilsen marka olanlarda bir sorun çıkmıyo bebişim..toptancılarda çok ucuza geliyor daha önce sattım biliyorum yani

kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege

kuzum netten bakıyom kac gunden beri de ne bilim işte. neyse bu hafta içinde alcam emme. hafta sonuna kociş gelebilir süpriz olsun eşşege

hafta sonu sizde şenlik var desene umarım bizede misafir gelmesde bol bol çarşaf siftahı yaparız şu jelde aklım kaldı yawwww birde aklımdan geçen bi fantezi var onu settircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…