Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar hep jelle mi yapacaz,,,jeli bırakanınız var mı?ben jelsiz,yapamadım,yeterince kayganlaşmıyoooyerimseniben

dediğim gibi ilk girişte sok çıkar yapın önce p..s ucunu biraz alın çıkartın öle öle ilerleyin sonra bi bakmışsınız hoooooooop hepsi olmuş deneyin gerçekten işe yarıyo

kızlar bendede girişte ve çıkışta en ufak bir problem yok biz her denememizde en az 3 defa sonuna kadar sokmayı deniyoruz tek sorun yarıdan sonuna kadar olan kısım reglm bitsin 1 hafta güzelce tekrar yapacaz girişleri sonrasında dr bekliyor bizi merakla yine aynısı devam ederse dr diyecem düzelt beni :roflol:o kadar para verdik sana naniknanik bu arada ben eş parmağıyla egzersiz yaparken çıkışta sorun oluyodu sanki içimi çekiyo gibi oluyodu bunu dr sorduk kuruduğumdan oluyomuş belki sizdede öyle oluyordur kaydirigubbakcemile2

düzelir inş.kafam rahatsa çok daha rahat oluyor ama kafam rahat değilse bilinçaltı devamlı negatif şeyler düşünmemi sağlıyor.sen ne kadar oldu sorunu çözeli

minik kuşum bol bol kişisel gelişim kitapları oku inan çok faydasını göreceksin benden sana tavsiye...

kızlar hep jelle mi yapacaz,,,jeli bırakanınız var mı?ben jelsiz,yapamadım,yeterince kayganlaşmıyoooyerimseniben

ben kullanmıyorum canım bırakalı çok oldu ıslanklığı bekliyorum baktım olmadı çok nadirde olsa zeytinyağı kullanıyorum
en iyi jeli aldım jel daha çok kurutuyo beni bebe yağıda kullandım o hemen kurudu

cnm ben hiç bişey kullanmıyorum artık dr bize bebe yağı önermişti bir kaçkere kullandık.jelsiz olmasını istiyorsan ön s...i uzun tutman gerekiyor :kedi:

ben kullanmıyorum canım bırakalı çok oldu ıslanklığı bekliyorum baktım olmadı çok nadirde olsa zeytinyağı kullanıyorum
en iyi jeli aldım jel daha çok kurutuyo beni bebe yağıda kullandım o hemen kurudu

kız valla şaşıyorum sana nasıl kullanıyon zeytinyağını hihoyyyt ben kullansam ömür boyu zeytinyağlı yiyemezdim heralde :teytey: bana ilişkiyle ilgili dr önerisi şu oldu ilk tam p...s girişi denemesi gerçekleştikten sonra aksatmadan gün aşırı ilişkiye gireceksiniz ve ilişki sırasında ilk zamanlarda yani 1 hafta gibi normal jel kullanabilirsiniz giriş çıkışlar normal hale dönmeye başladığında siz zaten zevk almaya başlayacağınız için jele gerek kalmayacak ve üstüne basa basa söylediği ne olursa olsun ilk ay gün aşırı yapacaksınız yok misafir vardı kıldı tüydü demeyin ayarlayın ve yapın daha sonra hiç bir sorununuz kalmayacaktır dedi...

kız valla şaşıyorum sana nasıl kullanıyon zeytinyağını hihoyyyt ben kullansam ömür boyu zeytinyağlı yiyemezdim heralde :teytey: bana ilişkiyle ilgili dr önerisi şu oldu ilk tam p...s girişi denemesi gerçekleştikten sonra aksatmadan gün aşırı ilişkiye gireceksiniz ve ilişki sırasında ilk zamanlarda yani 1 hafta gibi normal jel kullanabilirsiniz giriş çıkışlar normal hale dönmeye başladığında siz zaten zevk almaya başlayacağınız için jele gerek kalmayacak ve üstüne basa basa söylediği ne olursa olsun ilk ay gün aşırı yapacaksınız yok misafir vardı kıldı tüydü demeyin ayarlayın ve yapın daha sonra hiç bir sorununuz kalmayacaktır dedi...

zeytinyağlıyı bırak bir gün bitlenirsem bu vaji yüzünden olcak kaydirigubbakcemile3

valla canım benim ev eczane gibi oldu 1 s enedir almadığım jel kalmadı napim bunu duydum baharımdan kullandım en iyisi bu azcık damlat kendine eşine ohhhhhhhh:dance:

artık eskisi gibi pek kullanmıyorum zaten çok çok nadir napim yapamıyorum diyorum eşime baskı yapıyorum rahatlat diyorum yoksa olmucak diyorum oda bana atlıyo mecburen bir nevi kullanıyom onu bişey sürmemek için kaydirigubbakcemile3

yeni yenen arkadaşlara bir sorum olacak hiç orgazm oldunuzmu ? (eskiler belki hatırlayamayabilir) kaçıncıda zevk aldınız ?

yeni yenen arkadaşlara bir sorum olacak hiç orgazm oldunuzmu ? (eskiler belki hatırlayamayabilir) kaçıncıda zevk aldınız ?

cnm ben daha orgazm olamadım,zevk alıyorum,biraz daha uzun olsa olucam,ama eşim önce davranıyor,hep böyle oluyo,,,,baakalım ne zamana artık...bunun için geciktirici filan kullanmak mı lazım acaba?yoksa ben hiçbir zaman orgazm olamicammmmm

klitopral evet ama vajinal için çok uğraşmak lazim olduğu için onu başaramadim. ya bende ilk 4 5 ten sonra olmuştu sanirim zevk alma olayı.

bi de istekle ve ön sevişmeyle de alakali. yani 4 dakikalik bi önsevişmeden sonra benim canim aciyo haaalaa maalesef :(

cnm ben daha orgazm olamadım,zevk alıyorum,biraz daha uzun olsa olucam,ama eşim önce davranıyor,hep böyle oluyo,,,,baakalım ne zamana artık...bunun için geciktirici filan kullanmak mı lazım acaba?yoksa ben hiçbir zaman orgazm olamicammmmm

üstte ol o zaman olursun. pozisyonla alakali

Back
X