Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım sadece alt pozisyonda yapabiliyorm başka poziyonda yapamıyorum.Ama senin dediğin taktiği deniycem üstte nasıl dengenizi koruyorsunuz dizlerinizin üstündemi gitgel yapmak zor olur çünkü.dik oturarakmı yapılcak.otorup kalkcazmı kusura bakmayın ya bu kadar bilgisize laf anlatmakta zor olsa gerek.

ah ben bir o aşamaya gelsem bu saydıklarınızın hepsini yaparım

Canım cinsellikte kurulukta bir problem çünkü kuru olunca acı duyarsın ve zevk almassın...benimde bi dönem oldu eş parmağı denemesinde parmağı rahat alıyodum eşim içeride gezdiriyodu onun parmağı içerde benim hiç dokunmadığım yerlere falan dokunuyodu acayip bi karıncalanma gibi bi şey hissediyodum heralde farkında olmadan kuruyodum parmağı çıkarırken sanki içimi çekip çıkarıyo gibi geliyodu doktora anlattık kuruluk önemli bir problem böyle devam ederse mutlaka bir jinekolağa başvurun dedi Allaha şükür sonrasında ıslaklığı sağladık parmak yada p...s içerideyken eşim klitorise dokunuyor bende ıslaklığımı koruyorum çokmu açık oldu yawwww kaydirigubbakcemile3

canım hepimizde aynı şey oluyor hep erteliyoruz ama bunada alışmamız lazım ileride bebek düşünüyorsan mutlaka düzenli bir şekilde gitmen lazım...şimdiden başlamamız gerek...doktor bana dediki bi kadın olarak en dikkat etmeniz gereken vajina/ilişkinin sağlıklı olması artık bir kadınsın sağlığını düşünmen gerek heleki vajiden çıkmışsın dahada önem vermen gerek dedi ve kesinlikle haklı kaydirigubbakcemile2lütfen ihmal etme en azından git durumunu anlat mutlaka yardımcı olacaklardır...

kızlar nerdeyse 1 ay olacak biz daha bişey yapmadık son yaptığımda kayganlaştırıcısız yapmıştık ama sertlik gidince bi daha tekrar etmedik şimdide enfeksiyon var o geçene kadar ilişki yasak sonrada regl olucam kendime güveniyorum ama ara çok oldu nasıl olur eskiye dönermiyim diye düşünüyorum bu kadar uzun süre ara veren varmı ? ilk yaptığınızda nasıl oldu ?

yok canım sen kafana takma hiç bişey eskiye dönmüyor bende ara vermek zorunda kalmıştım hatta hemde ilk zamanlarıydı o zaman bile bişey olmadı artıkinsan alışıyo başta az biraz zorlansanda oluyo ben hala başta girene kadar terliyorum sonrası bildiğin gibi aynı 2-3 gidip geldikten sonra herşey normal oluyo tatlım.sen onları düşünme inşallah kısa zamand atlatırsın şu enfeksiyonu

inşallah bitanem kaydirigubbakcemile2 nasıl oldu bu enfeksiyon anlamadım ben bebe yağından şüpheleniyorum bi daha kullanmayacam...

inşallah bitanem kaydirigubbakcemile2 nasıl oldu bu enfeksiyon anlamadım ben bebe yağından şüpheleniyorum bi daha kullanmayacam...

bencede kullanma canım zaten senin artık bebeyağlık vazelinlik bi durumun kalmadı maşşallah çok iyi gidiyorsun. biraz bekle düzeltikten sonra şu enfeksiyonun hiçbişey kullanmadan devam et. bazen ben çok isteksiz olduğumda ne yaparsak yapalım ıslaklık olmuyo o zaman p...se çok çok az gleit gelen sürüyoruz koklatıyoruz yani:) o işe yarıyo.

VENUSTEN ve g_y teşekkürler canlarım...
g_y henüz bir planım yok doğrusunu istersen...

Bu arada VENUSTEN dün yazamadım bir türlü geçmiş olsun canım...
Bebeyağı kullanma artık. Bende kuruluk olunca normal krem kullanıyorum ben...

Bu arada VENUSTEN dün yazamadım bir türlü geçmiş olsun canım...
Bebeyağı kullanma artık. Bende kuruluk olunca normal krem kullanıyorum ben...

sağol bitanem...walla bilsem kullanmazdım ama çok ilginçtirki benim ne akıntımda bi anormallik oldu nede kaşıntım vardı nasıl mantar var anlamadım...kanıma nasıl mikrop bulaşır onu zaten hiç anlamadım...su bazlı vajinal kayganlaştırıcıyı kullanabilirsin kuruluk olduğunda dedi doktor...ama çok uzun süreli kullanmamaya dikkat et yinede dedi....10 gün sonra tekrar kontrole gidicemmm bakalım ne diyecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…