g_y cim alt pozisyonda zevk almadığından bahsetmişsin,,,yatağın ucuna gel eşinde ayakta olsun,yerde yaniii,,bu pozisyonda başlayıp,sonra değiştirebilirsin,,eşin kucişine alsın seni,hiç çıkarmadan,ters dönün,yani sen üste gelmiş olursunn,,sen git gel yaparsın zevk te alırsın birde bunu deneyin istersn,,,,bende çok işe yarıyooo
kızlar ben çıkıyorum, iyi geceler size kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum, iyi geceler size kaydirigubbakcemile3
canım sadece alt pozisyonda yapabiliyorm başka poziyonda yapamıyorum.Ama senin dediğin taktiği deniycem üstte nasıl dengenizi koruyorsunuz dizlerinizin üstündemi gitgel yapmak zor olur çünkü.dik oturarakmı yapılcak.otorup kalkcazmı kusura bakmayın ya bu kadar bilgisize laf anlatmakta zor olsa gerek.
Kızlar günaydın...
Bugün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan
yaaa benim doktor fobim var:))bu arada eşim de doktor:))ona söylesem ne gerek var der kesin.zamanla olur der.vaji için gidelim dediğimde bile doktorluk iş değil zamanla olur diye geri çevirdi.çok komik değil mi:)ben bu kadar üstüne düşmesem hala vajili olurdum.
off ya bende korkuyorum çekiniyorum doktora gitmeye zaten zar zor başardım bu olayı oraya gitmeye cesaretim yok.bende sorun var aslında çok ihmal ediyorum.yumurtalığımda üşüttüğüm zamanlardave zaman zaman şişme oluyor. kötü bişey çıkacak diye korkuyorum. kendime kızıyorum ama gidemiyorum da doktora.bazen kıyafetimin üzerinden bile belli oluyor şişkinliği.o haldeyim ama yinde de ihmal ediyorum. kist falan olsa adetim düzensiz olur diyorum ama iştee ölee.kendi kendime teşhisler falan off offf
Kızlar günaydın...
Kızlar günaydın...
kızlar nerdeyse 1 ay olacak biz daha bişey yapmadık son yaptığımda kayganlaştırıcısız yapmıştık ama sertlik gidince bi daha tekrar etmedik şimdide enfeksiyon var o geçene kadar ilişki yasak sonrada regl olucam kendime güveniyorum ama ara çok oldu nasıl olur eskiye dönermiyim diye düşünüyorum bu kadar uzun süre ara veren varmı ? ilk yaptığınızda nasıl oldu ?
yok canım sen kafana takma hiç bişey eskiye dönmüyor bende ara vermek zorunda kalmıştım hatta hemde ilk zamanlarıydı o zaman bile bişey olmadı artıkinsan alışıyo başta az biraz zorlansanda oluyo ben hala başta girene kadar terliyorumsonrası bildiğin gibi aynı 2-3 gidip geldikten sonra herşey normal oluyo tatlım.sen onları düşünme inşallah kısa zamand atlatırsın şu enfeksiyonu
inşallah bitanem kaydirigubbakcemile2 nasıl oldu bu enfeksiyon anlamadım ben bebe yağından şüpheleniyorum bi daha kullanmayacam...
Bu arada VENUSTEN dün yazamadım bir türlü geçmiş olsun canım...
Bebeyağı kullanma artık. Bende kuruluk olunca normal krem kullanıyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?