sağol bitanem...walla bilsem kullanmazdım ama çok ilginçtirki benim ne akıntımda bi anormallik oldu nede kaşıntım vardı nasıl mantar var anlamadım...kanıma nasıl mikrop bulaşır onu zaten hiç anlamadım...su bazlı vajinal kayganlaştırıcıyı kullanabilirsin kuruluk olduğunda dedi doktor...ama çok uzun süreli kullanmamaya dikkat et yinede dedi....10 gün sonra tekrar kontrole gidicemmm bakalım ne diyecek....
günaydın şekerler... opuyorumnanaktan
bugün bizimde ilk evlilik yıldönümümüz haftasonu kutladık ama halen sarhoş gibiyim :bbo:
bu arada cuma günü yoktum venüsüm ne oldu sana yaa mantarmı oldun?korkma bak bendede var ilaç aldım içiyorum dikkat et öle herşeyide kullanma sakın
Tebrikler bizim de cumartesi 2 yıl oldu canım...
senide çok tebrik ederim canım nice yıllara.... nasıl geçti?
geçmişler olsun allahım hayırlı şifalar versin venüstenciğim
sağol canımcım...
canım bende de mantar vardı ama yoğun beyaz akıntı ve aşırı kaşıntı vardı çok şükür geçti...
İki yıl önce dr'a gittiğimde sende kan zehirlenmesi var demişti ve bi ilaç vermişti. Senin bahsettiğin de o sanırım kanda mikrop falan?
yawrum bende ne bir kaşıntı nede anormal bir akıntı vardı herşey normaldi ama dayanılmaz bir karın ağrısı vardı apandistim patladı sandım yüzüm sapsarı kesildi patronum acile götürelim ne bu halin demese ben hala anlamayacaktım...kanımda mikrop nasıl neden çıktı anlamadım odamı ilişkiden bulaşıyor ??? birde bana arkadaşlarım eşininde ilaç kullanması gerekir yoksa yine bulaşır dedi ama doktor bişey demedi bende bilmiyordum sormadım senin eşinde kullandımı canım ilaç?
yawrum bende ne bir kaşıntı nede anormal bir akıntı vardı herşey normaldi ama dayanılmaz bir karın ağrısı vardı apandistim patladı sandım yüzüm sapsarı kesildi patronum acile götürelim ne bu halin demese ben hala anlamayacaktım...kanımda mikrop nasıl neden çıktı anlamadım odamı ilişkiden bulaşıyor ??? birde bana arkadaşlarım eşininde ilaç kullanması gerekir yoksa yine bulaşır dedi ama doktor bişey demedi bende bilmiyordum sormadım senin eşinde kullandımı canım ilaç?
günaydın şekerler... opuyorumnanaktan
bugün bizimde ilk evlilik yıldönümümüz haftasonu kutladık ama halen sarhoş gibiyim :bbo:
bu arada cuma günü yoktum venüsüm ne oldu sana yaa mantarmı oldun?korkma bak bendede var ilaç aldım içiyorum dikkat et öle herşeyide kullanma sakın
ohhh ohhhh yarasın Allah bi yastıkta kocatsın balım....mantar olmuşum enfeksiyon kapmışım mikroplaşmışım her bişey olmuşum o yüzden hep ağrılarım varmış ama ben hiç bişey anlamamışım..geçen ben burda sordum kızlar enfeksiyon nasıl oluyor diye kimse cevap yazmadı demek içime doğmuş gamyoncuiremsudoktor bir dünya ilaç verdi onları kullanıyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi gidicem bakalım nolmuş ne bitmiş akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?