Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım bende de mantar vardı ama yoğun beyaz akıntı ve aşırı kaşıntı vardı çok şükür geçti...
İki yıl önce dr'a gittiğimde sende kan zehirlenmesi var demişti ve bi ilaç vermişti. Senin bahsettiğin de o sanırım kanda mikrop falan?

günaydın şekerler... opuyorumnanaktan

bugün bizimde ilk evlilik yıldönümümüz haftasonu kutladık ama halen sarhoş gibiyim :bbo:

bu arada cuma günü yoktum venüsüm ne oldu sana yaa mantarmı oldun?korkma bak bendede var ilaç aldım içiyorum dikkat et öle herşeyide kullanma sakın

Tebrikler bizim de cumartesi 2 yıl oldu canım...

geçmişler olsun allahım hayırlı şifalar versin venüstenciğim

sağol bitanem...Allaha şükür ağrılarım geçti...kimseye vermesin Allah...bide ben o kadar bekledimki acillik oldum...ihmal etmemek gerekli artık kadınım daha bi dikkat etmem lazım eşim beni baya bi fırçaladı benneyaptımki

yawrum bende ne bir kaşıntı nede anormal bir akıntı vardı herşey normaldi ama dayanılmaz bir karın ağrısı vardı apandistim patladı sandım yüzüm sapsarı kesildi patronum acile götürelim ne bu halin demese ben hala anlamayacaktım...kanımda mikrop nasıl neden çıktı anlamadım odamı ilişkiden bulaşıyor ??? birde bana arkadaşlarım eşininde ilaç kullanması gerekir yoksa yine bulaşır dedi ama doktor bişey demedi bende bilmiyordum sormadım senin eşinde kullandımı canım ilaç?

canımcım kandaki mikrop başka şeylerden bulaşır geçende bende öle oldumd edimya çok şükür kandaçıkmadı hem arkadaşlarına bakma bence sen sonuçta einin kullanması gereken bişi olsaydı zaten doktor söylerdi sana ama sanırsam yoğun bir şekilde mantarmı oldun sen?
sana dmeiştim hemen acile git diye bak bekleyince ne kadar ge kalıyosun gördünmü klava:
ihmal etme canım allah korusun dikkat et kendine

Kana mikrop nerden bulaşıyor hiç bilmiyorum canım benim evlenmeden önce olmuştu ilişkiyle alakası yok yani...
Mantar olunca evet her iki tarafın da kullanması lazım. Dr bana krem vermişti hem eşim hem ben kullandık. Eşin kullanmazsa ilişki sırasında tekrar geri bulaşır sana geçse bile...

Son düzenleme:
canım kandaki mikrop dış salgılardan geçiyo yani dışardan mikrop almışsın sen venüsüm bu mikropu tam yıkanmamış meyve sebzelerden olabilir dışardaki wclerden olabilir vs. yani ilişikiyle alakası yok kandaki miktopun
ama mantar oluncada illaki eşinde bişi kullancak diye alakasıda yok şunu da söyliyim ancak çok yoğun yani eşten kaynaklı sana geçen bir mikrop varsa eğerki bunuda smear snucunda görebiliyo doktorlar ancak o zaman eşlerinde kullanması gereken ilaç veriyolkar ben sık sık bu durumla karşılaştığım için mantar olayıyla bütünleştim o yüzden tüm detaylarını bilyiorum yani...

ohhh ohhhh yarasın Allah bi yastıkta kocatsın balım....mantar olmuşum enfeksiyon kapmışım mikroplaşmışım her bişey olmuşum o yüzden hep ağrılarım varmış ama ben hiç bişey anlamamışım..geçen ben burda sordum kızlar enfeksiyon nasıl oluyor diye kimse cevap yazmadı demek içime doğmuş gamyoncuiremsudoktor bir dünya ilaç verdi onları kullanıyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi gidicem bakalım nolmuş ne bitmiş akannehir

saol canımcım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine böle şeyler ihmale gelmez diyoerum hepinize ama dinleyen yok beni klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…