Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Doğru sabun kuruluk yapıyor ama sabunla yıkamazsam asla rahat edemem ben :S

Yok balım banyoda sabunla temizliyodum...normalde wcde sadece su tabiki...günlük ped kullanıyorum... pamuklu çamaşır giyiyorum sürekli.... ama yinede olmuşum yani bi şekilde bulaşmış....

kızlaaaar duş alırken de tuvaletteykende yüzeysel temizlik yapın.sakın vajinin içini yıkamaya kalkmayın..mantar zaten nemli ortamda oluşuyor.güzelce kurulanın.temiz olacağım diye sağlığımızdan olmayalım.venüscüm sana da çoook geçmiş olsun.ben bu ara ilişkiye ara verdim bazı sağlık problemlerim var beklemedeyşm yanii...

sağol canımcım....kızlar bişey itiraf edeyimmi kafamçokkarıştı ben parmak egzersizini yapmaya başladıktan sonra yani rahatlıkla parmaklarımı orya sokabiliyorum diye bebe yağı ve jel kalıntısı kalmasın iyice temizlensin iyice vajinin içini sabunla yıkıyodum boshayallersmilebide evire çeviye her biyerini temiz olsun diye ben kendim kaşınmışım eyvahedigeldismile mantar vb. bişey olduğunda sabunun iii gelmediğini daha arttırdığını biliyodum ya bişey kapmayayım diye iyice yıkıyodum aklım nerdeydi bilmiyorum....sonrasında bi dünya sabundan yanıyodu akannehir

günaydın kızlarrrr..
3 gündür yokum baya bi konular eklenmiş.aman dikkat sakın ama sakın genital bölge temizliğinde sabun kullanmayalım sonuçta o bölgenin florası çok farklı ben duş alırken bile sabun ya da duş jeli ile yıkamıyorum.avonun genital bölge için bi temizleyicisi var sıvı sabun gibi bişey ama ph ı o bölgeye uygun yapılmış.uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum herkese taavsiye ederim.ayrıca bayanlar için genital bölge mendilide var uzun yolculukta falan mecbur dışarda wcye gidiyorum o zmanda çantamda o mendilden bulunduruyorum temizliğimi onla yapıyorum.çok şükür bu zmana kadar bi problemim olmadı.sadece alttan muayenede çok hafif bi mantarın var dedi dr ki bayanların çoğunda olurmuş onun içinde fitil verdi bitane o kadar..

canım başa gelmeyince bilmiyorki insan lmaz: benim hiç bir bilgim yoktu bu güne kadar hiç bir rahatsızlık yaşamadığım içinde hiç bir şey kullanma gereği duymadım...bana dr fitil kullanırmısın dedide ben hayır dedim fitili vajiyemi yerleştiriyoruz nasıl yapıyoruz ???

fitilin aynı tükenmez kalem gibi bi aparatı var ucuna ilacı takıp vajiye sokuyosun.uzunluğu 15 cm falan.tamamen girince diğer ucunda bi düğmesi var oraya basınca ilacı içeriye bırakıyo.yanlız fitili atınca hemen ayağa kalkmamak gerekiyomuş o yüzden ben yatarken yaptım..

bilmiyorumki ben yapabilirmiyim kaydirigubbakcemile2 sen vajiliykenmi yaptın ?

Doktor bana da fitil verdi ama hala kullanmadım. Benimkinin öyle ince uzun aparatı yok parmakla yapmak gerekiyor ve yatarken yapılacakmış. Dr bana uyumadan hemen önce yap demişti tabi yapamadım :)

AAA BU ARADA ARKADAŞLAR VENSÜM ÖZELLİKLE SEN HANİ SEN GÜNLÜK PED KULLANIYOSUNYA ONLARINDA MANTAR YAPMA OLASILIĞI YÜKSEK YANİ DOKTORUM BANA SARGI BEZİNE SARILI PAMUK ÖNERMİŞTİ BENDE ORKİDDE MANTAR YAPTIĞI İÇİN BİR MÜDDET ONU KULLANMIŞTIM

BİDE TATİLE GİDİCEKSİNYA HANİ SAKIN ISLAK MAYO İLE KALMA lmaz: HEMEN DEĞİŞTİR MAYONU ISLAKLIK ACAİP AZDIRIR

yawrum nemli kalınca mantar olur diyorlar diye ben günlük ped kullanıyorum süreklide pamuklu çamaşır giyiyorum ama benim tahminim parmak egzersizi yaparken kaptım ben hem havalar o zaman soğuktu hemde yarım saat 45 dk her tarafım vıcık vıcık yağlı egzersiz yapıyodum üşüyodumda duş alana kadar hep oralar ıslaktı...ped markası bir kere değiştirmiştim o zaman kaşıntım oluşmuştu korktum bişey olucam diye ama Allahtan olmadım o yüzden hep aynı marka kullanıyorum....

tatil için snm84 arkadaşım sağolsun bana krem önerisinde bulundu onları alıcam yanıma bikinimi üzerimde tutman nasıl olsa gittiğimiz yer ev otel falan değil rahat olurum o açıdan... amacım gidene kadar iyice temizlenmek oradada koruyucu krem kullanırsam atlatmış olurum....

canımcım günlük pedlerde yapıyo onud emek istiyorum..aslında çok sağlıklı bişi değil onlarda sen bilirsin yinede ama böle incecik pamukla sarılı sargı pez pomadları var dilersen öle bişi kullan belli süre..

ayyyy balım kızken her türlü en darından pantolanda giyerdim pamuklu çamaşırda giymezdim hiç bi şeye dikkat etmezdim bişeyciklerim yoktu anam kadın olunca ne biçim oluyoruz böyle her şeyden nem kapıyoruzzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…