Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

tskler canım açıklamalar için sölicem eşime hemen alsın biberiyea.s.

denemek lazım aslında canım pek bişi kaybettirmez ..soğan kürü okuyorum hep pco için rahimin temizlenmesi için falan ama tembellik yapıp bitürlü baslayamadım

Bir sitede okudum 4 5 yazıyordu bana da çok gibi geldi zaten...
Senin yaptığın gibi yapıcam ben de inşallah canım bugünden itibaren. Gerçi reglimin son günü bugün. İlk hapı kullanmam lazım ama olsun çaya da başlarım...
Bana da şifa olsun :Saruboceq:

Zerr'cim soğan kürünün tadı felaket, biberiyenin o kadar kötü olacağını sanmıyorum ben...
Soğan kürü hem evi kokutuyor hem mideyi bulandırıyor...

Canım evlenince derken ilişkiden sonra diyorlar sanırım...
Ben yendiğimden beri ilk defa regl oldum ama ağrılarım tam gaz devam etti umarım benim de azalır...

evet canım ilişkiden sonra geçer derlerdi. ama nerdeeee. ben 3 kere falan oldum ilişkiden sonra ama hala ağrıyor ya.

biberiyeyi toz olarak mı alıyorsun? birde 10 dk.beklerse su soğumaz mı soğukmu içmek gerek. papatya ?

içim rahatladı evet haklsıın ne kadar rahat bıraktım kendimi desende az da olsa kasıyorum. Neyse artık biraz böyle deneyecem yanii önemli olan tamamını alabiliyorum ufak hareketler yapabiliyoruz. Bundan sonrası aynı egzersiz gibi yaptıkça yaptıkça bir sonraki aşamaya geçiliyor sanırım. Tam anlamıyla ne kadar sürede bu kasılmalar ağrılar yok oluyor ???

bende bir deneyeyim biberiyeyi kaydirigubbakcemile2 bu ay sadece 2 gün regl oldum akannehir çok az oluyorum.. deneyeyim bakalım nasıl olcak.

papatya peki rahim içine nasıl bakıyorlar dr.lar. ?

Zerr'cim soğan kürünün tadı felaket, biberiyenin o kadar kötü olacağını sanmıyorum ben...
Soğan kürü hem evi kokutuyor hem mideyi bulandırıyor...

bitki çayı cok kullanırım kötü tatlara o kadar alıskınımki
ama soğanı denemedim hiç biberiyeyi denicem bi bakalım

aaa tansiyon bende de aynı 5-8 hep düşük hep halsizim..ben de deniycem bu tarifi çok teşekkürler paylaştığın için

anlaşıldı sağol. 1 tatlı kaşığı biberiye demişsinde...yoksa nasıl birşey olduğunu biliyorum kaydirigubbakcemile2 teşekkürler.

Papatya'cım aktara gittim sadece biberiye mi lazım hap da olacak mı dedi. O hap ne alaka anlayamadım. Sadece biberiye aldım...
Demledim ama çok koyu renkli olmadı. Bakalım tadı nasıl :)

Canım açık yeşil oluyo rengi, limon sıkmanı veya dal tarçınla tatlandırmanı tavsiye ederim. Hapa gerek yok Derincim demleyip suyunu içmek yeterli.

Canım tarçını bilmem de tatsız olduğu için midemi bulandırdı. Yani koku konusunda sorun yok. Ama biraz bi tadı olsa az birşey şeker gibi içebilirdim yaa...
Çok açık yeşil renk oldu. Limonu da keşke koymasaydım dedim...

Biraz önce tekrar denedik bu sefer yine az bebeyağı kullandık ...ağrı hissim gitikçe azalıyor bugun daha iyiydi. İleri geri harektinde çook fazla durmadık... ama şuan sadece odaklanmış durumdayız yani öye bir his zevk falan yok ... sanırım bir 10 gün onra tamamen alışmış olurum inşallah.:teytey::hooray:

Canım ben de öyle düşünüyorum, bir süre sonra alışırım diyorum...
Birazdan tekrar deneyeceğim inşallah...

Kızlar reglim dün bitti, misafirim de dün gitti...
Bugün fitile başladım. Daha önce korktuğum şey çok rahat oldu...
Bugün eşim yine yorgun olmazsa deneme var inşallah, özledim eşimi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…