Dün akşam yine denedik aslında ben her akşam deniyorum hata mı yapıyorum yani bir gün durup bir gün mü denesem ? ama egzersiz yapıyor gibi hissediyorum kendimi sadece alışsın istiyorum şu aşamada ağrılarım biraz daha kayboldu gibi merak ediyorum ne kadar sürede evet bir cinsel yaşamımız var diyebileceğiz şu yaptıklarımdan bişey anlamıyorum sadece giriyor yavaş yavaş ileri geri hareket yapıyor hepsi buu...
ilk zamanlarda üst üste denemek doğru ve önerilen bişi canım ama bu insanda ödev duygusu olusturuyor bu da dogru.. bir gün en az ara vererek yap bundan sonra hem eşin hemde sen bu egzersiz modundan cıkın artık geçti gitti vaji bitti hatta bi müddet sonra bi kaç günlük aralarla yaparsanız birbirinizi özliyeceginiz için daha güzel olucak .. alttaki pozisyonu öneririm rahat edersin şimdilik önerebiliceklerim bunlar
herkese günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnn
ayyyy kızlar tatil sonrası iş hiç çekilmiyo yaaaaaa mafoldumben
bu arada sizler nasılsınız geçmiş sayfaları henüz okuyamadım varmı bişiler gelişmeler felan?
Hoşgeldin canım nasıldı tatil?
Canım regl dönemi dışında da içtim ben, baktım ki kilo da veriyorum arasıra içeyim dedim kaydirigubbakcemile3 bir zararını görmedim, anlatayım sana
Şöyle içmiştim canım, regl olacağım zaman göğüslerim ağrır uyarı verir bana, ağrılar başlayınca biberiyeyi de içmeye başlardım zaten 2-3 gün sonra regl de başlardı, regl 1 hafta sürse yaklaşık 10 gün, günde 2 bardak içmiş oluyordum. Regl bitince de 1 hafta bekleyip; tekrar başlıyordum biberiyeye,gün aksatmadan 1 hafta içiyordum. Sonra regl dönemi başlama sinyallerini alana kadar yine ara veriyordum. Bu şekilde 4 ay içtim düzenli olarak. Reglm gün ve ssat sapmadan 28 günde bir oldu hep, bende de çok parça olurdu o gelen pis parçalar da kalmadı. 3 hafta kadar önce jinekoloğa gitmiştim vajınismusu yenmeden bi gidip görüneyim demiştim, doktor çok beğendi durumumu hatta, rahim içi tertemiz, dupduru görünüyor harika dedi..
Benim adet migrenim var bi de, her ay kesilmeden son 2 gün migrenim tutar,hormonların etkisiyle oluyormuş bu adet migreni, gözlerimi bile oynatamazdım bırak baş ağrısını 2gün, biberiye migreni de kesti. Biberiye tansiyon yükseltiyor çok aşırı içilirse; o yüzden ara vererek içmek önemli. Benim tansiyonum hep 5-8 veya 6-9 olurdu en yüksek, biberiyeden sonra artık 12-8 veya 11-7 çıkıyor tansiyonum. Yani çok yönden fayda etti bana. Kilo sorunum vardı, verdiğim kiloları 4 aydır geri almadım,metabolizmam hızlandı,bol bol yiyorum ama hiç artmıyor artık kilom, ömrümde hiç bu olduğum kiloya düşmemiştim, az selülit vardı bende onlar da eridi :lepi:
Canım böyle işte, denersen sana da faydalı olur inşallah
Biraz önce tekrar denedik bu sefer yine az bebeyağı kullandık ...ağrı hissim gitikçe azalıyor bugun daha iyiydi. İleri geri harektinde çook fazla durmadık... ama şuan sadece odaklanmış durumdayız yani öye bir his zevk falan yok ... sanırım bir 10 gün onra tamamen alışmış olurum inşallah.:teytey::hooray:
Canım tarçını bilmem de tatsız olduğu için midemi bulandırdı. Yani koku konusunda sorun yok. Ama biraz bi tadı olsa az birşey şeker gibi içebilirdim yaa...
Çok açık yeşil renk oldu. Limonu da keşke koymasaydım dedim...
derincim bence o kadar kasma yani şeker atabilirsin bi tane içine öle şekersiz içersen miden bulanabilir tabi
yani ben şahsen aylardır içiyorum tek şeker atıyorum bide benimki tam karışım papatya melisa ve biberiye...
bu arada sana bişi diyimmi yasmin hakkaten migreni tetikliyor yahuuu benim doktorum doğum kontol hapımı değişti demiştimya hakkaten tık yok ağrıdan kesinlikle yasmin kullanmamak lazım..çevremde ne kadar kullanan arkadaşım varsa hepsinde aynı sorun baş ağrısı...
canım çok çok tebrik ederim seni...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?