Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
benimde regl bitti bende özlemişim :kedi: :asigim:tam gaz devam çok şükür kaydirigubbakcemile
ay vajili kimse kalmasınnnn Rabbim hepsine şifa ver yardım et bu sevinci herkese yaşat:Saruboceq:

Dün akşam yine denedik aslında ben her akşam deniyorum hata mı yapıyorum yani bir gün durup bir gün mü denesem ? ama egzersiz yapıyor gibi hissediyorum kendimi sadece alışsın istiyorum şu aşamada ağrılarım biraz daha kayboldu gibi merak ediyorum ne kadar sürede evet bir cinsel yaşamımız var diyebileceğiz şu yaptıklarımdan bişey anlamıyorum sadece giriyor yavaş yavaş ileri geri hareket yapıyor hepsi buu...

Dün regl sonrası ilk ilişkiyi yaşadık...
Genelde arkadaşlar regl sonrası zor oluyor diyorlardı ama bir sorun yaşamadım ben. ılişkiden sonra biraz yanma oldu. Neden oldu anlamadım ama geçti hemen...

ilk zamanlarda üst üste denemek doğru ve önerilen bişi canım ama bu insanda ödev duygusu olusturuyor bu da dogru.. bir gün en az ara vererek yap bundan sonra hem eşin hemde sen bu egzersiz modundan cıkın artık geçti gitti vaji bitti hatta bi müddet sonra bi kaç günlük aralarla yaparsanız birbirinizi özliyeceginiz için daha güzel olucak .. alttaki pozisyonu öneririm rahat edersin şimdilik önerebiliceklerim bunlar

Çook teşekkürler Zer, Haklısın belki hala ödev gibi düşnüyoruz egzersiz modunda geçiyor.. Ben alttaki pozisyonda vajiyi yendiğim için zaten üst pozisyon yapamıyorum hep alttayım. üst denedim yook ollmadııı :))) alt daha kolay geliyor banada.

Kızlar Gleitgelen Jel su bazlı mı?
Bir yan etkisi olur mu acaba? Ben ıslanmayı tam olarak sağlayamıyorum sanırım sabun kullandığım için vajinal kuruluğum var

kızlar bişey soracam sizler vajiyi yendikten sonra adet düzeniniz değişit mi benimki daha erken olacak gibi daha biteli iki hafta oldu ama tekrar başlayacak gibi hissediyorum gögüslerim karnım şişti. acaba bunun bir etkisi olabilir ki ??? evlenmeden önce benim en ERKEN 40 günde bir oluyordum evlendim komik ama gerçek sadece bir imza attım :)))) 30 günde bir olmaya başladım şimdi sanki daha erken olacak gibiyim ....

herkese günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnn

ayyyy kızlar tatil sonrası iş hiç çekilmiyo yaaaaaa mafoldumben

bu arada sizler nasılsınız geçmiş sayfaları henüz okuyamadım varmı bişiler gelişmeler felan?

Hoşgeldin canım nasıldı tatil?

KIZLAAAR geçmiş sayfaları daha yeni okuyorum
veeee arkadaşım söylediklewrine kesinlikle katılıyorum ben aylardır biberiye papatya ve melisa karışımı çay içiyorum aktarda yaptırmıştım migrene iyi geldiği için başladım ve inanırmısınız onu içtiğiniz zamanlar gerçekten sakinliyosunuz kesinlikle tavsiye ederim

ayy kilo etkisini açıkcası bu kadar bilmiyodum ben 1-2 kilo verdm acep bundanmıymış yaa nasıl verdim diye düşünüyodum

canım çok çok tebrik ederim seni...:teytey:

derincim bence o kadar kasma yani şeker atabilirsin bi tane içine öle şekersiz içersen miden bulanabilir tabi
yani ben şahsen aylardır içiyorum tek şeker atıyorum bide benimki tam karışım papatya melisa ve biberiye...

bu arada sana bişi diyimmi yasmin hakkaten migreni tetikliyor yahuuu benim doktorum doğum kontol hapımı değişti demiştimya hakkaten tık yok ağrıdan kesinlikle yasmin kullanmamak lazım..çevremde ne kadar kullanan arkadaşım varsa hepsinde aynı sorun baş ağrısı...

İlk kullanmaya başladığımda evet sürekli baş ağrısından yatalak olurdum ama şimdi öyle değil çok şükür. Hapı da değiştirmek istemiyorum bakalım...

canım çok çok tebrik ederim seni...:teytey:

çook teşekkürler canım üstümden öyle bir yük kalktı ki sorma hep düşünüyordum Allahıma çook şükür başardım .. Şimdi darısı diğer arkadaşlara ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…