Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ıdare ederim canım senden naber?
Dün adet oldum sandım ama bir türlü sökemiyorum, belim kırıldı ağrıdan...

bende aynı durumdayım ay herkesin aynı döneme denk geldi adeti ıhlamur içtim ben baya bi rahatladım maydonozunda iyi gelecegini duymustum bi dene istersen canım

bende aynı durumdayım ay herkesin aynı döneme denk geldi adeti ıhlamur içtim ben baya bi rahatladım maydonozunda iyi gelecegini duymustum bi dene istersen canım

Denesem iyi olur canım...
Salı günü kutunun son hapını içtim. Dün 1 2 damla geldi kan, oldum sandım. ama kesildi gene. Sabah da çok az geldi. Onun dışında sürekli akıntı şeklinde...

hapın oyle bir etkisimi var yoksa düzensizmiydi acaba adetin

Canım bende hormon bozukluğu var ve buna bağlı olarak adet olmuyorum...
Mesela yeni yıla girdiğimizden beri olmadım hiç. 2. kutuyu bitirdim ama 2 kutu arasında ara vermemiştim adet sınavlara denk gelmesin diye...

adet düzenleyici olarak sogan kürünü duymustum ibrahim saracoğlunun ama bi arastır istersen acaba faydası olurmu

adet düzenleyici olarak sogan kürünü duymustum ibrahim saracoğlunun ama bi arastır istersen acaba faydası olurmu

Canım ben dr'a gittim bu konuyla ilgili daha bekarken ve doğum kontrol hapı verdi. Öyle düzene girmişti...
Vajili olduğum için de evlenince korunma gereği duymamıştım, hapı bıraktım gene düzensizlik oldu...
Yine dr'a gittim vajiyi yenince tekrar başla hapa hem düzensizlik için hem korunma için dedi...

herkes tatildemi yada yoğunmu acaba zaman mı yok yoksa benden habersiz başka yerlerde mi buluşup konusuyonuz hı ama derini sobeledim yemek bölümünde ne hoş tarifler vermişssin öyle maşallah bu ne hamaratlık

herkes tatildemi yada yoğunmu acaba zaman mı yok yoksa benden habersiz başka yerlerde mi buluşup konusuyonuz hı ama derini sobeledim yemek bölümünde ne hoş tarifler vermişssin öyle maşallah bu ne hamaratlık

ayyyy ben burdayım vanım ama kimsenin sesi çıkmıyo yoğunlar herhalde

ama hazır seni görmüşken herkese boş sevişgenli hafta diliyorum ben bugünden sonra 1 hafta yokum tatile gidiyorum geçen senenin acısını çıkartıcam :dance:

eeeeeeeeeee artık bende buraya yazabilirim çünkü BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMM ))) VENÜS BENİDE MAVİ YAZ TARİH 19 HAZİRAN ))) HERKESE ÇOOK TEŞEKKÜRLER :lepi:

niye kimsecikler yok burda gamyoncuiremsu

bende hafta sonu regl oldum kızlar yaa benim hala deli gibi ağrım oluyor ne yapacağım böyle?

ada tebrikler canım alkisalkisalkis :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…