Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
niye kimsecikler yok burda gamyoncuiremsu

bende hafta sonu regl oldum kızlar yaa benim hala deli gibi ağrım oluyor ne yapacağım böyle?

ada tebrikler canım alkisalkisalkis :hooray:

teşekkürler canımm )))

ikinci denemeyi de :hooray::teytey::lepi:kaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkiszemuszemusyapabildim gel git hareketide yapabildik )))

Tebrik ederim canım...
Ben de ikinci denemede git gellere geçmiştim hemen kaydirigubbakcemile2

Teşekürler Derincim ,, ohh beee diyorum artık :lepi::hooray::teytey: ama hiç zevk almadım tabii gidip geldikçe küçük ağrılar hissettim sizlerde de oldu mu ???

Teşekürler Derincim ,, ohh beee diyorum artık :lepi::hooray::teytey: ama hiç zevk almadım tabii gidip geldikçe küçük ağrılar hissettim sizlerde de oldu mu ???

Yok canım ben bazen ilk girişte hafif bir sızlama hissediyorum eğer kayganlık tam olmamışsa...
Onun dışında git gellerde sorun yaşamıyorum zevk alıyorum :kedi:
Zaten zevk zamanla olacak birşey. Sen daha yeni başardın, ilerde o da olucak merak etme a.s

inşallah bir kaç denemeden sonra bende de kalmaz :))))

Canım o bende de ve birçok bayanda da oluyor, normal birşey...
Adet sancıları için Majezik diye bir ağrı kesici var çok iyi geliyor...

ama evlenince geçiyor diyordu herkes..tanıdığım birçok kişidede öyle oldu evlenince geçti regl ağrıları. aslında benimki de hafifledi diyebilirim ama yinede dayanılmaz oluyor.

tekrar denedim bu sefer egzersiz yapmadım ön sevişmeden sonra denedik yine hepsini alabildim yine küçük hareketler yapabildik. bu sefer öyle çoook bebyağıda kullanmadık önce egzersiz yapıp sonra yaptığımızda daha kolay oluyordu çünkü zaten yeterince kayganlaştıcı olmuş oluyordu . Denemede sadece eşim biraz bebeyağı kullandı ben bir şey sürmedim fazla ıslalıkta olmadı ama yinede hepsini alabildim.. ama orada durup bekleyince ağrı oluyor bazen hareket etmesini istemiyorum dur bekle diyorum bunlar ilk aşamalar da normal mi kızlar ???? bİrde hareket edince hafif bir ağrı hissediyorum ama dayanılmayacak gibi değil ...

oluyomu olmuyormu acıyacakmı soruları kafanda dolasıyor ve konsantre olamıyorsun bunları zamanla kafandan atıcaksın ilk zamanlarda normal böyle olması akışına bırak güzel seyler düşün

Evet ilk başlarda ben de ilk girişte eşime hareket etme diyordum. 1 2 dakika sonra orada esneme olduğundan hareketlere geçiyorduk bu çok normal başlarda...
Ve hareketlerde ağrı diyorsun. O da zamanla yok olacak. Farketmeden kendimizi kasıyoruz kasmadığımızı sansak da o yüzden oluyor...

ama evlenince geçiyor diyordu herkes..tanıdığım birçok kişidede öyle oldu evlenince geçti regl ağrıları. aslında benimki de hafifledi diyebilirim ama yinede dayanılmaz oluyor.

Canım evlenince derken ilişkiden sonra diyorlar sanırım...
Ben yendiğimden beri ilk defa regl oldum ama ağrılarım tam gaz devam etti umarım benim de azalır...

Ay canım benim hem sancı sorunum var hem de düzensizlik var, Yasmin kullanıyorum öyle adet oluyorum yoksa adet olamıyorum...
Biberiyeyi nasıl kullanıyorsun? Aktardan mı alıyorsun, tarif eder misin nasıl hazırladığını? Bir de tadı kötü mü? Ben bilmediğim şeyler konusunda hassasım hemen midem bulanır...

Son düzenleme:

Canım bu önerilerin o kadar makbule geçti ki anlatamam, çok teşekkür ederim...
En kısa zamanda deneyeceğim, hatta eşime mesaj atıcam işten gelirken alsın hemen başlayayım. Regl dönemi dışında da içmek sorun yaratır mı acaba ki?
Benim de kilo problemim var aslına bakarsan adet düzensizliğinden kaynaklanan. Çünkü çok yemek yiyen biri değilim. Hatta birçok kişiye göre az yerim ama kilom var. Hormon bozukluğundan da kaynaklı sanırım. İyi gelir mi acaba?
Ben de Yasmin'i kullanırken normal adet oluyorum ama bırakınca ben de olamıyorum yine. Olduğum zaman benim de malesef çok yoğun ve parçalı oluyor. Yani katı parçalar da geliyor. Sancım oluyor, midem alt üst oluyor. Adetlerim çok felakettir...

acaba belli bir kullanma süresi varmıki 21 gün 15 gün vs gibi cunku böyle kürler belli zaman dilimleriyle yapılıyor hani

Ay çok sevindim canım yaa, umarım aynı etkileri ben de görürüm...
Migren bende de var malesef hatta üstüne bir de sinüzit var baş ağrım tutunca yatalak oluyorum resmen...
Şimdi internetten de araştırdım biberiyeyi. 20 gün boyunca kesintisiz günde 4 5 fincan içilirse migreni yok ediyormuş...
Ben bugün mutlaka alıcam. Kilo sorununu ve adet düzensizliği sorununu mutlaka çözmem lazım. özellikle adet sorunu beni mahfetti. İnanır mısın yeni yıl girdiğinden beri ilk defa adet oldum. O da Yasmin sayesinde oldu yani...

rahiminiçi tertemiz cıktı dedinya bende mi baslasam ay ama ben zaten kilo almaya calıstım baya bi daha yeni aldım bendede düşük tansiyon problemi var hemen düşüveriyo böyle bi halsizlik yorgunluk sürekli ama kilo vermek istemiyorum herkesin derdi ayrı ayrı ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…