Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
merhaba zerr demişsinki bana ulusoya gitmeden egzersizlere başala sana yardımcı oluruz diye ben özelden henüz meaj atamıyorum nasıl başlamam lazım adım adım bana yardımcı olabilirmisin :)

senin bu yazını görmeden yazdım bi üstteki mesajı aynı anda yazmısız..ulusoy bölümündede anlattım ayna egzersizyle baslıcaksın canım aynayla vajiyi inceleyerek nefes egzersizi ve hafif ıkınmayla acılmayı görüceksin sonrası çorap söküğü gibi gelicek ins
:hulya:

zerr sende kendi kendine mi yendin canım burada yani

evet canım burdaki arkadasların tavsiyeleriyle egzersizlere basladım ve yendim cok şükür benden sonrada öncede egzersizle bir sürü arkadasım yendi cok şükür baslayıp yenemeyeni görmedim henuz diger topic de vajiyi tecrubelerimizle yenelim topicindeki ilk sayfaları okudum acayip gaza getiriyor insanı tavsiye ederimbayanssulusmile

Kızlar benim artık yavaş yavaş ağrılarım azaldı dün bayağı iyiyidim yani ön sevişme sonrası p.. alabildim ve rahat oldu sadece ileri geri hareketlerde biraz ağrı oldu ama dayandım. tabii zevk almadık :))) :teytey:a.s.az kaldı gibi çünkü daha hızlı ileri geri hareketi yapabildik.

tebrik ederim harika :hooray: :sm_cool:

evet canım dediğin gibi açılma oluyor farkettim

canım kendine bi kayganlaştırıcı edin su bazlı olanlar tavsiye ediliyor şimdilik vazelin yada bebeyagı kullanabilirsin bak şimdi oraya etrafına dokunarak devam edebilirsin canım parmagınla etrafında daireler cizerek oraya yaklaş ve orda küçük daireler ciz tabiki kayganlaştırıcı sürmeyi unutma parmagına ve vajiye şimdilik bunları bi dene istersen hafif yatar pozisyonda istersen çömelerek nasıl rahat edersen

yarın bebe yağı alıp deniyim kendimi hazır hissedemiyorum kayganlaştırıcı olmadan
birde ilk birlikte olamk için hangi pozisyonda daha iii oluyo

ada 81 senide tebrik ederim hangi pozisyonda denediniz

canım , ben alt posziyonunda başarabildim üst olmadı zorlandım. ama egzersizlerde ilerledikten sonr aoldu aslında bak zer arkadaşımız sana bir link göndermiş orayı okursan herkes neler yamış aşama aşama yazıyor . sende okuyarak cesartlenirsin. başla egzersize gerisi gelir.

yarın bebe yağı alıp deniyim kendimi hazır hissedemiyorum kayganlaştırıcı olmadan
birde ilk birlikte olamk için hangi pozisyonda daha iii oluyo

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...eneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-1912.html

bak bu linkten daha kolay iletişim saglıcaz canım
özeline bi kaç egzersizle ilgili seyler yollicam bi göz at istersen sakın yılma pes etmek yok önce egzersizleri yap pozisyon olarak ben ilk denememde üstteydim ama altta cok daha rahat oluyor lütfen yarın edin kayganlaştırıcıyı hatta dısarı cıkmısken su bazlı olanlardan alırsan eczaneden sanırım gleit gelen di ismi cogu arkadasımız onu kullandı ondan alabilirsin canım

oh ne güzel biz bebek yüzüne gebe kldım kalalı yapamıyoz ben korkuyorum bişey olur bebeğe dye

oh ne güzel biz bebek yüzüne gebe kldım kalalı yapamıyoz ben korkuyorum bişey olur bebeğe dye

canım ilk bi kaç hafta riskli olabiliyormus ama sonrasında kanama vs gibi şikayetlerin olmuyorsa hiç bi sakıncası yokmus benim adetim gecikmişti bu ay jinekologa gittim muayene etmek istemedi o zaman sormustum ilişki olayını hayır kesinlikle bi zararı olmaz dedi sanırım pozisyonu iyi ayarlamak lazım onun dısında bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…