Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

onu bide bana sor annelik içgüdüsümüdür nedir korkuyorum laf anlatamıyorum kendime karnımda büyümeye basladı bilmiyorum hazır dglim ilşkiye ya:kedi:

onu bide bana sor annelik içgüdüsümüdür nedir korkuyorum laf anlatamıyorum kendime karnımda büyümeye basladı bilmiyorum hazır dglim ilşkiye ya:kedi:

bence ara verme canım tabiki o duyguyu su anda anlayamıyorum belki dışardan konusması kolay bilemiyorum ama biliyosun vaji durumlarını ara vermeye gelmiyor
bide belki o bişi olcak korkusunu dr una sorarsan içini rahatlatıcak sekilde acıklamalar yapar ikna eder yani seni

h.g twetty seni merak ediyordum naptın nasıl oldun gittinmi dr a iş meselesi noldu canım

AYY CANIM SABAHTAN GİTTİM DOKTORA güneşten olmuşum bir sürü ilaç verdi YAA

işin kötüsü dün boğazım şiş sanıyodum onun içinde gittim kbb ye meğersem tükürük bezim şişimiş offf bide o çıktı başıma ilaç verdi kullanıcam sonucuna göre araştırcaklar nette baktım aynısı geçen sene babamdada olmuştu sonuçlar pek iç açıcı değil ama umarım ilaçlar etki gösterir :sinifsinif:

işe gelince akşam eve gittim eşim sordu direk ne oldu yine ne yaptı diye ben dedim bana sakın bişi söyleme ay başında istifa edicem dedim hiç tepki vermedi bakalım iyice istifa için araştırma yapıyorum şuan canım

aa cok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: insallah ilaçlarla geciverir hemen

aynen ölee yaa zaten herşey beni bulur yine beni buldu nerde enteresan şeyler var bende yani

neyse allah daha kötüsünden korusun umarım iyileşir biran önce

öyle söyleme olumlu seyler söyle gelsin seni bulsun dua saati olur hem beterin beteri var evet... bi süredir forumda baska yerlere de göz atıyorum ne dertler var bizimki solda sıfır kalır :sinifsinif:

öyle söyleme olumlu seyler söyle gelsin seni bulsun dua saati olur hem beterin beteri var evet... bi süredir forumda baska yerlere de göz atıyorum ne dertler var bizimki solda sıfır kalır :sinifsinif:

çok şükür tabiki ama işte ne bilim ya hep hastayım hep hastayım yani ilaç kullanmaktan artık bünyem kabul etmiyo

neyse hayırlısı olsun tabiki

çok ilaç içenler, mutlaka çok su içmeliler, sakın ihmal etmeyin. Günde en az 2,5 lt. Küçük küçük sağlıkla araya gireyim dedim :)

çok ilaç içenler, mutlaka çok su içmeliler, sakın ihmal etmeyin. Günde en az 2,5 lt. Küçük küçük sağlıkla araya gireyim dedim :)

canım o dediğini ben her gün yapıyorum en az 2 litre su içerim o kadar wcye gidip gelirimki artık patronum nereye gidiyosun sürekli diye sorar yani ama tatilde başka sıvılar almaktan suyu biraz azalttım farkında olmadan şimdi doktorumla konuştum bu tükrük bezi şişimesi suya bağlı bişimiş sanırsam ondan oldu suyu fazla iç dedi bakalım hayırlısı...

geçmiş olsun tweety26. inşallah en kısa sürede iyileşirsin.

çok şükür tabiki ama işte ne bilim ya hep hastayım hep hastayım yani ilaç kullanmaktan artık bünyem kabul etmiyo

neyse hayırlısı olsun tabiki

aynen yaa bende heeeppp hastayım.. her yerimin bir ilacı bir kremi vardır. yaa neden hep aynı şeyleri yaşıyoruz acaba :uhm:

aynen yaa bende heeeppp hastayım.. her yerimin bir ilacı bir kremi vardır. yaa neden hep aynı şeyleri yaşıyoruz acaba :uhm:

çok saol canımcımzemuszemus

ayy benimde öle valla tatile bi gittim görsen ecza dolabı gibi baş bölgesinden ayak bölgesine kadar her iç organ dahil tüm ilaçlar var yanımda yani

çok saol canımcımzemuszemus

ayy benimde öle valla tatile bi gittim görsen ecza dolabı gibi baş bölgesinden ayak bölgesine kadar her iç organ dahil tüm ilaçlar var yanımda yani

:roflol: :roflol: :roflol:

aayy aynen yaa tatile giderken bir poşette ilaç hazırlarım oramın ilacı buramın kremi :roflol: nefret ediyorum artık..

:roflol: :roflol: :roflol:

aayy aynen yaa tatile giderken bir poşette ilaç hazırlarım oramın ilacı buramın kremi :roflol: nefret ediyorum artık..

katılıyorum canım yaaaaa kaydirigubbakcemile3 hayır yoktan yerede değil heryerimde bişi olduğu için mecburum yani onları taşımaya içmeye

sağlık olsun napalım...

katılıyorum canım yaaaaa kaydirigubbakcemile3 hayır yoktan yerede değil heryerimde bişi olduğu için mecburum yani onları taşımaya içmeye

sağlık olsun napalım...

tabiii yoktan yere olurmu mecburiyetten a.s

senin nasıl gidiyor ilişki yaa bari şuna alışsamda o sorunum bitse gitse.

kaydirigubbakcemile3 gomik hatunlar sizi .. oramın ilaçı buramın kremi :) bende bi bepanten tasırım yanımda herseye sür sür sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…