canım ilk bi kaç hafta riskli olabiliyormus ama sonrasında kanama vs gibi şikayetlerin olmuyorsa hiç bi sakıncası yokmus benim adetim gecikmişti bu ay jinekologa gittim muayene etmek istemedi o zaman sormustum ilişki olayını hayır kesinlikle bi zararı olmaz dedi sanırım pozisyonu iyi ayarlamak lazım onun dısında bişi yok
onu bide bana sor annelik içgüdüsümüdür nedir korkuyorum laf anlatamıyorum kendime karnımda büyümeye basladı bilmiyorum hazır dglim ilşkiye ya:kedi:
herkese selam.....
h.g twetty seni merak ediyordum naptın nasıl oldun gittinmi dr a iş meselesi noldu canım
AYY CANIM SABAHTAN GİTTİM DOKTORA güneşten olmuşum bir sürü ilaç verdi YAA
işin kötüsü dün boğazım şiş sanıyodum onun içinde gittim kbb ye meğersem tükürük bezim şişimiş offf bide o çıktı başıma ilaç verdi kullanıcam sonucuna göre araştırcaklar nette baktım aynısı geçen sene babamdada olmuştu sonuçlar pek iç açıcı değil ama umarım ilaçlar etki gösterir :sinifsinif:
işe gelince akşam eve gittim eşim sordu direk ne oldu yine ne yaptı diye ben dedim bana sakın bişi söyleme ay başında istifa edicem dedim hiç tepki vermedi bakalım iyice istifa için araştırma yapıyorum şuan canım
aa cok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Insallah ilaçlarla geciverir hemen
ayy çok saol canım yaaa
valla bi tatile gittim gözü kaldı herhalde bu aptal adamın bi geldim hep hastalık yaa
ayy sinir bozucu hakkaten :uhm:
aynen ölee yaa zaten herşey beni bulur yine beni buldu nerde enteresan şeyler var bende yani
neyse allah daha kötüsünden korusun umarım iyileşir biran önce
öyle söyleme olumlu seyler söyle gelsin seni bulsun dua saati olur hem beterin beteri var evet... bi süredir forumda baska yerlere de göz atıyorum ne dertler var bizimki solda sıfır kalır :sinifsinif:
çok ilaç içenler, mutlaka çok su içmeliler, sakın ihmal etmeyin. Günde en az 2,5 lt. Küçük küçük sağlıkla araya gireyim dedim :)
AYY CANIM SABAHTAN GİTTİM DOKTORA güneşten olmuşum bir sürü ilaç verdi YAA
işin kötüsü dün boğazım şiş sanıyodum onun içinde gittim kbb ye meğersem tükürük bezim şişimiş offf bide o çıktı başıma ilaç verdi kullanıcam sonucuna göre araştırcaklar nette baktım aynısı geçen sene babamdada olmuştu sonuçlar pek iç açıcı değil ama umarım ilaçlar etki gösterir :sinifsinif:
işe gelince akşam eve gittim eşim sordu direk ne oldu yine ne yaptı diye ben dedim bana sakın bişi söyleme ay başında istifa edicem dedim hiç tepki vermedi bakalım iyice istifa için araştırma yapıyorum şuan canım
çok şükür tabiki ama işte ne bilim ya hep hastayım hep hastayım yani ilaç kullanmaktan artık bünyem kabul etmiyo
neyse hayırlısı olsun tabiki
aynen yaa bende heeeppp hastayım.. her yerimin bir ilacı bir kremi vardır. yaa neden hep aynı şeyleri yaşıyoruz acaba :uhm:
çok saol canımcımzemuszemus
ayy benimde öle valla tatile bi gittim görsen ecza dolabı gibi baş bölgesinden ayak bölgesine kadar her iç organ dahil tüm ilaçlar var yanımda yani
:roflol: :roflol: :roflol:
aayy aynen yaa tatile giderken bir poşette ilaç hazırlarım oramın ilacı buramın kremi :roflol: nefret ediyorum artık..
katılıyorum canım yaaaaa kaydirigubbakcemile3 hayır yoktan yerede değil heryerimde bişi olduğu için mecburum yani onları taşımaya içmeye
sağlık olsun napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?