tabiii yoktan yere olurmu mecburiyetten a.s
senin nasıl gidiyor ilişki yaa bari şuna alışsamda o sorunum bitse gitse.
valla canımcım şöle söyliyim ben hep üstte oluyodum bazı arkadaşlar tavsiye etti altta dene diye eşim genelde hereyi bana bırakıyodu ama sonra onu ikna ettim ve alta geçtim inanırmısın süper oluyo yani üstte o kadar tedirgindimki afedersin sokucam diye ızıdrap çekiyodum ama altta süper direk kayıveriyo gariiii
bence kesinlikle altta dene
yani ben 8 ay oldu yeneli üstte halen tedirgindem gircek diye kaç dk. geçiyodu ama altta hemencecik oluyo tabi ıslaklıkta önemli yani...
kaydirigubbakcemile3 gomik hatunlar sizi .. oramın ilaçı buramın kremi :) bende bi bepanten tasırım yanımda herseye sürsür sür
yaa niye bu kadar benzeşiyoruz,aynen öyle ben tek üstte yapabiliyordum tabi zar zor kan ter içinde kaydirigubbakcemile3 kalıyorum. valla ızdırap gibi oluyor amaaa.en son üsttede yapamadım alta geçtim altta oldu. ama bide bana sorun tabi ya hiç hareket etsin istemiyorum. içimde bir uyuşukluk hissediyorum ben ,sanki içerisi çok darmış gibi aynı zamanda.
bence kesinlikle iyice ıslandıktan sonra alta geç canım herşey rahat oluyo muhtemel sen hem fazla ıslanmıyosun hemde biraz kasıyosun anlaşılan o yüzden hareket istemezsin çünkü bence dediğim gibi deiklerimi uygula bak görceksin çok rahat olcak
yaa bir sihir var anlayamadığım herşey iyi giderken istekliyken,ıslaklık varken. birden girecekken bütün herşey dağılıp kaçıyor benden. panik oluyorum.evet kasıyorumda o yüzden zar zor herşey...
slm kızlar ordamısınız
canım bak benimde dedimya 8 ayı geçti yeneli bende üstteyken halen kasıyodum hee alta geçtim bazen direk giriveriyo ama bazen böle zar zor girdiğide oluyo yani biraz zaman alarak herhalde alttada istemeden kasabiliyosun ee normaldir sonuçta bacaklarının şekli ortada yani napim o anda nasıl rahat olsun insan
hayır bide şey var şimdi eşin alışıkya senin kasmana sen yada benden bahsediyorum şimdi oda sürekli kasma kasma dedikçe benim kasasım geliyo yahuuuuuuu
bence rahat olmaya çalış canım düşünme o anda emin ol süper olucak
bak ben geçende ilkd efa altta denerken hiçbişi gelmedi aklıma inanırmısın eşim bile dediki ne oldu sana diye ama düşünürsem aklıma gelirsde bende öle oluyorum inan
artık bundan sonra daha rahat olmaya bakacağım zaten elimden geldiği kadar. insan istemeden kasıyor yaa neden nedeen anlamıyorum. kendi kendimizin doktoru olma vakti.
sen burdamı yendin canım yoksa doktora gittinmi ?
hemen hersey bi gecede olsun istiyorum ugraşmak istemiyorum egzersizlerle filan
bigece oradan içeri kayıversin girsin diyorum
keşkeeee
keşkeeee
keşkeeee
valla dedimya eşim bana derseki kasma kasma diye benim daha çok kasasım geliyo ister istemez kaydirigubbakcemile3
canım ben evlenmeden önce buraya üye olmuştum eşimle bir iki deneme yapmak istedik dğünden önce olmadı ben hemen araştırmacı olarak sorunu buldum burdaki arkadaşlar yardımcı oldu egzersizleri denedim evlenmeden önce doktora gittim bir sürü tantana verdi ama evlendim işe yaramadı sonra doktoru değişitm tabi siteye devam bu arada emla yı duydum baharım sölemişti sonra bi gece ansızın yeniverdim gariiiii zemuszemus anlamadım nasıl oldu
baksana tweety de diyo bi gece de oluverdi diye keşke benimde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?