Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
tabiii yoktan yere olurmu mecburiyetten a.s

senin nasıl gidiyor ilişki yaa bari şuna alışsamda o sorunum bitse gitse.

valla canımcım şöle söyliyim ben hep üstte oluyodum bazı arkadaşlar tavsiye etti altta dene diye eşim genelde hereyi bana bırakıyodu ama sonra onu ikna ettim ve alta geçtim inanırmısın süper oluyo yani üstte o kadar tedirgindimki afedersin sokucam diye ızıdrap çekiyodum ama altta süper direk kayıveriyo gariiii

bence kesinlikle altta dene
yani ben 8 ay oldu yeneli üstte halen tedirgindem gircek diye kaç dk. geçiyodu ama altta hemencecik oluyo tabi ıslaklıkta önemli yani...

yaa niye bu kadar benzeşiyoruz ,aynen öyle ben tek üstte yapabiliyordum tabi zar zor kan ter içinde kaydirigubbakcemile3 kalıyorum. valla ızdırap gibi oluyor amaaa.en son üsttede yapamadım alta geçtim altta oldu. ama bide bana sorun tabi ya hiç hareket etsin istemiyorum. içimde bir uyuşukluk hissediyorum ben ,sanki içerisi çok darmış gibi aynı zamanda.

kaydirigubbakcemile3 gomik hatunlar sizi .. oramın ilaçı buramın kremi :) bende bi bepanten tasırım yanımda herseye sür sür sür

kaydirigubbakcemile3
napalım zerrcim öyle işte yaaa. birtek kendimi böyle sanırdım twetty de öyleymiş kaydirigubbakcemile3

bence kesinlikle iyice ıslandıktan sonra alta geç canım herşey rahat oluyo muhtemel sen hem fazla ıslanmıyosun hemde biraz kasıyosun anlaşılan o yüzden hareket istemezsin çünkü bence dediğim gibi deiklerimi uygula bak görceksin çok rahat olcak

yaa bir sihir var anlayamadığım herşey iyi giderken istekliyken,ıslaklık varken. birden girecekken bütün herşey dağılıp kaçıyor benden. panik oluyorum.evet kasıyorumda o yüzden zar zor herşey...

yaa bir sihir var anlayamadığım herşey iyi giderken istekliyken,ıslaklık varken. birden girecekken bütün herşey dağılıp kaçıyor benden. panik oluyorum.evet kasıyorumda o yüzden zar zor herşey...

canım bak benimde dedimya 8 ayı geçti yeneli bende üstteyken halen kasıyodum hee alta geçtim bazen direk giriveriyo ama bazen böle zar zor girdiğide oluyo yani biraz zaman alarak herhalde alttada istemeden kasabiliyosun ee normaldir sonuçta bacaklarının şekli ortada yani napim o anda nasıl rahat olsun insan
hayır bide şey var şimdi eşin alışıkya senin kasmana sen yada benden bahsediyorum şimdi oda sürekli kasma kasma dedikçe benim kasasım geliyo yahuuuuuuu

bence rahat olmaya çalış canım düşünme o anda emin ol süper olucak
bak ben geçende ilkd efa altta denerken hiçbişi gelmedi aklıma inanırmısın eşim bile dediki ne oldu sana diye ama düşünürsem aklıma gelirsde bende öle oluyorum inan

ben daha yeni girebildim sevgili zerr ciimmm özelden mesajlarını okudum
ama bende onları ugulayacak cesaret nerdeee

hemen hersey bi gecede olsun istiyorum ugraşmak istemiyorum egzersizlerle filan
bigece oradan içeri kayıversin girsin diyorum
keşkeeee

artık bundan sonra daha rahat olmaya bakacağım zaten elimden geldiği kadar. insan istemeden kasıyor yaa neden nedeen anlamıyorum. kendi kendimizin doktoru olma vakti.

sen burdamı yendin canım yoksa doktora gittinmi ?

artık bundan sonra daha rahat olmaya bakacağım zaten elimden geldiği kadar. insan istemeden kasıyor yaa neden nedeen anlamıyorum. kendi kendimizin doktoru olma vakti.

sen burdamı yendin canım yoksa doktora gittinmi ?

valla dedimya eşim bana derseki kasma kasma diye benim daha çok kasasım geliyo ister istemez kaydirigubbakcemile3

canım ben evlenmeden önce buraya üye olmuştum eşimle bir iki deneme yapmak istedik dğünden önce olmadı ben hemen araştırmacı olarak sorunu buldum burdaki arkadaşlar yardımcı oldu egzersizleri denedim evlenmeden önce doktora gittim bir sürü tantana verdi ama evlendim işe yaramadı sonra doktoru değişitm tabi siteye devam bu arada emla yı duydum baharım sölemişti sonra bi gece ansızın yeniverdim gariiiii zemuszemus anlamadım nasıl oldu

keşkeeee

olduuuuu canım başka isteğin varmıydı kaydirigubbakcemile5

yok canım öle olmaz kendinia dapte et ve egzersizlere başla bak görceksin sana kalmış bişi burda bir kaç senede yenende var ama bir iki egzersizle yenende var canım dediğim gibi tamamiyle sana kalmış bişi kendini topla ve biran önce ödevlere başla hatta hemen şimdi koş wcyeeeeeee

keşkeeee

ahh canım keşke öyle olsa. ama bak bizlerde çok çalıştık. cesaretsizliğini en iyi ben anlarım herhalde. bendede bunları yapabilecek kapasite yoktu. mümkün değildi ama yaptım. sende yaparsın emin ol, cesaretlen biraz. parmak itici geliyorsa mum dene.

keşkeeee

canım burda bi kaç kez verdigim linki tıklarsan ordaki yazıları okudukca egzersiz yapmayı kendin isticeksin su anda baska önerebilcegim bişi yok bende bir gecede kayıverip olmasını tam bir buçuk sene bekledim ama kaymadı egzersizden sonra yendim

bravo alkisalkisalkis bir gece ansızın benden tamamen gidiverse kaydirigubbakcemile3 ne güzel olur

ee sence bu sitede egzersizlerlemi yendin yoksa doktorun mu etkili oldu ?

mızmız cım aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzers

baksana tweety de diyo bi gece de oluverdi diye keşke benimde olsa

canım benim bir gecede olduda öle senin dediğin gibi bir gece değil yani

biz evlenmeden önce denedik bir kaç defa olmadı sonra evlendim 5 ay geçti yine olmadı sonrasından hiç umudum yokken bir gecede oluverdi anlamadım yani ama ben egzersizlerin hepsini yaptım parmak mum vs.

yani öle okuyup üfleyipte bir gecede başarmadı kimse
benim demek istedğim egzersizleri yapıpta böle bir gecede yenende var bir kaç senede yenende var bu sitede bu tamamiyle senin azmine bağlı bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…