baksana tweety de diyo bi gece de oluverdi diye keşke benimde olsa
bravo alkisalkisalkis bir gece ansızın benden tamamen gidiverse kaydirigubbakcemile3 ne güzel olur
ee sence bu sitede egzersizlerlemi yendin yoksa doktorun mu etkili oldu ?
canım benim bir gecede olduda öle senin dediğin gibi bir gece değil yani
biz evlenmeden önce denedik bir kaç defa olmadı sonra evlendim 5 ay geçti yine olmadı sonrasından hiç umudum yokken bir gecede oluverdi anlamadım yani ama ben egzersizlerin hepsini yaptım parmak mum vs.
yani öle okuyup üfleyipte bir gecede başarmadı kimse
benim demek istedğim egzersizleri yapıpta böle bir gecede yenende var bir kaç senede yenende var bu sitede bu tamamiyle senin azmine bağlı bişi
canım burda bi kaç kez verdigim linki tıklarsan ordaki yazıları okudukca egzersiz yapmayı kendin isticeksin su anda baska önerebilcegim bişi yok bende bir gecede kayıverip olmasını tam bir buçuk sene bekledim ama kaymadı egzersizden sonra yendim
mızmız cım aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzers
mızmız cım aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzers
neyse kızlar benim mesai bitiyo ben kaçıyorum yarın görüşürük...
baska yerlerde egzersiz yapmadan ıkınmayla ve nefes alıp vererek yönünü ayarlayarak halledenleri okumus olabilirsin canım egzersiz yapmadan yani öyle olması mukemmel bişi tabiki herkes sorunsuz sekilde oluvermesini ister herkesin durumu bir degil kimi motive olarak kimi bi kaç taktik deneyerek kimide egzersiz yaparak yeniyor büyük cogunluk egzersizle yeniyor yeterki erteleme bişilerin ucundan tut yenmek için bir caba göster agustosa kadar bekleme ulusoy için en azından bu bekleme dönemini egzersizle gecir zaten ordada dilatörle egzersiz verildigini duydum yinede secim tabiki senin
gitmeden önce yanlış birşey söyleyip seni korkutmak istemem ama canım iyi düşün cevap vereyimmi ?
ben istanbulda başka bir doktora gidecektim hastalarıyla telefon görüşmesi yaptım. nasıl bir uygulama olduğunu anlattılar bende gitmekten vazgeçtim. sonra gözümü kararttım ne olursa olsun ulusoya gideceğim dedim. kimseyle konuşmadan..gittimm...durumumda ortada tabii..
mızmız cımmm aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzersizleri
peki şimdiki aklın olsa yine gidermiydin
yani orda da evde yappacagımız egzersizlerdin aynısınımı yaptırıyor yani 4500 tl verince dahamı azim yapıyo insan onun içinmi yapabiliyosun acaba ordaa:1no2::1no2:
evtt anladım canım o hipnoterapide zaten adım adım egzersizleri yapmana yardımcı oluyo heralde
herkese ilginiz için çok teşekkür ederim bunlar bile beni cesaretlendiriyor daha bilinçli oluyorum
bak oda olabilir o kadar para verdim gayret edip yapayım kaydirigubbakcemile2
buradaki derken parmak egzersizi değil özel aletler var aparat diyoruz onlarla çalışıyorsun. birkaç saat.sonra p...s i deniyorsun.
bende düşünüyorum zaman zaman o kadar para verdim hala tam konforlu bir ilişki yaşayamıyorum diyorum. ama ben o kadar zor bir vakaydımki , bunada şükür herhalde bu kadarı için bile giderdim canım yaa.. keşke burda başarabilsen o kadar paranı harcamasan ama. biraz gayretli ol ve egzersizleri dene canım.
mızmız sende gitmişsin ulusoya başarmışsın ama sorunların varmış nasıl sorunların oluyo anlatırmısın bende gidecemde korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?