Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
bravo alkisalkisalkis bir gece ansızın benden tamamen gidiverse kaydirigubbakcemile3 ne güzel olur

ee sence bu sitede egzersizlerlemi yendin yoksa doktorun mu etkili oldu ?

valla canım açıkcası değiştiğim doktor çok canayakındı oda etkili oldu aynı egzersizleri önerdi bana inan ama dedimya ikiside etkili oldu sanırım yani ben son aşama mum denemiştim bir gün öncesinde hatta sonra bi baktım emla sürmüştüm oluvermiş ve biz eşimle olduğunu bile hissetmedik emladan dolayı ben olmadı diye yine ağlama krişzine girmiştimki bi bakayım olmuş

hımmm anladım

offf o linke bakıyorum okuyorum bi cesaret geliyo bi hadi yapıcam diyorum sonra olmuyor olmuyor

baska yerlerde egzersiz yapmadan ıkınmayla ve nefes alıp vererek yönünü ayarlayarak halledenleri okumus olabilirsin canım egzersiz yapmadan yani öyle olması mukemmel bişi tabiki herkes sorunsuz sekilde oluvermesini ister herkesin durumu bir degil kimi motive olarak kimi bi kaç taktik deneyerek kimide egzersiz yaparak yeniyor büyük cogunluk egzersizle yeniyor yeterki erteleme bişilerin ucundan tut yenmek için bir caba göster agustosa kadar bekleme ulusoy için en azından bu bekleme dönemini egzersizle gecir zaten ordada dilatörle egzersiz verildigini duydum yinede secim tabiki senin

mızmız cım aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzers

gitmeden önce yanlış birşey söyleyip seni korkutmak istemem ama canım iyi düşün cevap vereyimmi ?

ben istanbulda başka bir doktora gidecektim hastalarıyla telefon görüşmesi yaptım. nasıl bir uygulama olduğunu anlattılar bende gitmekten vazgeçtim. sonra gözümü kararttım ne olursa olsun ulusoya gideceğim dedim. kimseyle konuşmadan..gittimm...durumumda ortada tabii..

mızmız cım aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzers

mızmız cımmm aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzersizleri

aynen dediğin gibi agustosa kadar boş durmak istemiyorum en zaından şu ıkınmayla denemek istiyorum en kısa zamanda

peki şimdiki aklın olsa yine gidermiydin
yani orda da evde yappacagımız egzersizlerdin aynısınımı yaptırıyor yani 4500 tl verince dahamı azim yapıyo insan onun içinmi yapabiliyosun acaba ordaa:1no2::1no2:

mızmız cımmm aklımda kalan bi soru var ulusoya giden tecrübeli biş kişi olarak sana sormak istedim
dr da orada egzersiz yaptırıyor deilmi burada yapamayan insan orada nasıl yapıyor o egzersizleri

canım aslına bakarsan bunu ilk önce bende anlayamamıştım nasıl olurda yapar diye. ama murat bey hadi egzersizi yap gel demiyor. hipnoterapi yapıyor canım. sonra sana aparatları veriyor gidip deniyorsun.

peki şimdiki aklın olsa yine gidermiydin
yani orda da evde yappacagımız egzersizlerdin aynısınımı yaptırıyor yani 4500 tl verince dahamı azim yapıyo insan onun içinmi yapabiliyosun acaba ordaa:1no2::1no2:

bak oda olabilir o kadar para verdim gayret edip yapayım kaydirigubbakcemile2

buradaki derken parmak egzersizi değil özel aletler var aparat diyoruz onlarla çalışıyorsun. birkaç saat.sonra p...s i deniyorsun.

bende düşünüyorum zaman zaman o kadar para verdim hala tam konforlu bir ilişki yaşayamıyorum diyorum. ama ben o kadar zor bir vakaydımki , bunada şükür herhalde bu kadarı için bile giderdim canım yaa.. keşke burda başarabilsen o kadar paranı harcamasan ama. biraz gayretli ol ve egzersizleri dene canım.

mızmız sende gitmişsin ulusoya başarmışsın ama sorunların varmış nasıl sorunların oluyo anlatırmısın bende gidecemde korkuyorum

mızmız sende gitmişsin ulusoya başarmışsın ama sorunların varmış nasıl sorunların oluyo anlatırmısın bende gidecemde korkuyorum

bende diğer sayfaya bakıyordum ordada sormuşsun şimdi gördüm.
evet canım gittim. ama ben şuan tam olarak rahat değilim. p..si alıyorum ama zorlanıyorum. zaten arkadaşlarlada yazışıyoruz okumuşsundur. yani hala tedirginliğim var. ilişkide rahat değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…