Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

ne kadar süre oldu sen orda başaralı birde neden zor vakaydın çok soruyorum kusura bakma ama

ne kadar süre oldu sen orda başaralı birde neden zor vakaydın çok soruyorum kusura bakma ama

bana göre zor vakaydım canım çünkü bu sitede egzersizle yenebilecek biri değildim ben. imkansızdı. mümkün değildi benim parmağımı falan sokmam. ama nasıl olduysa dk.gidince yapabildim 1 ayda evde çalıştım. herkes 2 günde yapıp geliyorya dk.bana evde çalışmayı uygun gördü. telkinlerin etkisi çok büyük anlayacağın. orada yapabilir hale geliyorsun..

anladım canım inşallah bede iki günde başaranlardan olurum yaaaa:gitme:

inşallah canım.. bak herkes başarıyor zaten.

ya varya aylardır üç parmaktayım egzersizlerde ve hala p...s geçemedim benim durumumda zor ya bendede acayip p...s korkusu var kendi kendime korkma yiycekmi seni bu diyorum ama nafile bu kafaya girmeye işte:kaydirigubbakcemile3

ya varya aylardır üç parmaktayım egzersizlerde ve hala p...s geçemedim benim durumumda zor ya bendede acayip p...s korkusu var kendi kendime korkma yiycekmi seni bu diyorum ama nafile bu kafaya girmeye işte:kaydirigubbakcemile3

aa ne güzel 3 parmakmı.. ilerlet bence canım senin randevu ne zaman.

eşim yarın sabah gidip randevu alacak bakalım ne zamana verecek üç parmak olsa nolur ne yaptıysam p...s korkusu gitmedi ilişki olmuyo yani

hımm daha almadın demek yaz aylarında daha yoğun oluyor. ağustos- temmuza verir inşallah. inşallah canım kurtulursun biran önce ben kaçtım görüşürüz.

günaydın şekerleeeeeeeeeeerr

kızlar bugün istifayı basmayı düşünüyorum bakalım bizim patronun tepkisi ne olcak :uhm:

günaydınn hayırlısı olsun canım birilerini bulmak için zaman isteyebilir belki

o isterse zamanı sadece beni burda tutmak ve başka yerde çalışmamam için isticek canım hee bide tatile gider gelir herhalde
valla isterse umrumda değil çalışırım 1 ay zamanım var sonuçta çalıştırırsa para vermek zorunda kendi bilir

kurtuluyorsun hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

ayyyyyy kızlar yaa istifamı hazırladım masamda duruyo ama bir türlü patrona veremiyorum kağıdı offfffffff :uhm:

bugünde benle bir iyi bir iyi yani anlatamam hergünü ayrı dengesiz bu adamın napim ben şimdi yaa

böyle yap patrona canım :dilcikar: istifa edicegini anlamıs olabilirmi bide cogunlukla iyi gecse zamanın heralde istifa vermeyi düşünmezdin ..olumlularla olumsuzları karsılastır ve ona göre kararını ver

böyle yap patrona canım :dilcikar: istifa edicegini anlamıs olabilirmi bide cogunlukla iyi gecse zamanın heralde istifa vermeyi düşünmezdin ..olumlularla olumsuzları karsılastır ve ona göre kararını ver

öfff valla iki ucu şey misali yahuuu kaldım ortada

süper bişi şimdide müşteri geldi odaya yaaaa kaldı benim istifa galiba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…