günaydın kızlarrr
Vajiyi yendikten sonraki ilk reglim çok acaip oldu.ilk günü normalde çok az olurdu .öyle bi gelmişki pantolonuma geçmiş şok oldum ve korktum.
o akşam da yasmine başladım.2.günü normale döndü.
Normaldir dimi sizde de öyle oldu mu ??
kendi basına ilaca baslama canım dr a gitmen şart hiç korkucak bişi yok yaptıgın egzersizlerden cok daha kolay bir muayene olucak hepi topu bu hem zaten bunun için gitmesen bile artık düzenli olarak kontrole gitmek gerekiyor ihmal etmeyaa açıkcası benim ilk reglim falan öyle yoğun olmadı hala daha olmam yine eskisi gibiyim 2 gün oluyorum inanırmısınız. neden acaba :uhm: genelde kadınlar yoğun olurlar ben niye böyleyim acaba ?
ya bendemi yasmin kullansam kızlar doktora gitmem gerek dimi. benim doktor fobim var eyvahedigeldismile
kendi basına ilaca baslama canım dr a gitmen şart hiç korkucak bişi yok yaptıgın egzersizlerden cok daha kolay bir muayene olucak hepi topu bu hem zaten bunun için gitmesen bile artık düzenli olarak kontrole gitmek gerekiyor ihmal etme
açıkcası kendini biraz işin zevkine bırakınca daha rahat ve kolay oluyormuş:kedi:
kıııızzz dün gece patlama vardı herhalde bizdede oldu hemde çok rahat
bu arada ne dicem bak sana biraz ara ver eşin kedi gibi olsun o istesin sen yapma bişi uydur bak ben 1 haftadır öle yapıyodum dün geceye kadar ayyyyyyyyyyy o kadar rahat oluyoki anlatamam hem sen rahat oluyosun hem eşin istekli oluyo dene mutlaka :içelim:
yokmuuuu arttıran kaydirigubbakcemile3 2 kişi olduk.
kız ben zaten sürekli kaçışıyorum kaydirigubbakcemile3 düngecede dedim artık kaçmayayım. ama bayağı rahattı yaniayyy inşallah hep böyle olur. :lepi:
süreklide yapma canım sende adamı bıktırtıcaksın sonra
olur olur bak görceksin dedmimya aklına getirme
bak şöle yol var bide önce eşini mutlu et zaten o mutlu olunca sen ister istemez rahatlıyosun tahatlatıyo yani :teytey:
ah canım aslında bilerek yapmıyorum. dedim ya bende hala bir panik var birde isteksizlik eklendi. o yüzden kaçışıyordum. ama dün gece ne olduysa bana kaydirigubbakcemile2 ortamı değiştirdik. yatak odasından çıktık artık kaydirigubbakcemile3 deneyin kızlar hep aynı ortamdan da kaynaklanıyor galiba.
bide ben kaçgündür kendimi telkin ediyordum "bende bu işten zevk alacağım" , "kendi kendimin doktoru olacağım" diye.
walla bende henüz zevk falan alamıyorum .
Eşim bigün de sen istekli ol diyo ama nerdeee.kırk yıl olmasa aklıma gelmes :)))
walla bende henüz zevk falan alamıyorum .
Eşim bigün de sen istekli ol diyo ama nerdeee.kırk yıl olmasa aklıma gelmes :)))
müzik mum degişik ortam :) üçlüsü öncesinde pekmez finduk biz vajiyi yendukahahah
kaydirigubbakcemile3
yendik tabiii kaydirigubbakcemile2 evet değişik ortamı kesinlikle deneyi. benim bir dahi ortamım mutfak olacak sırnaşık şey
aayy bugün çok neşeliyim yaaa sırnaşık şey
aferim size mikemmelsiniz alkışlıyorum sizi alkisalkisalkis
yahuuuuuuu kendinize gelin litfen yani yiter yaa yiter bu ne böle isteksizlik aaaaaaaaaklava: hepinize geliyo ona göreeeeeeeee klava:
:sm_cool: :teytey: aklinialirimsmile
ama twettycim oluyor işte isteksizlikte nedense. ben yenmeden önce daha istekli biriydim. acaba diyorum şu egzersizliklerden bıkkınlık geliyorda o yüzdenmi isteksiz oluyor insan. ama geçici olduğunu düşünüyorum.
bide rahat olduya benim şimdi hemen tekrar denemek istiyorum. haftasonuna planlar yapıyorum :kedi: demekki zar zor olduğunu görüncede insan isteksiz oluyor. yani en azından ben öyleyim
şuna bayılıyorum aklinialirimsmile
nedense hep venüsten gelir aklıma bunu görünce. ne yaptı acaba inşallah güzel gelişmelerle döner. :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt oohh çok rahatım bugün uçuyorum:sm_cool: darısı herkesin başına :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?