Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

yaa açıkcası benim ilk reglim falan öyle yoğun olmadı hala daha olmam yine eskisi gibiyim 2 gün oluyorum inanırmısınız. neden acaba :uhm: genelde kadınlar yoğun olurlar ben niye böyleyim acaba ?

ya bendemi yasmin kullansam kızlar doktora gitmem gerek dimi. benim doktor fobim var eyvahedigeldismile

kendi basına ilaca baslama canım dr a gitmen şart hiç korkucak bişi yok yaptıgın egzersizlerden cok daha kolay bir muayene olucak hepi topu bu hem zaten bunun için gitmesen bile artık düzenli olarak kontrole gitmek gerekiyor ihmal etme

sadece kan testi yapılıyormuş zaten. ona göre uygun hapı veriyormuş doktor.
ben daha önce aylık iğne kullanmıştım ondada sadece kan testi yapılmıştı.

benim korkular bildiğin gibi değil zerrcim hiç düşünmüyorum muayene akannehir

kızlar şöyle birşey buldum bilmem ne kadar yardımcı olur :uhm:

Daha kolay ve unutulmaz bir orgazm mı yaşamak istiyorsunuz, o halde deneyin! Aşağıdaki hareketleri deneyerek hangisinin sizi daha çok etkileyeceğini keşfedin. Bu şekilde yatakta karşılıklı alacağınız zevki büyük oranda artırmanız mümkün!

Eş zamanlı nefes alın
Sevgilinizle nefes alışverişinizi eşitleyerek aynı uyarılma seviyesine ulaşmanız mümkün. Ayrıca daha hızlı nefes alıp vermek kan akışınızı hızlandırarak daha kolay tahrik olmanızı sağlar.

Odaklanın
Partnerinizin dokunuşlarını hissetmek için tüm vücudunuza ve klitorisinize odaklanın. Bunu yapmanız hissettiğniz hazzın artmasını sağlayacak.

Fantazilerinize ulaşın
Hayallerinizde sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak olanimajı gözünüzün önüne getirin. İsteklerinizi sevgilinizle yaşadığınız bu muhteşem deneyimle birleştirmenizde hiçbir sakıncası yok.

Bir kelime veya cümleyi tekrarlayın
Bir şeyi yüksek sesle tekrar etmek ona zihinsel olarak odaklanmanızı sağlar. Sürekli tekrarladığınız ve orgazma yaklaştığınızı partneriniz belli eden sözler, beyninizin hedefe ulaşması için ona adeta emir verir.

açıkcası kendini biraz işin zevkine bırakınca daha rahat ve kolay oluyormuş:kedi:

kıııızzz dün gece patlama vardı herhalde bizdede oldu hemde çok rahat
bu arada ne dicem bak sana biraz ara ver eşin kedi gibi olsun o istesin sen yapma bişi uydur bak ben 1 haftadır öle yapıyodum dün geceye kadar ayyyyyyyyyyy o kadar rahat oluyoki anlatamam hem sen rahat oluyosun hem eşin istekli oluyo dene mutlaka :içelim:

yokmuuuu arttıran kaydirigubbakcemile3 2 kişi olduk.

kız ben zaten sürekli kaçışıyorum kaydirigubbakcemile3 düngecede dedim artık kaçmayayım. ama bayağı rahattı yani ayyy inşallah hep böyle olur. :lepi:

süreklide yapma canım sende adamı bıktırtıcaksın sonra
olur olur bak görceksin dedmimya aklına getirme
bak şöle yol var bide önce eşini mutlu et zaten o mutlu olunca sen ister istemez rahatlıyosun tahatlatıyo yani :teytey:

ah canım aslında bilerek yapmıyorum. dedim ya bende hala bir panik var birde isteksizlik eklendi. o yüzden kaçışıyordum. ama dün gece ne olduysa bana kaydirigubbakcemile2 ortamı değiştirdik. yatak odasından çıktık artık kaydirigubbakcemile3 deneyin kızlar hep aynı ortamdan da kaynaklanıyor galiba.
bide ben kaçgündür kendimi telkin ediyordum "bende bu işten zevk alacağım" , "kendi kendimin doktoru olacağım" diye.

aaaa sakın haa olma öle panik felan yapma artık lmaz: ne kaçıyosun oldu zaten bundan sonrası sana kalmış bişi sen rahat olmalısın olmaya çalış yaniii bu saatten sonra geriye dönüş olamaz dikkat et...lmaz:

walla bende henüz zevk falan alamıyorum .
Eşim bigün de sen istekli ol diyo ama nerdeee.kırk yıl olmasa aklıma gelmes :)))

Eşim bigün de sen istekli ol diyo ama nerdeee.kırk yıl olmasa aklıma gelmes :)))

aferim size mikemmelsiniz alkışlıyorum sizi alkisalkisalkis

yahuuuuuuu kendinize gelin litfen yani yiter yaa yiter bu ne böle isteksizlik aaaaaaaaaklava: hepinize geliyo ona göreeeeeeeee klava:

zamanla olur sıkma canını. ne kadar oldu yeneli.
ben birkaç gündür pekmez yiyorum onun etkisimi ne kaydirigubbakcemile3 dene istersen .
bu işten nasıl zevk alırsın onu düşün odaklan çok işe yaradı bende.

müzik mum degişik ortam :) üçlüsü öncesinde pekmez finduk biz vajiyi yenduk ahahah

kaydirigubbakcemile3

yendik tabiii kaydirigubbakcemile2 evet değişik ortamı kesinlikle deneyi. benim bir dahi ortamım mutfak olacak sırnaşık şey

aayy bugün çok neşeliyim yaaa sırnaşık şey

aferim size mikemmelsiniz alkışlıyorum sizi alkisalkisalkis

yahuuuuuuu kendinize gelin litfen yani yiter yaa yiter bu ne böle isteksizlik aaaaaaaaaklava: hepinize geliyo ona göreeeeeeeee klava:

ama twettycim oluyor işte isteksizlikte nedense. ben yenmeden önce daha istekli biriydim. acaba diyorum şu egzersizliklerden bıkkınlık geliyorda o yüzdenmi isteksiz oluyor insan. ama geçici olduğunu düşünüyorum.

bide rahat olduya benim şimdi hemen tekrar denemek istiyorum. haftasonuna planlar yapıyorum :kedi: demekki zar zor olduğunu görüncede insan isteksiz oluyor. yani en azından ben öyleyim

:sm_cool: :teytey: aklinialirimsmile

şuna bayılıyorum aklinialirimsmile
nedense hep venüsten gelir aklıma bunu görünce. ne yaptı acaba inşallah güzel gelişmelerle döner. :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt oohh çok rahatım bugün uçuyorum :sm_cool: darısı herkesin başına :Saruboceq:

AYNEN ÖLE KATILIYORUM SANA isteksiz olmanın sebebi sadece zor olduğundan dolayı hep öle olucak düşüncesinden sen böle istemiyosun ama artık düzeliyo bak yavaş yavaş şimdi şöle haftasonuna patlamalı bi planlar yap sen hele :dance: bak görceksin rahat olcak kafandanda çıkar artık öle olcak şöşle olcak diye akışına bırak
hee benden tavsiye yani şahsen ben öle yapmıştım ama seni bilemem tabi ben yendikten sonra agzersizleri bıraktım çok nadir yapmıştım belli süre istersen sende bıkmamak için çokd evam etme yani sadece ilişiki öncesi yapmıştım ben hemde mum sadece sende öle dene bence kaydirigubbakcemile5

inbsan rahat geçince ne kadar mutlu oluyor dimi?
acaba ilerleyen zamanlardada böle olabilcekmiyizkine yaşımız geçtikçe felan mesela :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…