Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

aayy canımcım ben 2 aydır hiç egzersiz falan yapmıyorumki zaten. geçen haftalarda bir deneyim dedim yapamıyorum kaydirigubbakcemile3 zateeeeen yarıya kadar aldım en büyük aparatı daha fazla ilerletemedim bir dahadaa denemedim. sadece pe...s üzerine çalışmalarıma devam ediyorum :hulya: kaydirigubbakcemile3

ama artık zor olucak falan diye düşünmüyorum işin zevkini düşünüyorum artık :kedi: kaydirigubbakcemile2 napalım yaaa

inbsan rahat geçince ne kadar mutlu oluyor dimi?
acaba ilerleyen zamanlardada böle olabilcekmiyizkine yaşımız geçtikçe felan mesela :gitme:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zemuszemus mutluyum opuyorumnanaktan

aayy inşallah yaa yaşımız geçsede yapalım yaaaa .kızlaar iletişimi koparmayalım. ben ilerdede merak ederim sizi.

aynen öle canım zevkini düşün hep olucak gözüyle başla ilişkiye pes etmek yok :teytey:

1 Ay oldu henüz :) ama hala çok da rahat değilim ondan da olabilir.
Keçi boynuzu pekmezi aldım ama onu da yemeyi unutuyorum eşim de yarısını bitirmiş zaten bu sabah kızdım ona da sanki çok ihtiyacı varmış gibi kendime aldım niye yiyosun diyorum sen yemiyosun nasıl olsa diyo delii :))

ne kızıyon adama beeeeee yesin agri ne güzel işte
bende eşime en çok yedirirdim 1 kaşık ben 2 kaşık o

eşinde yesinki o iyi olunca sende rahat olursun canım yararlı bişi sonuçtakaydirigubbakcemile5

ne kızıyon adama beeeeee yesin agri ne güzel işte
bende eşime en çok yedirirdim 1 kaşık ben 2 kaşık o

eşinde yesinki o iyi olunca sende rahat olursun canım yararlı bişi sonuçtakaydirigubbakcemile5

ama o zaten hep kuduruk 8 ayın acısını çıkartıcam diyo bana da yazık dimi ama :)))

ama o zaten hep kuduruk 8 ayın acısını çıkartıcam diyo bana da yazık dimi ama :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ALLAH İYİLİĞİNİ VERMESİN VALA BENİMKİDE ÖLE BİDE BENİMKİNE MÜŞTERİ VERMİŞ ADAM DİNİNDE İMANINDA BİDE YANİ NAMAZINDA NİYAZINDA YANİ AL YE DİYE DEDİM ÇÖŞŞŞŞŞŞŞŞ
BİZİMKİDE BUNU YİYİNCE :teytey: AYLARDIR YEDİRMİYORUM AMA ETKİSİ HALEN SÜRÜYO SANIRIM KALICI ETKİSİ VARMIŞ

YAA ŞAKA Bİ YANA SPERM KALİTESİNİDE YÜKSELTİYOMUŞ O ÇOCUK İÇİN DÜŞÜNCEK OLURSAN YANİ İYİ BİŞİ YESİNLER GARİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

ben şuan hiç çocuk falan istemiyorum en iyisi biran önce hepsini yiyip bitiriyim kalmasın ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben şuan hiç çocuk falan istemiyorum en iyisi biran önce hepsini yiyip bitiriyim kalmasın ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa şuan için demedim zaten yani hemen yiyince yükesliyo bırakınca düşüyo değil kız
ilersi için dedim

ama sende ye mutlaka mutfağa tezgahın üstüne çıkar yeeee

yaa şuan için demedim zaten yani hemen yiyince yükesliyo bırakınca düşüyo değil kız
ilersi için dedim

ama sende ye mutlaka mutfağa tezgahın üstüne çıkar yeeee

tamam yiyicem azcık istiyim bende dimi ama herşeyi de devletten beklememek gerek kaydirigubbakcemile2

bide şu ıslanamama problemimi yensem daha bişey istemiyorum walla :1rolleyes:

pekmez buna da iyi gelir mi acabaa CADIARZU

tamam yiyicem azcık istiyim bende dimi ama herşeyi de devletten beklememek gerek kaydirigubbakcemile2

bide şu ıslanamama problemimi yensem daha bişey istemiyorum walla :1rolleyes:

pekmez buna da iyi gelir mi acabaa CADIARZU

canım bak gerçekten iyi geliyo
bak şimdi pekmez yersen dopingli oluyosun tamammı bir kaç yemeden sonra ister istemez doping olunca yerinde duramıyosun :teytey:
bide 2 türlü yol var bak onuda diyim ben hepsini denedim biliyom kaydirigubbakcemile3 şimdi ilk yol eşine adapte ol ilişkiye sen başla önce onu kıvamına getir sonra o kıvama gelirken hem sen zevk alıyosun hem kıvama geldikten sonra o senin üzerine oynamaya başlıyo
2.yol ise araya zaman koymak gerekiyo özlem girince bu sefer daha hareketli işiki oluyo ve zevk alıyosun

bak bu taktikleri dene burda kime dediysem yaptı ve başarılı oldu benden sölemesi :içelim:

walla bende henüz zevk falan alamıyorum .
Eşim bigün de sen istekli ol diyo ama nerdeee.kırk yıl olmasa aklıma gelmes :)))

bende yeni yendim vajiyi daha bende hiç bir zevk almıyorum ö... sevişme yaşıyoruz ama o ana gelince herşey kopuyor oraya odaklanıyoruz gibi çünkü hala girişte hafif ağrılar hissediyorum yavaş yavaş ileri geri hareketi yapıyoruz bişey anlmıyoruz. çünkü sürekli eşime yavaş dur bekle diyorum hala ....Hatta o esnada sanki egzersiz yapıyoruz gibi oluyoruz sohbet ediyoruz :))))))) 19 haziranda vajiyi yendim ama hala zevk falan hiç almıyorum. aynen benim için de öyle kırk yıl olmazsa aklıma gelmez birde sınav stresi falan var hiç düşünemiyorum. Bende internetten araştırma yapmıştım bayan için hangi bitkiler yada ne iyi gelir istek artırıcı diye. şimdi araya regli girecek sonra inşallah biraz daha rahat olurum.... En azından bu neymiş diye bir yaşamak istiyorum henüz bilmiyorum :)))bilmiyorumkismile

birde ben deneyeyim bunları saol :))):kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…