AYNEN ÖLE KATILIYORUM SANA isteksiz olmanın sebebi sadece zor olduğundan dolayı hep öle olucak düşüncesinden sen böle istemiyosun ama artık düzeliyo bak yavaş yavaş şimdi şöle haftasonuna patlamalı bi planlar yap sen hele :dance: bak görceksin rahat olcak kafandanda çıkar artık öle olcak şöşle olcak diye akışına bırak
hee benden tavsiye yani şahsen ben öle yapmıştım ama seni bilemem tabi ben yendikten sonra agzersizleri bıraktım çok nadir yapmıştım belli süre istersen sende bıkmamak için çokd evam etme yani sadece ilişiki öncesi yapmıştım ben hemde mum sadece sende öle dene bence kaydirigubbakcemile5
inbsan rahat geçince ne kadar mutlu oluyor dimi?
acaba ilerleyen zamanlardada böle olabilcekmiyizkine yaşımız geçtikçe felan mesela :gitme:
aayy canımcım ben 2 aydır hiç egzersiz falan yapmıyorumki zaten. geçen haftalarda bir deneyim dedim yapamıyorum kaydirigubbakcemile3 zateeeeenyarıya kadar aldım en büyük aparatı daha fazla ilerletemedim bir dahadaa denemedim. sadece pe...s üzerine çalışmalarıma devam ediyorum :hulya: kaydirigubbakcemile3
ama artık zor olucak falan diye düşünmüyorum işin zevkini düşünüyorum artık :kedi: kaydirigubbakcemile2 napalım yaaa
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zemuszemus mutluyum opuyorumnanaktan
aayy inşallah yaa yaşımız geçsede yapalım yaaaa .kızlaar iletişimi koparmayalım. ben ilerdede merak ederim sizi.
zamanla olur sıkma canını. ne kadar oldu yeneli.
ben birkaç gündür pekmez yiyorum onun etkisimi ne kaydirigubbakcemile3 dene istersen .
bu işten nasıl zevk alırsın onu düşün odaklan çok işe yaradı bende.
1 Ay oldu henüz :) ama hala çok da rahat değilim ondan da olabilir.
Keçi boynuzu pekmezi aldım ama onu da yemeyi unutuyorum eşim de yarısını bitirmiş zaten bu sabah kızdım ona da sanki çok ihtiyacı varmış gibi kendime aldım niye yiyosun diyorum sen yemiyosun nasıl olsa diyo delii :))
ne kızıyon adama beeeeee yesin agri ne güzel işte
bende eşime en çok yedirirdim 1 kaşık ben 2 kaşık o
eşinde yesinki o iyi olunca sende rahat olursun canım yararlı bişi sonuçtakaydirigubbakcemile5
ama o zaten hep kuduruk 8 ayın acısını çıkartıcam diyo bana da yazık dimi ama :)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ALLAH İYİLİĞİNİ VERMESİN VALA BENİMKİDE ÖLE BİDE BENİMKİNE MÜŞTERİ VERMİŞ ADAM DİNİNDE İMANINDA BİDE YANİ NAMAZINDA NİYAZINDA YANİ AL YE DİYE DEDİM ÇÖŞŞŞŞŞŞŞŞ
BİZİMKİDE BUNU YİYİNCE :teytey: AYLARDIR YEDİRMİYORUM AMA ETKİSİ HALEN SÜRÜYO SANIRIM KALICI ETKİSİ VARMIŞ
YAA ŞAKA Bİ YANA SPERM KALİTESİNİDE YÜKSELTİYOMUŞ O ÇOCUK İÇİN DÜŞÜNCEK OLURSAN YANİ İYİ BİŞİ YESİNLER GARİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ben şuan hiç çocuk falan istemiyorum en iyisi biran önce hepsini yiyip bitiriyim kalmasın ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa şuan için demedim zaten yani hemen yiyince yükesliyo bırakınca düşüyo değil kız
ilersi için dedim
ama sende ye mutlaka mutfağa tezgahın üstüne çıkar yeeee
tamam yiyicem azcık istiyim bende dimi ama herşeyi de devletten beklememek gerek kaydirigubbakcemile2
bide şu ıslanamama problemimi yensem daha bişey istemiyorum walla :1rolleyes:
pekmez buna da iyi gelir mi acabaa CADIARZU
walla bende henüz zevk falan alamıyorum .
Eşim bigün de sen istekli ol diyo ama nerdeee.kırk yıl olmasa aklıma gelmes :)))
canım bak gerçekten iyi geliyo
bak şimdi pekmez yersen dopingli oluyosun tamammı bir kaç yemeden sonra ister istemez doping olunca yerinde duramıyosun :teytey:
bide 2 türlü yol var bak onuda diyim ben hepsini denedim biliyom kaydirigubbakcemile3 şimdi ilk yol eşine adapte ol ilişkiye sen başla önce onu kıvamına getir sonra o kıvama gelirken hem sen zevk alıyosun hem kıvama geldikten sonra o senin üzerine oynamaya başlıyo
2.yol ise araya zaman koymak gerekiyo özlem girince bu sefer daha hareketli işiki oluyo ve zevk alıyosun
bak bu taktikleri dene burda kime dediysem yaptı ve başarılı oldu benden sölemesi :içelim:
birde ben deneyeyim bunları saol :))):kedi:
:) süper yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?