bende yeni yendim vajiyi daha bende hiç bir zevk almıyorum ö... sevişme yaşıyoruz ama o ana gelince herşey kopuyor oraya odaklanıyoruz gibi çünkü hala girişte hafif ağrılar hissediyorum yavaş yavaş ileri geri hareketi yapıyoruz bişey anlmıyoruz. çünkü sürekli eşime yavaş dur bekle diyorum hala ....Hatta o esnada sanki egzersiz yapıyoruz gibi oluyoruz sohbet ediyoruz :))))))) 19 haziranda vajiyi yendim ama hala zevk falan hiç almıyorum. aynen benim için de öyle kırk yıl olmazsa aklıma gelmez birde sınav stresi falan var hiç düşünemiyorum. Bende internetten araştırma yapmıştım bayan için hangi bitkiler yada ne iyi gelir istek artırıcı diye. şimdi araya regli girecek sonra inşallah biraz daha rahat olurum.... En azından bu neymiş diye bir yaşamak istiyorum henüz bilmiyorum :)))bilmiyorumkismile
canım bak gerçekten iyi geliyo
bak şimdi pekmez yersen dopingli oluyosun tamammı bir kaç yemeden sonra ister istemez doping olunca yerinde duramıyosun :teytey:
bide 2 türlü yol var bak onuda diyim ben hepsini denedim biliyom kaydirigubbakcemile3 şimdi ilk yol eşine adapte ol ilişkiye sen başla önce onu kıvamına getir sonra o kıvama gelirken hem sen zevk alıyosun hem kıvama geldikten sonra o senin üzerine oynamaya başlıyo
2.yol ise araya zaman koymak gerekiyo özlem girince bu sefer daha hareketli işiki oluyo ve zevk alıyosun
bak bu taktikleri dene burda kime dediysem yaptı ve başarılı oldu benden sölemesi :içelim:
aynen bende walla '' orda dur azcık beklee dur dur dur napıyosuunnn off yaaa dur nefes alıcam biraz'' falan filan zevk mevk düşünen kim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur diyince herseyin puuf diye söndügünü söylemişti eşim zevk alamıyolar öyle tedirginlik olunca.. mumkun oldukca zevk almaya odaklanın nefes alcam şimdi vercem şimdi alcam düşünmeye gerek yok bu kadar programlı olmasına gerek yok bunlar zamanla otomatikleşyor ve de bence dur deyincede cok da durulucak bi durum yok durdukça kafada sorular artıyor eşin azcık gözünü karartması gerkiyor akışına bırakın herseyi kontrol etmek yerine azıcık eşinize bırakıp zevke odaklanın
Merhaba kızlar, iki gündür misafirim olduğu için giremiyorum...
Yarın köye gidiyorum, pazartesi de tatile çıkıyoruz. 2 3 hafta aranızda olamayacağım...
TÜNAYDIN DEMEK LAZIM SANA BENCE kaydirigubbakcemile3
ayyy ben hergün bu saatleri sabah zannediyom bak kendime kızıyorummm akannehir napıyon canım nasıl gidiyor iş güç
kaydirigubbakcemile3
AYY NAPİM BENDE HALEN AYILAMADIM ASLINDA ÇOK UYKUM VAR BU GİDİŞLE AKŞAM EVE GİDİNCE KENDİME GELEMEDEN UYUCAM HERHALDE
ayyy hakkaten yaaaa kimse yazmıyo :uhm:
derin venüs kader tatilde bahar arada ugruyor ada ders çalışıyor ece zaten diger bölüme takılıyor digerlerini bilmiyorum :) durum raporu gibi oldu benimde dısarı cıkmam lazım üşeniyorum cok pis sıcak
venüs geldi tatilkden ama işlerle boğuşuyo
ayy bi biz varız desene
çıkma sende akşam üstü çık biraz serinlesin? hangi şehirdesin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?