Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

aynen bende walla '' orda dur azcık beklee dur dur dur napıyosuunnn off yaaa dur nefes alıcam biraz'' falan filan zevk mevk düşünen kim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hıımmm tavsiyelerini en kısa zamanda deniycem şekerim şu regl bi bitsin bakalım bu esnada bol bol pekmez yiyim ben şakkıdı

dur diyince herseyin puuf diye söndügünü söylemişti eşim zevk alamıyolar öyle tedirginlik olunca.. mumkun oldukca zevk almaya odaklanın nefes alcam şimdi vercem şimdi alcam düşünmeye gerek yok bu kadar programlı olmasına gerek yok bunlar zamanla otomatikleşyor ve de bence dur deyincede cok da durulucak bi durum yok durdukça kafada sorular artıyor eşin azcık gözünü karartması gerkiyor akışına bırakın herseyi kontrol etmek yerine azıcık eşinize bırakıp zevke odaklanın

aynen bende walla '' orda dur azcık beklee dur dur dur napıyosuunnn off yaaa dur nefes alıcam biraz'' falan filan zevk mevk düşünen kim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen bende öyleydim ama dün gece çok rahat oldu bunları hiç söylemedim. ben bu işten nasıl zevk alırım dedim ve kendimi ona odakladım baktımki çok rahat oluyor o içimde hissettiğim uyuşukluk falan o kadar azdıki rahatsız etmedi beni. bakın mutlaka bunuda deneyin. hiç nefes alcam acıyacakmı düşünmeyin alacağınız zevki düşünün işin formulü buymuş yaaa.

doğru söylüyosun ama o an hareket edince falan canım acıyabiliyor ve durdurma isteği duyuyorum durmasa da kasılıyorum bu sefer .bazı şeyleri zamanla atlatacağız tabiki.herkes sorunsuz bi ilişki istiyor e biz de elimizden geldiği kadar yapıyoruz bi şekilde sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var.

çook haklısın aynı dediğin gibi puff diye sönüyor ondan sonra ay dur ay yavaş ay bekle ondanda bişey anlamıyoruz birde elimden geldiğince düşünmemeye ve durdurmamaya çalışacam ... bakalım ne olacak ne kadar yapabilecem bilmiyorum ama bunuda BAŞARACAM :teytey:a.s.

Merhaba kızlar, iki gündür misafirim olduğu için giremiyorum...
Yarın köye gidiyorum, pazartesi de tatile çıkıyoruz. 2 3 hafta aranızda olamayacağım...

ayyy ben hergün bu saatleri sabah zannediyom bak kendime kızıyorummm akannehir napıyon canım nasıl gidiyor iş güç

kaydirigubbakcemile3

AYY NAPİM BENDE HALEN AYILAMADIM ASLINDA ÇOK UYKUM VAR BU GİDİŞLE AKŞAM EVE GİDİNCE KENDİME GELEMEDEN UYUCAM HERHALDE

ayyy hakkaten yaaaa kimse yazmıyo :uhm:

derin venüs kader tatilde bahar arada ugruyor ada ders çalışıyor ece zaten diger bölüme takılıyor digerlerini bilmiyorum :) durum raporu gibi oldu benimde dısarı cıkmam lazım üşeniyorum cok pis sıcak

derin venüs kader tatilde bahar arada ugruyor ada ders çalışıyor ece zaten diger bölüme takılıyor digerlerini bilmiyorum :) durum raporu gibi oldu benimde dısarı cıkmam lazım üşeniyorum cok pis sıcak

venüs geldi tatilkden ama işlerle boğuşuyo
ayy bi biz varız desene

çıkma sende akşam üstü çık biraz serinlesin? hangi şehirdesin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…