Kızlar merhaba..:))
Bende daha 2 gün önce başardım bu işi ve çok mutluyum. Yalnız size bişey sormak istiyorum, acı filan hissetmedim hatta bu muymuş yani dedim ama çok az git gel yapabildik git gel yaparken kasıklarımda üzerime doğru geldiğinde bi ağrı oluyor sizde de oluyor mu bu normalmi şimdi de kafama bu takıldı.
süpersin tebrik ederim canım :lepi:
evet olur bunlar ilk başlarda çok düşünüpte takma böle şeyleri şimdi kafana sen ilerlemeye bak :dance:
Çok teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda bu işin güzel yanlarına geçerim:1rolleyes:
aaaaaaaaa kimsecikler yok boshayallersmile kimse beni özlemedimi yaaaaa opuyorumnanaktan
ben burdayııııııııııımmmm :sm_cool:
asıl sen anlat geçen senenina cısını çıkardınmı balayı hesabının yaniiiiiiii :dance:
şahsen ben tatilde geçen sene yaşayamadığım balayının acısını fena çıkardım kaydirigubbakcemile3
yok yawrum nereye çıkaracam bi dünya insan vardı hiç uyumadı veletler kaydirigubbakcemile2zaten bi akşam ben sarhoş oldum bi akşam benimki sonra ben haşlama oldum yattım :kedi:hala tık yok bizde ne zaman tıkırdatacas bakalım şimdide regl olcam yavaş yavaş pembelenmeye başladım yerimseniben ama benimki yakaladığı an hiç şansım yok artıkdün akşam zor kurtuldum elinden zemuszemus
abooooooooooovvv inanmıyosum sana yaaaa koca tatili fosmu geçirdiniz pess diyorum size pesssssklava:
yawrummmm nerde yapacan 15 kişi sürekli dolanıyo ortada nöbetleşiyorlar sanki yarısı uyuyo yarısı kalkıyo kaydirigubbakcemile2geç olsun güç olmasın ama nasıl olacakta olacak bilmiyorum ama çok atlayasım var kocişimin üstüne :kedi: nolurdu şu regl 2-3 gün geç gelseydi kafamçokkarıştı
kızım odan yokmu senin yahuuu kapatsaydın kapını naparsan yap yani sanane milletten
bak çok kızdım sana şindik heeeeklava:
heh şimdi reglde eklenir 1 haftada öle ohoooooooooooooooooo ölme eşeğim ölme yani lülülülülülü
yawrum oda varda haşlandım her dokunduğunda ciyak ciyak ötüyordum hihoyyyt 2-3 akşam niyetlendik uyudu millet sandık tık tık kapı çaldı kendimizi havuzda bulduk akannehir
hay allahım yaaaa
zaten deli kaşınıyorum soyulacam heralde :sm_cool:regl bitsinde tüm kaşıntılarımı giderecek benimki
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?