Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Kızlar merhaba..:))
Bende daha 2 gün önce başardım bu işi ve çok mutluyum. Yalnız size bişey sormak istiyorum, acı filan hissetmedim hatta bu muymuş yani dedim ama çok az git gel yapabildik git gel yaparken kasıklarımda üzerime doğru geldiğinde bi ağrı oluyor sizde de oluyor mu bu normalmi şimdi de kafama bu takıldı.

süpersin tebrik ederim canım :lepi:

evet olur bunlar ilk başlarda çok düşünüpte takma böle şeyleri şimdi kafana sen ilerlemeye bak :dance:

günaydınnnnnnn kızlar hihoyyyt işte geldim buradayımmmm nasıl keyifler ???sabahtan beri sayfaları okudum okudum bitiremedim önemli gelişmeler varmı zemuszemus

aaaaaaaaa kimsecikler yok boshayallersmile kimse beni özlemedimi yaaaaa opuyorumnanaktan

aaaaaaaaa kimsecikler yok boshayallersmile kimse beni özlemedimi yaaaaa opuyorumnanaktan

ben burdayııııııııııımmmm :sm_cool:

asıl sen anlat geçen senenina cısını çıkardınmı balayı hesabının yaniiiiiiii :dance:

şahsen ben tatilde geçen sene yaşayamadığım balayının acısını fena çıkardım kaydirigubbakcemile3

yok yawrum nereye çıkaracam bi dünya insan vardı hiç uyumadı veletler kaydirigubbakcemile2zaten bi akşam ben sarhoş oldum bi akşam benimki sonra ben haşlama oldum yattım :kedi:hala tık yok bizde ne zaman tıkırdatacas bakalım şimdide regl olcam yavaş yavaş pembelenmeye başladım yerimseniben ama benimki yakaladığı an hiç şansım yok artık dün akşam zor kurtuldum elinden zemuszemus

abooooooooooovvv inanmıyosum sana yaaaa koca tatili fosmu geçirdiniz pess diyorum size pesssss klava:

abooooooooooovvv inanmıyosum sana yaaaa koca tatili fosmu geçirdiniz pess diyorum size pesssss klava:

yawrummmm nerde yapacan 15 kişi sürekli dolanıyo ortada nöbetleşiyorlar sanki yarısı uyuyo yarısı kalkıyo kaydirigubbakcemile2geç olsun güç olmasın ama nasıl olacakta olacak bilmiyorum ama çok atlayasım var kocişimin üstüne :kedi: nolurdu şu regl 2-3 gün geç gelseydi kafamçokkarıştı

kızım odan yokmu senin yahuuu kapatsaydın kapını naparsan yap yani sanane milletten
bak çok kızdım sana şindik heeee klava:

heh şimdi reglde eklenir 1 haftada öle ohoooooooooooooooooo ölme eşeğim ölme yani lülülülülülü

yawrum oda varda haşlandım her dokunduğunda ciyak ciyak ötüyordum hihoyyyt 2-3 akşam niyetlendik uyudu millet sandık tık tık kapı çaldı kendimizi havuzda bulduk akannehir

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

artık bi süre misafir kabul etmemeye karar verdik 7/24 çalışma yapacağız hihoyyyt2 ay olcak nerdeyse benim delik kapanmamıştır dimi :kedi: egzersiz yapsammı diye düşünüyorum ama regl sonrası pek vaktim olmayacak gibi kaydirigubbakcemile2ilk defa yapacakmışım gibi heyecan bastı beni buradaki herkes master yaptı ben daha yerimde sayıyorum yetişmem lazım spedy gonzales olmam lazım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…