Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
selam canım

ben 4-5 gündür giremedim. ilk kez böyle gördüm burayı sakin

geçmiş doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuunnnnnnn a.s.

nasıl gitsin işte. biliyorsun geçenlerde çok rahat olmuştu. ama dünkü deneme rahat olmadı.. off ya canımı sıkıyor bazen neden böyle oluyor..

isteksiz davrandıysan dün ondanda oluyo ya sen ya eşin birinizden biri isteksiz başlayın güzel olmuyo zorla oluyo resmen

bu aralar reglim gelecek gidip kendime biberiye alayımda bi güzel içeyim canımcım

biberiyeyi neden içiyosun regl öncesi?

ayy bende hapımı değişitm doğum kontrolü ne zaman hasta olucam bilmiyom şimdi bugün yarın oldum olucam herhalde ama hiçbir belirti yok anlamadım

isteksiz davrandıysan dün ondanda oluyo ya sen ya eşin birinizden biri isteksiz başlayın güzel olmuyo zorla oluyo resmen

vallaaa istekliydim :kedi eşim maşalllaaaah herzaman istekli zaten kaydirigubbakcemile3

prezarvatiftenmi acaba diyorum bide jel kullanıyoruz acaba ondanmı :uhm: hafif yanma oluyor sanki.uyuşukluk diyebilirim aslında :uhm:

vallaaa istekliydim :kedi eşim maşalllaaaah herzaman istekli zaten kaydirigubbakcemile3

prezarvatiftenmi acaba diyorum bide jel kullanıyoruz acaba ondanmı :uhm: hafif yanma oluyor sanki.uyuşukluk diyebilirim aslında :uhm:

hımmm valla onu kullanmadığım için bilemiyorum canım ama olabilir belkide
düzelirsin yaa tamka böle sakın düşünüpte bir gün iyi bir gün kötü her zaman süper geçmez yani bunada şükür

biberiyeyi neden içiyosun regl öncesi?

ayy bende hapımı değişitm doğum kontrolü ne zaman hasta olucam bilmiyom şimdi bugün yarın oldum olucam herhalde ama hiçbir belirti yok anlamadım

bir ara burada konuşmuştuk biberiye değilmiydi ooo:uhm:

ağrıya iyi geliyordu ve söktürücü etki yapıyordu. bir arkadaş önermişti.

bir ara burada konuşmuştuk biberiye değilmiydi ooo:uhm:

ağrıya iyi geliyordu ve söktürücü etki yapıyordu. bir arkadaş önermişti.

hee evet o da yani ağrın çokmu oluyor senin?
bende bi ara çok sık içyodum migrenim için karışım benimkisi biberiye melisa ve papatya sakinlik veriyo ama hiç adet dönemini düşünmedim nasıldım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…