Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızım tatile gittik geldik yeter daha sıcak olmasın psikolojim bozuluyo kaydirigubbakcemile3
hem zaten yarından sonra ist. yağmur geliyomuş

ama ama ama soğuk nevale yani ben daha yeni yeni ısınmaya başlamıştı opuyorumnanaktanhep yaz olsa hiç kış olmasa ben hiç üşümesem hihoyyytkızım dur daha 2. tatilime çıkıcam ben....

anağğmm ne zaman nereye gidiyon yine kız?
ramazan olayımı yoksa?

yok ballı böreğim kaydirigubbakcemile3 normalde 2 hafta benim iznim ama bütün kullanamıyorum malesef aslında 30 temmuzda çıkcaktım ama birinin iznini hafiften kaydırasım var 19 temmuzda alıp başımı gidesim var sonada kocişimle kaynatasım var sositosositobu gün zaten işyerine geldi dün gece evde yoktu söylemiştim ya zor durdurdum adamı abla yakalayacaktı az kalsın hihoyyyttutturmuş izin al eve gidelim sıkıştırdı beni köşeye seste çıkaramıyom yan tarafta patron var reglde geliyomu gelmiyomu belli değil sabahları pembeleniyom sonrasında yok bişeyyy :ecrin_bebek: yoksam akşama biz vuslatamı ereceğiz neyse ben şom ağzımı açmayayım ne zaman niyetlensem olmuyo delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 deliler sizi

tivitiyyyyyyyyyyyyyyyyyyykutlamamı var şekerimmmmm sesiniz solugunuz cıkmıyo benden habersiz bi yerlerde kutlamamı yapıyonuz huuuuuuuuuuuuuuu
diger kızlar nerdeyseniz çıkın ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi müddet belki burda olamam şimdiden diyim misafir gelme ihtimalleri var gelecegi kesinde kalıcı olma ihtimali var belli degil ama şimdiden kayıplara karışırsam haberiniz olsun merak falan eden olur ne biliyim

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum tatildeyim fırsatım olmuyor.şimdi bi fırsat buldum bi göz attım.ben de bir gelişme yok:)yani ilişkiye giriyoruz sorun yok herşey çok normal ama ben hiiiç zevk alamadım daha.sanırım prezervatiften kaynaklanıyor ama başka bir korunma yolunu da düşünmüyorum.bakalım bekliyorum bir gün kendiliğinden geçecek diyeee:)) ya da bebek çalışmalarına başladığımızda(ki uzunca bir süre onu da düşünmüyorum) sorun kalkar ortadan:))şimdilik durum bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…