Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

ben aslında uzamasını sorun olarak görmedigim için sormadım yoksa bi sürü seyi sordum yani idrar kan ve sekere bakıldı bide tiroid vs gibi hormon olaylarınada normal dedi kapsamlı bi bakalım demişti cunku ama tekrar gidicem yani sıkı arastıyorum su sıra dr yorumlarını falan okuyorum herkes ayrı bişi söliyo bakalım nolur

anam prezervatifle nasıl oluyoda oluyo biz aldık daha denemek kısmet olmadı hissetmiyomuşun onunla diye okumuştum aklinialirimsmilebide anlamadığım adacım sen bi kere tam anlamıyla aldıysan artık korkmaman gerekiyor endişen neden ?

HIMM ANLADIM CANIM O ZAMAN SORUN YOK
ama benden tavsiye her doktorun söylediğine inanmayın özellikle nette yazılanlardan bahsediyorum çünkü o kadar yablış bilgiler oluyoki ben bizzat yaşadım gördüm kadın resmen kitapları açtı gözümün önünde kanıtlamak için rahatsızlanmıştım ve bazı doktorla o kadar saçma bilgiler derdiki ailemin bile beni yanlış anlamasından korktum neyseki öle düşüncesiz ailem yoktu ama başka bi aile olsa yani kesinlikle doktorun verdiği bilgiye istineden kızlarına naparlardı bilemem
o yüzden dediğim gibi netteki ilaç doktor vs. gibi her bilgiye inanmayın derim...

canım aldım her defasında hepsini alıyorum ama ileri geri hareket yaptıkça canım acıyor hissediyorum niye bilmiyorum bu yüzden hep durduruyorum..Hatta dün ilk giriş daha rahat oldu ama yine ileri geri harektte çook durdurdum beklettim. bugunde regli oldum zaten... Üstelik sadece toplam iki kere ara verdim yaniii 19 haziranda yendim ya vajii her gün yaptım iki gün hariş maksat alışsın diye ama yinede canım acıyor o an farkediyorum bazen kasmış oluyorum kendimi... sizlerde aynısı olmadı mı ???? Prezervatif evet hisstetmiyorsun açıkcası ben prervatif olduğunda daha zorlandım normalde daha kola ağrı az gibi bilmiyorum belkide benim hüsnü kuruntum....

iyi diyelim iyi olalım :dance:

seni sormalı?

bende iyi diyeyim iyi olsun kaydirigubbakcemile2
hafta sonu denemem rahattı kaydirigubbakcemile2 inşallah bundan sonra sorun yaşamam
ama ben her illişkide kaçışıyorum yaaaaaaaaaaa canım istemiyor sanki yada hala panik mi oluyorum ne

bi kaç sefere mahsus egzersiz yapıp hemen sonrasında deneyebilirsin ilişkiyi rahat olucagını görüceksin

anağğğğm siz adamla oşturmacamı oynuyosunuz kız kaydirigubbakcemile3 kaçma beee bak işte iyi olmuş bundan sonrada öle olur merak etme durmak yok yola devam :lepi:

bende geldim offf dışarısı çook sıcak yanıyor yanıyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…