bence alttan muaynede isteyin derim arkadaşlar olmadı doktora gidin böle böle adet sorunum var deyin ve hormon tahlili yapsın normal kan değil yani adetlerinizin bu şekilde olduğunu söyleyin mutlaka
seninki sanırım sadece bebiş için tahlili yaptı?
ben aslında uzamasını sorun olarak görmedigim için sormadım yoksa bi sürü seyi sordum yani idrar kan ve sekere bakıldı bide tiroid vs gibi hormon olaylarınada normal dedi kapsamlı bi bakalım demişti cunku ama tekrar gidicem yani sıkı arastıyorum su sıra dr yorumlarını falan okuyorum herkes ayrı bişi söliyo bakalım nolur
anam prezervatifle nasıl oluyoda oluyo biz aldık daha denemek kısmet olmadı hissetmiyomuşun onunla diye okumuştum aklinialirimsmilebide anlamadığım adacım sen bi kere tam anlamıyla aldıysan artık korkmaman gerekiyor endişen neden ?
selam kızlar nasılsınız bakalım
sanada tünaydın opuyorumnanaktan
iyi diyelim iyi olalım :dance:
seni sormalı?
bende iyi diyeyim iyi olsun kaydirigubbakcemile2
hafta sonu denemem rahattı kaydirigubbakcemile2 inşallah bundan sonra sorun yaşamam
ama ben her illişkide kaçışıyorum yaaaaaaaaaaa canım istemiyor sanki yada hala panik mi oluyorum ne
bende iyi diyeyim iyi olsun kaydirigubbakcemile2
hafta sonu denemem rahattı kaydirigubbakcemile2 inşallah bundan sonra sorun yaşamam
ama ben her illişkide kaçışıyorum yaaaaaaaaaaa canım istemiyor sanki yada hala panik mi oluyorum ne
bende geldim hihoyyyt
bende geldim offf dışarısı çook sıcak yanıyor yanıyor ....
varya ben bütün gün ofis içindeyim akşam eve gitmek için çıkıyorum gidene kadar sıçana dönüyorum yawwww bilmiyorumkismile hakkaten bune böle sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?