Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy allah muhafaza sakın kullanmayın bi dahalmaz:
venüscüm bak sende geciktirici olayını sölüyodunya sende oku sakın kullanmayın öle şeylerlmaz:
şahsen ben bi ara şu uyuşturucu sprey varya xylonie mıydı neydi ondan aldım kullandım anam bu sefer beni uyuşturcağına eşimde ters tepki yaptı bizimkide aynen reyyanın dediği gibi oldu ama tersi söndü mafoldumben sonra bide onla uğpraş işin yok doktorda asla kullanma dedi ters etki yapıyomuş eşlerde
KIZ YETER EVE GİDİNCE ATLICAM ADAMIN ÜSTÜNE HEEE :roflol: :roflol:
yaaa evet o spreyler bence geciktiriciyle ayni işi görüyo. Emla da erkeklerde aynı etkiyi yapiyo. başlıkta okumuştum böyle kullananlardan. Geciktiricilerin uyuşturma etkisi var. Demek ki aynı şey yani. Aslında yeni yenecek arkadaşlar için iyi de bize yakışmaz böyle hareketler sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
heyt benim kedi kadiniiiiim opuyorumnanaktan gündüz kanarya gece kedi kadiiin oluyosun dimiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yawrum atla helalin nasıl olsa hihoyyytnasıl olsa reglim bu zamanı okuyarak değerlendiriyim sonra uygulamaya geçerim sositososito
o zaman ben emla merakımdan vazgeçeyim :jeyyar:
HAHAHAHA :roflol:
VALLA ÖLE OLUYOM HERHALDE
EŞİMİN ÜSTÜNE ATLIYOM ÖNCE HADİ HADİ DİYE ADAMIN PESTİLİ ÇIKMIŞ GELİYO ZATEN EVE GARİBİMİN HALİ OLMUYO TAM ONU KIVAMA GETİRİYOM SONRA BEN ÇEKİLİYOM HEVESİM KAÇTI DİYE ADAM DELİYE DÖNÜYO SONRA opuyorumnanaktan
KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM KIZLAAAARRRRRR :dance:
heyt benim kedi kadiniiiiim opuyorumnanaktan gündüz kanarya gece kedi kadiiin oluyosun dimiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya sen de zayıf noktasını buull. ben buldum bi tane zayıf nokta. uğraşmana gerek kalmazz :lepi:
Heee ben hiç kaçamadiğim için bunu yapmak aklima gelmemişti :uhm:
Sende neler var bi kaç ay sonra cinsel terapistimiz olucaksin sende bu potansiyeli görüyorum :smiley-cool:
:sm_cool:
kendııs benım psıkologum ve cınsel terapıstımdır ...her kezın huzurunda tesekur ederım kendıne ...onda daha neler nelerrrr varrrrdelikafaduldentewttyy senın ıcındı karıstı ortalık yaHeee ben hiç kaçamadiğim için bunu yapmak aklima gelmemişti :uhm:
Sende neler var bi kaç ay sonra cinsel terapistimiz olucaksin sende bu potansiyeli görüyorum :smiley-cool:
:sm_cool:
hee bi de laf anlatiyom zayıf nokta bul diye kendi kendime ay hahaha
kendııs benım psıkologum ve cınsel terapıstımdır ...her kezın huzurunda tesekur ederım kendıne ...onda daha neler nelerrrr varrrrdelikafadulden
kendııs benım psıkologum ve cınsel terapıstımdır ...her kezın huzurunda tesekur ederım kendıne ...onda daha neler nelerrrr varrrrdelikafaduldentewttyy senın ıcındı karıstı ortalık ya
kendııs benım psıkologum ve cınsel terapıstımdır ...her kezın huzurunda tesekur ederım kendıne ...onda daha neler nelerrrr varrrrdelikafaduldentewttyy senın ıcındı karıstı ortalık ya
ayyy utandım bak şimdi kendimi sapık gibi gördüm bi an bilmiyorumkismile :
ayyy utandım bak şimdi kendimi sapık gibi gördüm bi an bilmiyorumkismile
çok thankss arkadaşlarım sizlere layık olmaya çalışıyorum opuyorumnanaktan
sizleri kendimden daha beter yapacağımdan emin olabilirsiniz :lepi:
ben artık çocuk mocukta düşünmüyorum ohhhhh deyneyin keyfime :dance:
balım ben zaten beter olmak istiyorumki :jeyyar: