canımcım bebe yağını kullanma bebişim mantar yapıyor bak en ucuz ultrason jeli bulabiliyorsan onu al benim gibi kuruluk sorunun varsada femalub jeli tavsiye ederim![]()
bebe yagını sevmıyorum bende zaten ama psikologum onu onermişti basta bende bunu anlamıyorum madem böyle bir durum var niye onu önerirki garip valla..
en güzeli gleit gelen benim için ama herzaman bulamıyorum ya o sorun oluyor işte..
bu arada bugün ilk kez jinekologa muayne oldum kaç aydır gideyim gideyim derken korka korka bugün gittim
bu kayganlık olayını söyledım yoktur öyle bı problemın dedi çıktı işin içinden menepozlu değilmişim olmazmış öyle şey
ee dünde denedik olmadı bişey sürmeden yapamıyorum ama sür zararı olmaz diyor doktorda :S
artık bi süre daaha sürmeye devam

polistik overden şüphe etti ve mecbur allttan bakıcaz dedi deneyelim dedim bende ne diyim :)
derken merak etme sadece tutyorm sen alışana kadar dedi bi itivermesinmi bi bagırdımki ama sormayın Allah diyeee

ama doktor dediki sen aşmışsın bitirmişsin bu olayı o kadar sevindmkii çok mutluyum bugün
eger korkan arkadaşlarım varsa umarım bunu okuyup cesaret alırlar :)