Vakit Daraldı. 14 Şubat!!!

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar bi fikir bi ilham bi ışık verin hiç zaman kalmadı napsak, ne alsak sevdiceğimize? 1 aydır düşünüyorum hiçbişey gelmiyo aklıma delircem

ay ben hiç bişey düşünmüyorum kötü mü ediyorum acep

kızlar bir site var sevgililer günü hediyeleri..kravat isme özel,battaniye üstüne istediğiniz sözü yazıp veriyorsunuz.iknize özel atkı..yılın aşkı ödülü oscarı...

kredi kartıyla alınmıyor nakitte veriliyor sanırım..
isterseniniz bir göz atın site hediyedenizi.com girin ordan güzel fikirler var..

Kızlar ben deri montla masaj aleti arasında kaldım,ve 300 liraya masaj aleti aldım deri mont piercardin 399 du ,ama masaj aletini sandalyeye koyuyorsun süper masaj yapıyor,
acaba deri montumu alsaydım şimdi o aklıma takıldı siz nedersiniz:18:

Bilemedim valla canım. Deri mont daha çok işine yarar.

sürekli oturarak çalışıyor sırt ağrısı falanda olabilir rahat rahat çalışsın diye düşündüm,ileerde evlwnincede işimize yarar dedim ama,deri montu yıllardır isityordu,ama öbürüde sağlık ..
ayy kaldım öle :18:

bence deri mont al hem daha çok kullanışlı işine daha iyi yarar.diğerine gelincede onuda başka zaman alırsın..

Kasmayın yaa..

Merak ediyorum acaba böyle aylar, haftalar, günler önce, sevgilisine "sevgililer günü " hediyesi düşünen, erkek var mıdır ....

Son düzenleme:
bence deri mont al hem daha çok kullanışlı işine daha iyi yarar.diğerine gelincede onuda başka zaman alırsın..

karar verdim marttada doğum günü var deri montu ozaman alıcam ve evlilik arifesinde olan bi kız olarak parasızlıktan batıcam:)))

Kasmayın yaa..

Merak ediyorum acaba böyle aylar, haftalar, günler önce, sevgilisine "sevgililer günü " hediyesi düşünen, erkek var mıdır ....

valla benim aşkım özel günleri kaçırmaz ve çalışır bulur bişeyler,en son geçen sene doğumgünümde 1 ay önceden başlamıştı hazırlıklara,bi sürü sürprizin sonunda ,en son havaii fişekle bitirmişti,o kadar diim

karar verdim marttada doğum günü var deri montu ozaman alıcam ve evlilik arifesinde olan bi kız olarak parasızlıktan batıcam:)))

o zaman neden bu kadar masrafa giriyorsun ki canım daha uygun bir şeyler alsanda batmasan daha iyi olmaz mı senin için

o zaman neden bu kadar masrafa giriyorsun ki canım daha uygun bir şeyler alsanda batmasan daha iyi olmaz mı senin için

doğru diyorsun ama ,bu sefer o bana pahalı bişi alınca ezik kalmak istmiyorum,ona feda olsun napalım 10 a böldürdüm zaten yavaş yavaş öderiz evlenince:))

MaaşAllah SubhanAllah ne kadar güzel :) Sevindim senin adına, umarım hep böyle devam eder ...=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…