Vakit Daraldı. 14 Şubat!!!

Tarihcesini biliyorum benim içinde önemi olmayan bi kavram o gün ama. Farkettimki bana süpriz hazırlamaya çalışıyo diyemem böyle bişey kavanozdaki kalpli mesajlar yattı kafama bakalım

Kızlar başka bi hediye daha buldum. Bakın bakalım :) Verdiğim hediyeyi ne kadar yaşatabilcek görmüş olurum böylece

Sihirli Yumurtanızın Üst Bölümünü Hafifçe Kırarak Hava Almasını Sağlayınız.
Yumurtanıza Günde 50cc Su Veriniz.
2 Hafta Düzenli Sulamadan Sonra :
Göreceklerinize İnanamayacaksınız, Yumurtanız Filizlenecek ve I love You Yazısını Göreceksiniz.
Sevdiklerinize Hediye Edebileceğiniz İlginç ve Sıradışı bir Ürün...

Kullanım :

1. Sihirli Yumurtanın tepesini kaşık yardımı ile hafifçe kırın ve çıkartın. Alttaki sızdırma deliğinide açın.
2. Sihirli Yumurtayı ufak fasulye yukarı çıkana kadar sallayın.
3. Toprak tümüyle ıslak hale gelene kadar sulayın ve daha sonra toprak nemli kaldığı sürece 2 gün aralıkla sulamaya devam edin.
4. Sihirli Yumurtayı güneşli ve iyi havalandırılan bir yere koyun
5. Sihirli Yumurtayı filizlenmeye elverişli hale gelene kadar, her gün sulayınız. Toprağı sürekli nemli tutun, fakat günde 1 kereden fazla sulamayın.
6. 7-10 gün arası filizlenme görülene kadar bekleyiniz, artık Sihirli Yumurta çiçek açmaya başladı.
7. Filizimiz yeşerdikten sonra, Sihirli Yumurtayı beslemeye devam edin.

Sihirli yumurtayı sadece tarifine uygun olarak yetiştirerek size armağan edilen hediyenin anlamını görebilirsiniz.
8.Dilerseniz fasulyeyi daha büyük bir saksıda sarmaşık olarak büyütebilirsiniz.

Son düzenleme:

valla ben de aynı yöntemi kullanıyorum. anlaştık bu konuda. herkesin aynı anda kutladığı günü ben de özel bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…