Vakit Daraldı. 14 Şubat!!!

Aşk kitabı diye birşey var hikayeni ve fotoğraflarınızı yolluyorsunuz ,onlar size hikaye kitabı yazıyorlar
bide film afişi yaptırabiliyorsun başka bi sitede
böle şeyler var ,önce limitini ve nasıl bişey almak istediğin üzerine yoğunlaş, kıyafet,süs eşyası,takı v.b.

bennimkiii askerdee tisort gömlek takımı aldm genelde ole giyer bide ayrıyetten kazak alıp yollıcamm inş begenir:):)

Sevgililer gününde gidip bebeğimizi göreceğiz ultrasonda
İkimiz için de bundan güzel hediye olamaz

arkadaşlar biz bu sene birbirmize ihtiyaçlarımızı sorduk ben peluş terlik istedim aşkımda kazak istedi defactodan bende kazak baktım ona en azından lazım olan seyleri alıyoruz

bende 3 hafta önceden saat aldım 200 lira verdim beğenir inş. aşkım sevgilimm

önce güzel biyerde y emek yicez
sonra gezicez dolaşıcaz
ogün bizim günümüz olucakkk :87:

bakalım o bana ne alıcak resmini çeker koyarım buraya

çok güzel hediyeler düşünüyordum ama adam karşıma geçip
"o günün ne özelliği var ki, benim için bişey ifade etmiyor" dedi.
sinir etti beniiii

Kizlar bu ara hediye konusunda iyiyim nasi oluyosa genelde ne alacagimi sasiririm...
Ben once yaptiklarimi soliyim.. Gecen sene siyah bi kazak aldim kislari hic gorusemiyoruz ne biliyim giyer beni hatirlar diye...yeni baslayanlar icin olabilir..
Birde ustunde I luv u this much yazan (seni bu kadar seviyorum kollari kisacik kollarini acmis bi ayicik aldim komik bi tipi var) onla yatiyomus sevgilim cok hosuna gittii
Bide kopek alicaktim ama param yetmedi kizlar malum lise ogrencisi olarak Golden retriever i varmis daha once annesi kopekten ev kirlenio diye komsusuna vermis o da koye gondermis cok seviyomus kopegi ama bi ara alacagim ins:) o almadan
ikimize de ayni tshirt ten aldim dogum gununde onu giyip gezdik

Pembiiis kravat aldiim Henuz veremedim yazin vericem cok fazla takim giymiyo ogrenci oldugu icin.. yazin vericem bende pembe bi elbise giyicem ayni renk yemege gidicez sozlestik Yaninda da siyah desenli aldim ki pembeyi her zaman takamaz diye

Fotograf albumu yaptirmistim.. Sevgili babam bulmus yok etmis

Bu sevgililer gunu hediyemden cok bahsetmek istemiyorum aslinda ama ben uzakta oldugum icin sevgililer gununde onu mutlu etmek istedim yazin degil... Bi video hazirlardim arkadaslarimin yardimiyla acaip komik seker romantik bisi oldu.. Duyan arkadaslarim cok super bi fikir oldugunu soyluyolar ama sir gibi tutuyorum su an

Bide kirmizi battaniye gordum uzerinde fransizca ask yaziyo:) bizim battaniemiz olck onu da alicam.

Ilk basta aklima 2 tane kupa almak gelmisti ustunde resmimiz olcak ve de sevgililer gunun kutlu olsn yazacak:) Bunu da sonra yapicam:)

Simdilik bu kadar

Bide kizlar eger cilgin bir iliski yasiyorsaniz surprizlerle dolu bi fikrim var....

3 4 arkadasinizi toplayip bulusma anindan 1 saat once fln evinin onune gidin ve kartonlarla askinizi ilan edin kartonlarin ustune buyuk yazilarla seni seviyorum ya da sevgililer gunun kutlu olsun askim fln yazabilirsiniz.. Pencereye bak diye telefon acarsiniz asagi gelir hediyesini verirsiniz arkadaslariniz da fotograf ceker (kartonlari onlar tutmali)

Hep erkekler surpriz yapacak degil ya

Ne alayım ne alayım diye düşünüp duruyordum, az önce bunu sipariş verdim.

Bir GS'li olarak aldığım şeye bakın aşk insana her şeyi yaptırıyor.

ayy walla benim birtanem de çok sever böyle günleri.hiç bir günü kaçırmaz şaşırtır beni.ama ben biraz odunumdur.hediyesini cartını curtunu alırım da.süpriz beceremem.biraz ondan ders alıyım barii.ayy ölürüm yaa çok düşünceli romantik aşkımmm:)şimdi de askerde ama 28inde burda inşallah:)bende şimdiden bir sürü hediye aldım zaten dolapta birikti hepsi:) gelince onları veririm.aldıklarımı söyliyim sizlere de fikir olsun..traş seti aldım.polar aldım.parfüm filan aldm.anlamlı bişey olsun derseniz atkı filan örün mesela.ben askere giderken öyle yapmıştım çok hoşuna gitmişti..hee bide mont almayı düşünüyorum aslnda hediye değil ama hazır sevgililer günüyken hediye olsun barriii

Son düzenleme:
bende 11 yıllık eşime artık ne süpriz yapsam diye düşünüyorum.Aklıma gelenlerin çoğunu bu zamana kadar yaptım
Bir powerpoint de slayt yaptım,oyuncak ayıcık aldım.Ona her yıl kırmızı kalpli pasta ve kurabiyeler yaptım.Evlilik yıldönümümüzde ikimizin başharfleri ve iç içe geçmiş kalpler olan t-shirt yaptırdım.En sevdiği eski albümlerden birisini aldım.ona kart yazıp ptt den gönderdim:)
ama şimdi aklıma birşey gelmiyor
Bir sitede birşey gördüm onu yapsam dedim ama bilmiyorum.
Bir kavanozu süsleyip içine birçok kalpli kağıda minik notlar yazarak koymuşlar.Orjinali gibi olurmu bilmiyorum.Kupa falan orjinal gelmiyor artık çok duyuldu ya
Varmı orjinal fikri olan?kendisine süpriz yapılan arkadaşlar da yazsa da onlardan kopya çeksek:)))))))

Evet kızlar ciddi ciddi bunalıma gircem artık sinirlerim geriliyor deli miyim ne

Böyle bişey gördüm ama pekde sinmedi içime sizce nasıl ?

safa yatma o zaman sorun çıkabilir valla ben 14 şubatı saçma buluyorum tarihçesini nereden çıktığını araştır bak canım sana da pek mantıklı gelmeyecek bence bence bu türkiyede ticarete dökülmüş bişeyy. ben erkek arkadaşıma daha en başından bunu saçma bulduğumu kutlamak istemediğimi anlatmıştım. bitanem de hiç itiraz etmedi haklısın dedi zamanındaa.bizim sevgililer günümüz başka gün valllaa şöyle de sevgiline "herkes için özel olan bir gün sıradandır bizim için biz herkes gibi olmyalım bizim özel günümüz başka olsun" de ve kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…