günlerdir arıyorum ne zaman ne zaman? diye dün öğrendim,10 martta vakko büyük indirimi başlıyor.
bilen bilir vakko sezon sonunda bütün ürünlerinde(genellikle dekor ürünleri ve vakko logolu çantalar hariç)%50+%40 veya %50+%50 indirim uygular.yani bu %70 veya %75 indirim demek oluyor.
bu indirim outlet vakkolarda geçerli.ben her indirimde ordayım.yarın vakko da görüşmek üzere :80:
ilk yazımda belirttiğim gibi tüm outlet vakkolarda geçerli bu indirim.
geçen sene 180 tl ye outlet mağazasına özel üretilen vakko çantalardan vardı.
sezon için üretilen çantalar 400 tl ile 550tl arası değişiyordu.bunların yarı fiyatını düşünürsen 200tl ye çanta bulabilirsin.maalesef ben şuana kadar hiç rastlamadım
outlette bulamazsan, bakırköye yakın oturuyorsan, sana bi yer tavsiye edebilirim ama %50 indirim yoktur.genede piyasaya göre daha uygundur
ilk yazımda belirttiğim gibi tüm outlet vakkolarda geçerli bu indirim.
geçen sene 180 tl ye outlet mağazasına özel üretilen vakko çantalardan vardı.
sezon için üretilen çantalar 400 tl ile 550tl arası değişiyordu.bunların yarı fiyatını düşünürsen 200tl ye çanta bulabilirsin.maalesef ben şuana kadar hiç rastlamadım
outlette bulamazsan, bakırköye yakın oturuyorsan, sana bi yer tavsiye edebilirim ama %50 indirim yoktur.genede piyasaya göre daha uygundur
Sagol canim! Bakirköye uzak degil bana, sen adresi veya magza ismini ver bakarim! Arkadastan duydum, Eminönnünde Vakko outlet varmis! Oraya bir ugrarim bugün!