Sağlıksız beslendiğiniz için kansızlık ve vitamin eksikliginiz olabilir.Kan testi yaptırın doktor ona göre vitamin ilaçları verecektirHayır yok, bekarım. İnanın eve geldiğimde halim kalmıyor, koltuğa uzanıyorum çoğu zaman uyuyup kalıyorum gece 22:00'da kalkıp bir şeyler yiyip yine yatıyorum.
Dudukluyu yanlis kullaniyor olabilir misiniz? Ben 1 kilo fasulyeyi tek seferde haşlıyorum hemde islatmadan. Dudukluye koydugum su kaynayinca kapagini kapatiyorum, 2.kademede 15dk da haslaniyor. Model falan sormayin, hic anlamam, yeni yeni biseyler cikmis. bende karacanin duduklusu var, kullanim kilavuzunda yazan sekliyle pisiriyorum.Yarım saatte düdüklü tencerede fasulyem bile haşlanmıyor anlamadım bir gün önceden ıslıyor musunuz
İşinizin kapsamını bilemiyoruz ama insanlarla çok temas halindeyseniz bu sizi mental olarak yorabilir, demir, d vitamini, b12 eksikliği ve karbonhdirat ağırlıklı beslenmek sürekli yorgun hissetmenize neden olabilir, daha sinsi olan da depresyon.. o da yorgunluk, halsizlik, isteksizlik, hayattan zevk alamama şeklinde başlıyor malesef.. kanlarınıza baktırıp, eğer normalse bir psikiyatristle görüşebilirsiniz.. o da normal olduğunu, yorgunluktan olduğunu düşünürse haftayı planlayacak küçük iş listeleri yapıp biraz daha motive olabilirsiniz diye düşünüyorum.. bir anda evin tüm işini yapmak/yapacağınızı düşünmek de motivasyonunuzu yok edebilirMerhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Kalabalik bi sehirdeyim iki cocukla beraber hepsine yetisip her turlu yemegimi yapiyorum.Tembelliginiz var sizin kizmayin boyle dedigim icin.Kalkip herseyi yapabilirsin o surede yatarsaniz hayatiniz duzene girmezMerhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Eşiniz yok mu ?Bende 8 5 çalışıyorum 1i buyukbas 2 çocuğum var. Gider gitmez yemege girisiyorum. Yemek pişerken salatayı falan yapıp hazırlıyorum max. 1.5 saate çıkıyorum mutfaktan en az 2 cesitle. Sonra ye kaldır derken saat 8i geciyor. Oglanin ödevini kontrol ediyorum biraz vakit geçiriyoruz 10da yatiyor. 1 saatte kendime ayırıp yatıyorum. Marketi ayda 1 yaparim ya haftasonu ya da akşam yemekten sonra cikarim. Cumartesi 150m2 evi 3 saatte temizlerim. Pazar kahvaltıdan sonra utumu yaparim. Çamaşırları haftaici aksam calistiririm
Ben ki kronik yorgunluğu olan bir insanım. Surekli yorgun sürekli uykum vardır.Ogle arasi eve geldigim için evi toplama lavabo wc yikama işlerini öğle arasına ayırdım. Ikindin eve gidince rahat oluyor böylece.
Gecen aksam yemekten sonra sarma sardım ertesi güne hazır olsun diye. Bazen cocuklr uyuyunca tatli matli yapiorum seviyorlar.
Tek başına olsam bu kadar yapacak isim çıkmazdı bence. Siz önce bir kan değerlerimize baktığın. Sonra da tembelliği bırakın düzene oturtun gerisi gelir
Var buyukbas yazdım yaEşiniz yok mu ?
Bütün işleri siz yapıyorsunuz eşinizi kaybettiniz ya da ayrıldınız zannettim. Biz eve beraber geliyoruz, yemeği o yaparken ben ödevleri kontrol ederim ya da evi toparlarim ya da yemeği beraber yaparız. Sonra o sofrayı toplar ben büyük kızla odeve otururum o da işi bitince kucukle ödev yapar. Bende yıllarca sizin gibiydim emin olun kıymet bilinmiyor.Var buyukbas yazdım ya
Kıymet bilinmiyor zaten. Esnaf gec geliyor. Hiç bisekilde yardımı yok. Cocuklar ev bende. Kabul ediyorum tüm suç bende ama 15 yıl oldu değişmiyor malesefBütün işleri siz yapıyorsunuz eşinizi kaybettiniz ya da ayrıldınız zannettim. Biz eve beraber geliyoruz, yemeği o yaparken ben ödevleri kontrol ederim ya da evi toparlarim ya da yemeği beraber yaparız. Sonra o sofrayı toplar ben büyük kızla odeve otururum o da işi bitince kucukle ödev yapar. Bende yıllarca sizin gibiydim emin olun kıymet bilinmiyor.
Bende öylesine ıslatıyorum sırf gazı gitsin diye . Benim bir büyük bir küçük boyu var onlar olmasa ne yaparım bilmem . Onda tek beceremediğim yemek kuru dolma yapamıyorum maalesef ki . Allah herkese fisshler nasip etsinBen akşamdan bile ıslamıyorum ama çabuk pişme fissler e özel. Bende de var 12 dakikada helvaya çeviriyor fasulyeyi ama başka tencerelerde öyle pişmiyor bir de wmf de var o performans, mutfak ekipmanı önemli bu konuda
Bekarken bende sizin gibiydim. Çok yorulduğumu,yetisemedigimi düşünüyordum. Sonra evlenip çoluk çocuğa karışınca.. şuan diyorum ki ya molalarda rahat rahat içtiğin caylarla bile dinlenirmisim. Şimdi o bile yokMerhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?