- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 39
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Bende googleden ögrendim.Valla 1 yasima daha girdim bazen internette reklam çıkıyordu meme büyütücü penis büyütücü vs dolandirici seyler ama bu gercek biseymis.kadinlar kulubu sayesinde ufkum genisledi yemin ederim.
Yavrum gel sen sole ufkunu daaa bi acalim:)) (nurialçogülüşü:)Valla 1 yasima daha girdim bazen internette reklam çıkıyordu meme büyütücü penis büyütücü vs dolandirici seyler ama bu gercek biseymis.kadinlar kulubu sayesinde ufkum genisledi yemin ederim.
Burda okadar çok konu gördüm kü.çorap tan tahrik olan .karısının geceliğini giyip banyo da oturan vsvs.
Sabah böyle bi sipariş görünce şaşırdım.
Kahkayla güldüm allahta seni güldürsün umarım sanayi tipidir:))]])))]))))))))))))Google'da arattım, sanayi tipi pompa ve penis büyütücü bir aparat çıktı. Umarım sanayi tipi olandan bahsediyorsunuzdur.
Valla çok açık oluyo ama ilk gece dedi.küçüklüğünden bahsetti böyle mahcup süklüm büklüm anlatabildimmi acaba bilmiyorum da ben o şaşkınlıkla bişey diyemedim.hani sanki benden aksini duymak istedi gibi felan filan.yani bunu baya baya dert ettiğini biliyorum.Baska seyden kastin nedir? Bencede adam guvensiz bu yuzden yapiyodur. Bak birde biliyomussun ya uzman yardimi alacsk ya da guvenini sen yerine getireceksin.
Birde bu adambi olaydan sonra mi bole oldu yoksa hep mi guvensizdi? Bence bu da hasari onarmada onemlidir
Valla çok açık oluyo ama ilk gece dedi.küçüklüğünden bahsetti böyle mahcup süklüm büklüm anlatabildimmi acaba bilmiyorum da ben o şaşkınlıkla bişey diyemedim.hani sanki benden aksini duymak istedi gibi felan filan.yani bunu baya baya dert ettiğini biliyorum.
Ama hiç bizmn ben ona bişey demedim yada böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Ama o hep yetersiz olduğundan bahseder.
Daha nasıl anlatıyım .zaten çok açık yazıyorum.dahada nasıl yazacamı bilemiyorum.
Başka seyden kastım .kendi kendini tatmin etmek.
Ufo goren masum koylu:))Ay aklıma geldi, iş yerinde moladaydim. Santral görevlisi arkadaşa kargo geldi aaa ne aldın felan derken aramız çok iyiydi.
Sexs için kullanılan ürünler ve sexsi polis kıyafeti, kelepçe felan aldım dedi.
Ben saf ay anlaşılır hangi şirketten geldi seç Meks yazmasın dedim ay bı kahkaha attı.
Yok cnm medikal şirketi adı yazıyor dedi.
Biz gibi insanlara anormal geliyor ama çok fazla insan var evi sex müzesi gibi...
Babaya sevgilerimi iletBalkonun dibinde oturuyorum, babamla annem balkonda istemsiz telefonla takılışım görünüyor. Şimdi konu sahibi değişik birşey sormuş bakayım şöyle arkamda kimse olmasın dedim. Tam arattım açıldı birşeye tıkladım yapay penis çıktı. Meğersem babam karpuz almak için ayağa kalkmış o anda gözü ilişmiş gözlüğü takarak arkamda sıçradım
“Eşşşşoooooleşşşşeeeeeeeekkkkkkkk evlenme yaşın gelmiş” diyor
Neyseki kafa adam kafasında değişik bir profil çizmem.
Ayyyy utandım odamdan bildiriyorum sizlereee
Valla aynen mirket gibi kalmıştım. Ya insanlar istediğini yapar. Belki de arkadaşın pat diye söylemesi beni mirket gibi yaptı.Ufo goren masum koylu:))
Odamdan çıkarsam neden olmasın.Babaya sevgilerimi ilet
Onu kk nin en baba adami ilan ediyorum
Bayildim yaaa
Yani bilemedim başta ne işe yarıyo tam anlamadım felan.Sonraki yazıları üstün körü gördüm bi sıkıntısı mı var? O yüzden mi soruyosunuz bu bi sorun mu diye?
Direk eşinize sorun niye sakınıyorsunuz ki.ben kafasını yarmıştım çoktan hayatta dayanamam herhalde.uykudan bile kaldırırım vallaÖncelikle sabahtan beri açıp açmamayı çok düşündüm:))hani googlede araştırma yaptım ama satılma amacından başka da bi işe yarıyo mu bişey bulamadım.kendi kendini tatmin etme gibi.
Bi erkek niye vakumlu penis pompasına ihtiyaç duyar.hadi aldı diyelim bu tepki verilesi bi durummudur kadın için.
Herşeyi beklerim artık.Boyle bi dusuncesi varsa soylemek icin gec kalmis bence..halbuki solemese boyle dusundugunu bilmezdin bile..
Kendini tatmin etmek icin bole birseye ihtiyac duymasi garip olmaz mi? Umarim senin icindir bu telasi.
Ole tabii.. eskiden fantazi mi vardi:)) demiycem artik var. Millet degisiklik ariyo demekki. Evime Yakin bi yerde sexshop varmis. Daha once gormemistim gecenlerde gordum. Girip bi inceliycem aslinda, sirf meraktan ama..beni pek cekmiyo kullanmasi ama neler yapilmis icad edilmis:)) .en fazla ne olabilirki? Kelepce kirbac aha bide vakum olur:))Valla aynen mirket gibi kalmıştım. Ya insanlar istediğini yapar. Belki de arkadaşın pat diye söylemesi beni mirket gibi yaptı.
Aman sapık olmasında insanlar, fantezileri varsa yapsınlar.
Yoksa bu kullanılan alınan giyinilen şeyler yıllardır var olan şeyler
Düşündüm taşındımBende öyle kaldım işte canımın sıkılmadımı lazım yoksa gereksiz bişeymi.bu arada yaşı 36
Evde olsam sorardım.başka bi şehirdeyim.Direk eşinize sorun niye sakınıyorsunuz ki.ben kafasını yarmıştım çoktan hayatta dayanamam herhalde.uykudan bile kaldırırım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?