Valizimi aldim ve ciktim..

Ah şu aileler bide dayak yediniz ..4 gün o halde onları beklediniz bence bir an önce bitirin bu işi. ..

Onlar tabi ki kendi çocuklarını düşünecekler,onun menfaatine öncelik verecekler.
Siz el kızısınız sonuçta.
Bu ilk değil sanırım son da olmayacak.
Eve geri dönüp,eşinize 'nasıl olsa elimin altında' rahatlığını vermeyin,üzülürsünüz.

Yedigin dayagin uzerinden 4 gun mu gecti simdi? Hemen o gun darp raporu almadin degil mi

Yok hayir darp raporunu aldim zaten hemen beklemedim.
Rapor elimde suan.

İyi yapmışsınız şiddet çünkü bir kere başladımı kesilmez bir şey. Dönmeyinde geri. En güzel çözüm boşanmak.

+++
+++

Bizim oglumuz hayvanin teki, kusura bakma kizim al oglumuzun tum parasi evi arabasi bosan git demicekler herhalde

Eger eve geri donerseniz. Esiniz ona muhtac sanar sizi. Dahada kotu davranir. El bir kere kalktimi zaten devami dahada artarak gelir.

pişman değil belli ki bir ömür şiddetle yaşanmaz en sağlıklısı ayrılmanız...

Evet 7 aylik bi kizim var

işiniz çok zor, evlilik yıkmak çekip gitmek belki de zor ama en kolay yolu bu. evladınız için en ufak bir umut ışığı varsa denemenizi öneririm. belki psikolojik bir destek sizi kurtarır belki de biraz dua. umarım her şey düzelir. en azından o güzelim yavrunun uğruna...

Evet bende böyle düsünüyorum. Tamam, esime cok kizginim. Onu suan görecek gözüm yok. Zaten bugün Polisede ifademi verdim.
Ama kücük de olsa bir umudum var.
Simdi uzuun bi süre eve dönmeyi düsünmüyorum. Ama esimin tedavi görüp tekrar bir araya gelebilmemizi umut ediyorum.
Bizim bir kizimiz var sonucta.
Hersey her zaman disardan göründügü kadar kolay olmuyo maglesef.
Ama herseyi cok cok iyi düsünmem lazim su dakikadan sonra.
Her seyi zaman gösterecek.. Ben artik kesin bosaniyorum da diyemem..
Kesinlikle bosanmam da diyemem.
Zaman herseyin ilacidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…