- 23 Mayıs 2010
- 418
- 33
- 643
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
-
Tatile.ailemle gitmistim orasi tatil ortami dio ama neden instagramda kendini gosterme geregi duyuyosn die kiziyor yaniBirde adamda ki çelişkiye bak.tatilde adamların içinde şortla dolaştığına bozulmuyor resmini çekip instagram a koydun diye kızıyor ha?
Gülermisin ağlarmisin?))
Ay bide bikinili var esas olay o senden kucuk bisey rica ettim.onu da yapmadin demekki deger vermiyosun bana ya donderdi olayiAy bu ne ya, dönüşü olmayan yola gireriz falan. G.tümümü çekip koydum derim ben olsam, altı üstü şortlu fotoğraf höh yani
Ha adamı haklı buldun yani?4 aylık ilişkide adam senin giyim tarzına ve hangi resmi paylacagina karışıp ayrılmaya kadar gidiyor sen kiskaniyo çünkü seviyo diyorsun..peki..)Tatile.ailemle gitmistim orasi tatil ortami dio ama neden instagramda kendini gosterme geregi duyuyosn die kiziyor yani
Ay bide bikinili var esas olay o senden kucuk bisey rica ettim.onu da yapmadin demekki deger vermiyosun bana ya donderdi olayi
Aynı şeyi düşünmüştüm. Babası kızsa evden kaçmaya kalkar baskı yapıyorlar diye ama elin adamı karışınca bunun adı aşk oluyor:)Offf babaniz sortunuza karissa ne geri kafaliligi kalir ne despotlugu, ama elin adami ne haddineyse karisir, ustune bi de gönlü alinmaya calisilir...
Sevgili kim ya, kim ki benim ne giyecegime, nasil foto paylasacagima karisacak? Sort giymeyen kiz istiyorsan git sort giymeyen kiz bul diyip sizin defetmeniz gerekirken bi de barismaya calisiyorsunuz ya, her sey müstahak size
Valla babamda tatil disi yerlerde kisa sort giymeme gayet kizdigi icin belkide erkek arkadasimin bu konudaki dusuncesini cok yadirgamadim aslindaAynı şeyi düşünmüştüm. Babası kızsa evden kaçmaya kalkar baskı yapıyorlar diye ama elin adamı karışınca bunun adı aşk oluyor:)
Tatile.ailemle gitmistim orasi tatil ortami dio ama neden instagramda kendini gosterme geregi duyuyosn die kiziyor yani
Hih valla aynen yaaa en nefret ettigim sey belirsizlik ya baris ya ayril ne bu yani ceza mi veritor napiyorErkek arkadasim kasli masli bir sey olsa instagrama falan yariciplak resim atmasini istemezdimbikinili fotograf icin o da buna benzet bir sey düsünmüstür belki. Ama bu git gel sacmasapan, ya baris ya ayril sanki namusun kirlenmis gibi sacmasapan sözler. Ferdi tayfur filmleri gibi sözler
Evet aynen ole yaptimkendini gösterme gereği duyuyorsun diyen adamın ayağına kadar da gittin yani barışmak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?