Valla kizlar acil yorumlariniza ihtiyacim var

Bence cok tatli olmus senin ofise gittigindeki yasadiklariniz bence bariscsksiniz sadece sinirinin gecmesini beklio sen ona msj atma aramada o seni kesin arar

Bence cok tatli olmus senin ofise gittigindeki yasadiklariniz bence bariscsksiniz sadece sinirinin gecmesini beklio sen ona msj atma aramada o seni kesin arar
Insallah canim yaa yok zaten ben ofisine gittikten sonra bida aramadm bgn dogum gunum diye o aradi beni ama bilmiyorum icimde bi korku var engeli kaldir dedim kaldirmadi cok mutlu ol dedi dogum günümü kutlarken hep beraber insallah dedm ses cikarmadi bilemedim yani bi korkuyorum su saat oldu uyuyamadim

Şortlu fotoya karışmasına falan kızdım ama adam cool ya belli zeki de... cümleleri yaklaşım tarzı hoşuma gitti ama konu gereksiz bence fazla üzerine gitme küçülürsün iyice dönerse senindir

Uzulme bence belkide daha iyisi budur zamanla insan alisiyo yokluguna sonra dersin ki ben bunun icin mi uzulmusum

burdan adam bahane aryip ayrilmak istiyir gibi ama ayrilamiyir gibi de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…