- 23 Mayıs 2010
- 422
- 34
- 643
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
-
Amin hepimizinAnladıgım kadarıyla adamın kızdıgı seye önceleri "tamam" diyip sonra inadına yapmıssınız, o da cileden cıkmıs. Bu noktada suc sizin. Ama bir sort-bikini fotografını ayrılacak kadar kıskanmak da oldukca anlamsız. Simdi siz barısırsanız, sıradaki hamle "tatilde sort giyme" olacaktır muhtemelen. Tatilde sort giydiginizde de her yerden engelleyip ayrılır, sonra ofisine gider özür dilersiniz, o da tam kapıdan cıkarken kendini yesilçam filminde zannedip kolunuzdan tutarak sarılır falanyani işin özü; barısırsınız fakat barıstıktan sonra kıskanclıklarına "he" demezseniz sonuc yine engellenmek olacaktır. Allah yardımcınız olsun
Ya bence bu muhafazakarliktan. Toplumdaki kadinlarin cogu zaten sorta bikiniye karsi. Ustune bir de o kıyafetlerle fotoğraf paylasmak filan bayagi tuhaf bir durum iliski icinde. O yuzden burada da sosyal hayatta da boyle mudahaleleri mantikli buluyorlar. Hatta bu konuda kocasinin sözünü dinlemeyen kadini da yollu buluyorlar.
Yapmabi daha ters teper fazlasi zarar herseyin.. tatli tatli kiskandirmak ayri ama baska erkeklerin seni oyle gormesini istemiyodur..Valla kuzucum aynen amacim tamda oydu burnumdan geldiinsallah dedigin gibi olur
Ay yok eger barisirsak bida asla yaniYapmabi daha ters teper fazlasi zarar herseyin.. tatli tatli kiskandirmak ayri ama baska erkeklerin seni oyle gormesini istemiyodur..
O da ders cikarmani ciddiyetini anlamak istiyodur belki bilmiyorum.. buarada neden boyle erkeklere kizilir anlamiyorum..benim sevgilim sortlu foto koysaydi bende kizardim.. ne gerek varki buna? Baska kadinlarin onu oyle gormesini istemezdim.. ha geri kafaliliksa bu geri kafaliyimAy yok eger barisirsak bida asla yani
''Dönderdi'' ne ayol? Kahkaha attım kusura bakma bacım.Ay bide bikinili var esas olay o senden kucuk bisey rica ettim.onu da yapmadin demekki deger vermiyosun bana ya donderdi olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?