- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Ben dayımın birini engelledim diğer ikisinde hiç numaram yoktur kalan akrabalar full engellidir. Sonuç: huzurluyum :) O ne öyle ya sapık gibi. İlkte dayım kısmını okumamışım sevgilin sandım ayrıl yazacaktımGerçekten bıktım artık hep aynı sorun gram huzurum var onuda dayım kaçırıyor, benim derdim bana yeter, hergun arıyor yetmiyor arada mesajlar atıyor , aramalarina mesajlarina iki elim kanda olsa bile cvp vermeliyim, telefona bakmazsam eyvah yandım iki saat onu dinliyorum ya acil birşey olsamış ne yapabilirim bnde insanım isim olabilir yada telefonu sessiz de unutabiliyorum neden kızıyor bu kadar anlamiyorum, görünce arıyorum zaten bilerek bakmadığımı düşünüyor , dün aramış duymadım mutfakta olduğum için , ondan 8 dk sonra diğer dayım aramış abim denk gelince benim telefonuma abim baktı dayı diye konuşunca bn her zaman arayan dayım yine aradı sandım abimle konuştular zaten onu sormak için aramış çünkü abim kızıni doktora getirmişti durumunu öğrenmek için aramış konuştular kapattı , ben daha sonra tekrar aramadım çünkü dün zaten benimlede telde konuştu ve misafirligede gelmişti yeterince görüştük yani , bu akşam sosyal medyadan mesaj atıyor beni neden aramadin diyor kızmış bana, bn yazarken telefonda abimle konuştunuz diye aramadım dicektim, bana yazmış hadi şimdi uydur yalanlari 51 yaşında adamım bn beni kandıramazsın, senin gittiğin yollar çok yazmış, bunu okuyunca çok sinirlendim öyle deme dayı dedim uzatmak istemedim tartışma çıkmasın diye bu İlk olay değil geçen ayda ailede hastanelik bir durum vardı kötü haber aldım çok üzüldüm ağladım, dayimda bnden haber bekliyordu unuttum neyse sonra hatırladım onada haber vermek için telefonu elime aldım baktım o arıyor, aa dayı bnde seni aricaktim şimdi dedim, bu seferde aa bak gördün mü bni aricakmis diyor dedeme , banada bak yalan atma namaz kılıyorsun birde dedi o kadar üzüntüm arasında ona birşeyler anlatmaya çalışıyorum ara ,ara hep bu tür tartışmalar oluyor, çok sıkıldım ne yapmalıyım şaşırdım, annem ben konusucam yarın diyor , annemde sinirli biri yapıcı değil aile arasında tartışma çıksın istemiyorum, ama dayiminda Allah'ın hergunu bni hem arayıp hem mesaj atmasınıda istemiyorum, kızıyor çünkü cvp veremeyince bir insan hergun dayisinla konuşmak zorunda mı? bir konuda yok sen ne yapıyorsun o ne yapıyor boş laf, çalışmıyor bütün gün evde oturuyor elinde telefonla, kimseye terbiyesizlik yapıp kırmak istemiyorum ama bunaldım bu tavirlarindan
Malesef sevgili gibi davranıyor, birşey söylemek için arasa tmm dicem boş muhabbet, yada hafta bir ayda bir arasa yine tmm bu saçmalıyor artık, bir tane daha dayım var o kırk yılda bir arıyor zaten arayıncada elle tutulur bir durum muhakkak çıkıyor.Ben dayımın birini engelledim diğer ikisinde hiç numaram yoktur kalan akrabalar full engellidir. Sonuç: huzurluyum :) O ne öyle ya sapık gibi. İlkte dayım kısmını okumamışım sevgilin sandım ayrıl yazacaktımDayıyı görünce şaşırdım. Aile ilişkileriniz kıvvetli samimi olsa bile bir sınırı vardır. Sizde dayınıza rahatsız olduğunuzu her zaman açamayacağınızı söyleyin trip atar kızarsa da kızsın niye bu kadar çıldırıyorsunuz ki? Valla gram umrumda olmaz benim Beni annem gün içerisinde bi merak ettiği için arar birde söylemesi gereken bi şey varsa arar onun dışında aramaz çünkü mesajlaşmayı telefonda konuşmayı sevmediğimi, tepkimi çok iyi bilir. Sizde gösterin tepkinizi bu kavga edin anlamında değil sevmediğinizi söyleyin net bir şekilde.
Öyle yapmak geliyor içimden son çare engellemek, evet işsiz ve saplantılı teyzemin çocuklariylada aynı sorunu yaşadılar zamanında, ama kendini haklı görüyor anneannem de oğlunu haklı görüyor, saygıda bir yere kadar.Şimdi son aramalara gir orada dayının numarası çıkar. Altında da kişiyi engelle gibi bir seçenek çıkıyor. Ona basıyorsun ve rahat ediyorsun.
Senin dayın ağır işsiz ve saplantılı galiba. Her gün yegenini arayıp bir de acmayinca trip atmak kaçıncı seviye bilmiyorum ama.
ersleyin kussun. Taciz mesaji atarsa da engelleyin. Biraz had bildirmek lazım. Dayi degil de ergen sevgili gibiGerçekten bıktım artık hep aynı sorun gram huzurum var onuda dayım kaçırıyor, benim derdim bana yeter, hergun arıyor yetmiyor arada mesajlar atıyor , aramalarina mesajlarina iki elim kanda olsa bile cvp vermeliyim, telefona bakmazsam eyvah yandım iki saat onu dinliyorum ya acil birşey olsamış ne yapabilirim bnde insanım isim olabilir yada telefonu sessiz de unutabiliyorum neden kızıyor bu kadar anlamiyorum, görünce arıyorum zaten bilerek bakmadığımı düşünüyor , dün aramış duymadım mutfakta olduğum için , ondan 8 dk sonra diğer dayım aramış abim denk gelince benim telefonuma abim baktı dayı diye konuşunca bn her zaman arayan dayım yine aradı sandım abimle konuştular zaten onu sormak için aramış çünkü abim kızıni doktora getirmişti durumunu öğrenmek için aramış konuştular kapattı , ben daha sonra tekrar aramadım çünkü dün zaten benimlede telde konuştu ve misafirligede gelmişti yeterince görüştük yani , bu akşam sosyal medyadan mesaj atıyor beni neden aramadin diyor kızmış bana, bn yazarken telefonda abimle konuştunuz diye aramadım dicektim, bana yazmış hadi şimdi uydur yalanlari 51 yaşında adamım bn beni kandıramazsın, senin gittiğin yollar çok yazmış, bunu okuyunca çok sinirlendim öyle deme dayı dedim uzatmak istemedim tartışma çıkmasın diye bu İlk olay değil geçen ayda ailede hastanelik bir durum vardı kötü haber aldım çok üzüldüm ağladım, dayimda bnden haber bekliyordu unuttum neyse sonra hatırladım onada haber vermek için telefonu elime aldım baktım o arıyor, aa dayı bnde seni aricaktim şimdi dedim, bu seferde aa bak gördün mü bni aricakmis diyor dedeme , banada bak yalan atma namaz kılıyorsun birde dedi o kadar üzüntüm arasında ona birşeyler anlatmaya çalışıyorum ara ,ara hep bu tür tartışmalar oluyor, çok sıkıldım ne yapmalıyım şaşırdım, annem ben konusucam yarın diyor , annemde sinirli biri yapıcı değil aile arasında tartışma çıksın istemiyorum, ama dayiminda Allah'ın hergunu bni hem arayıp hem mesaj atmasınıda istemiyorum, kızıyor çünkü cvp veremeyince bir insan hergun dayisinla konuşmak zorunda mı? bir konuda yok sen ne yapıyorsun o ne yapıyor boş laf, çalışmıyor bütün gün evde oturuyor elinde telefonla, kimseye terbiyesizlik yapıp kırmak istemiyorum ama bunaldım bu tavirlarindan
Dayım yıllar önce boşandı ben daha çocuk yaştaydim o zamanlar , 21 yaşında oğlu var ama görüşmüyorlar 10 senedir.Hiç normal bir durum değil . İnsanın annesi babası bile bu kadar aramaz . Dayınızın çocuğu var mı ya da evli mi ? Dayınla annen ya da baban konuşsun rahatsız olduğunu belirtsinler . Ne bu ya sapık mıdır nedir .
Çocugu ile olan iletişim açıgını sizle mi kapatıyor ne. Sülalede herkesi böyle sabah akşam arıyor mu?Dayım yıllar önce boşandı ben daha çocuk yaştaydim o zamanlar , 21 yaşında oğlu var ama görüşmüyorlar 10 senedir.
Yani bişey demek istemiyorum ama demesem de içimde tutamamGerçekten bıktım artık hep aynı sorun gram huzurum var onuda dayım kaçırıyor, benim derdim bana yeter, hergun arıyor yetmiyor arada mesajlar atıyor , aramalarina mesajlarina iki elim kanda olsa bile cvp vermeliyim, telefona bakmazsam eyvah yandım iki saat onu dinliyorum ya acil birşey olsamış ne yapabilirim bnde insanım isim olabilir yada telefonu sessiz de unutabiliyorum neden kızıyor bu kadar anlamiyorum, görünce arıyorum zaten bilerek bakmadığımı düşünüyor , dün aramış duymadım mutfakta olduğum için , ondan 8 dk sonra diğer dayım aramış abim denk gelince benim telefonuma abim baktı dayı diye konuşunca bn her zaman arayan dayım yine aradı sandım abimle konuştular zaten onu sormak için aramış çünkü abim kızıni doktora getirmişti durumunu öğrenmek için aramış konuştular kapattı , ben daha sonra tekrar aramadım çünkü dün zaten benimlede telde konuştu ve misafirligede gelmişti yeterince görüştük yani , bu akşam sosyal medyadan mesaj atıyor beni neden aramadin diyor kızmış bana, bn yazarken telefonda abimle konuştunuz diye aramadım dicektim, bana yazmış hadi şimdi uydur yalanlari 51 yaşında adamım bn beni kandıramazsın, senin gittiğin yollar çok yazmış, bunu okuyunca çok sinirlendim öyle deme dayı dedim uzatmak istemedim tartışma çıkmasın diye bu İlk olay değil geçen ayda ailede hastanelik bir durum vardı kötü haber aldım çok üzüldüm ağladım, dayimda bnden haber bekliyordu unuttum neyse sonra hatırladım onada haber vermek için telefonu elime aldım baktım o arıyor, aa dayı bnde seni aricaktim şimdi dedim, bu seferde aa bak gördün mü bni aricakmis diyor dedeme , banada bak yalan atma namaz kılıyorsun birde dedi o kadar üzüntüm arasında ona birşeyler anlatmaya çalışıyorum ara ,ara hep bu tür tartışmalar oluyor, çok sıkıldım ne yapmalıyım şaşırdım, annem ben konusucam yarın diyor , annemde sinirli biri yapıcı değil aile arasında tartışma çıksın istemiyorum, ama dayiminda Allah'ın hergunu bni hem arayıp hem mesaj atmasınıda istemiyorum, kızıyor çünkü cvp veremeyince bir insan hergun dayisinla konuşmak zorunda mı? bir konuda yok sen ne yapıyorsun o ne yapıyor boş laf, çalışmıyor bütün gün evde oturuyor elinde telefonla, kimseye terbiyesizlik yapıp kırmak istemiyorum ama bunaldım bu tavirlarindan
Teyzemin kızını ve oğlunu arıyordu onlarada aynısını yapınca teyzemle tartıştılar, teyzemin oğluna bğırmasını beklemiş ama teyzem dayıma cikismis haklı olarak o zamandan beri onları aramıyor, Allah için kötü birşeyini görmedim ama böyle çok saçma davranıyor düşüncesiz.Çocugu ile olan iletişim açıgını sizle mi kapatıyor ne. Sülalede herkesi böyle sabah akşam arıyor mu?
Ağır işsiz o zaman. Galiba oğlu ile iletişim kuramayınca size sarmışTeyzemin kızını ve oğlunu arıyordu onlarada aynısını yapınca teyzemle tartıştılar, teyzemin oğluna bğırmasını beklemiş ama teyzem dayıma cikismis haklı olarak o zamandan beri onları aramıyor, Allah için kötü birşeyini görmedim ama böyle çok saçma davranıyor düşüncesiz.
Allah aşkına herkes sınırını bilsin ya, dayın diye ne bu tavırlar.. Bence de ki dürüst ol, benim de kendime göre işlerim var, sen benim için çok değerlisin ama her gün uzun uzadıya vakit ayırmak istemiyorum, anlayışla karşılarsınız umarım dayıcım, kendinize iyi bakın de. Çok rahatsız edici çünküGerçekten bıktım artık hep aynı sorun gram huzurum var onuda dayım kaçırıyor, benim derdim bana yeter, hergun arıyor yetmiyor arada mesajlar atıyor , aramalarina mesajlarina iki elim kanda olsa bile cvp vermeliyim, telefona bakmazsam eyvah yandım iki saat onu dinliyorum ya acil birşey olsamış ne yapabilirim bnde insanım isim olabilir yada telefonu sessiz de unutabiliyorum neden kızıyor bu kadar anlamiyorum, görünce arıyorum zaten bilerek bakmadığımı düşünüyor , dün aramış duymadım mutfakta olduğum için , ondan 8 dk sonra diğer dayım aramış abim denk gelince benim telefonuma abim baktı dayı diye konuşunca bn her zaman arayan dayım yine aradı sandım abimle konuştular zaten onu sormak için aramış çünkü abim kızıni doktora getirmişti durumunu öğrenmek için aramış konuştular kapattı , ben daha sonra tekrar aramadım çünkü dün zaten benimlede telde konuştu ve misafirligede gelmişti yeterince görüştük yani , bu akşam sosyal medyadan mesaj atıyor beni neden aramadin diyor kızmış bana, bn yazarken telefonda abimle konuştunuz diye aramadım dicektim, bana yazmış hadi şimdi uydur yalanlari 51 yaşında adamım bn beni kandıramazsın, senin gittiğin yollar çok yazmış, bunu okuyunca çok sinirlendim öyle deme dayı dedim uzatmak istemedim tartışma çıkmasın diye bu İlk olay değil geçen ayda ailede hastanelik bir durum vardı kötü haber aldım çok üzüldüm ağladım, dayimda bnden haber bekliyordu unuttum neyse sonra hatırladım onada haber vermek için telefonu elime aldım baktım o arıyor, aa dayı bnde seni aricaktim şimdi dedim, bu seferde aa bak gördün mü bni aricakmis diyor dedeme , banada bak yalan atma namaz kılıyorsun birde dedi o kadar üzüntüm arasında ona birşeyler anlatmaya çalışıyorum ara ,ara hep bu tür tartışmalar oluyor, çok sıkıldım ne yapmalıyım şaşırdım, annem ben konusucam yarın diyor , annemde sinirli biri yapıcı değil aile arasında tartışma çıksın istemiyorum, ama dayiminda Allah'ın hergunu bni hem arayıp hem mesaj atmasınıda istemiyorum, kızıyor çünkü cvp veremeyince bir insan hergun dayisinla konuşmak zorunda mı? bir konuda yok sen ne yapıyorsun o ne yapıyor boş laf, çalışmıyor bütün gün evde oturuyor elinde telefonla, kimseye terbiyesizlik yapıp kırmak istemiyorum ama bunaldım bu tavirlarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?