Vallahi bıktım artık :(

Evli değilim, kendisinden öyle farklı bir sinyalde almıyorum, bir kere ben telefonda konuşmayı sevmiyorum dedim aynı tartışmayı da daha önce yaşadık ama anlamıyor zaman geçiyor yine aynı adam

Bende şoktayım anlamıyorum evde oturmaktan kafayı yedi herhalde.

Evli değilim, kendisinden öyle farklı bir sinyalde almıyorum, bir kere ben telefonda konuşmayı sevmiyorum dedim aynı tartışmayı da daha önce yaşadık ama anlamıyor zaman geçiyor yine aynı adam
O zaman engelleyeceksin yapacak tek ve en doğru olan şey bu bence.
Kimse kimsenin hayatını böyle kıskaca alamaz ya o ne öyle her dakka hazır kıtada duracaksın telefon açılacak mesajlara dönülecek, görüşülse bile tekrar aranıp saatlerce konuşulacak !
Tövbe Ya Rabbiiiii

Malesef çok sinir bozucu bir durum.

Hiç normal değil.
Kötü şeyler sezdim.
Bırakın anneniz koysun tavrını açmayın sizde açmak zorunda değilsin.Ois ağızlı adam hem hadsiz

Dayılarınız normal değil. Dikkat edin kendinize

Değişik aile ilişkiniz var nerden bu hakkı alıyor acaba ,çok küstah hareketler bunlar bu size aşık olmasın

Annenize bırakmayın kendiniz yapın konuşmayı.
İster küssün ister alınsın ister ailenin günah keçisi ilan etsinler.
Bana normal gelmedi bunlar.

Hep mi böyleydi? Muhtemelen bir rahatsızlık geçiyor ve sadece siz ilgilendiğiniz için sizi arıyor. Ürkütücü.. Psikiyatri'ye falan mı götürseniz?
Birde tek başınıza karşı karşıya gelmeyin isterseniz. Rahatsızlığı ciddi falansa

Senin oncelerinde ailenin güvenini sarsacak bir davranışın oldu mu ?
Bir problem yaşadı mı ailen senden ötürü ?
Eğer böyle bir durum yok ise dayının sürekli araması pek anlamlı gelmedi bana.
Abini neden aramıyor ? Yahut kardeşini neden aramıyor.
Birisi evli ötekisi de yaşlı olduğu için mi aramiyor ?
Dayiyla konuşulur (her gün konuşulmaz,mesajlasilmaz) ancak sürekli bir denetleme ve kontrol hali sanki bu.
Ben anlayamadım.

Engel diye birşey var bilmem haberiniz var mı varsın küssun senin ruh sağlığından daha mı önemli. Millet neyle uğraşıyor sen nelerle uğraşma hiç

Ailenin güvenini sarsacak birşey yapmadı, ama ailenin ise yaramaz kimseye hayırı olmayan kişisi, düzenli işi yok , ailesi olmasa aç acikta kalır , ise gitse bile tüm parasını alkole yatırıyor, fatura parasını bile anneannem yaşlılık aylığından ödüyor onun , abimi pek aramaz çok nadir önemli birşey varsa arıyor , sadece beni sürekli arıyor bende anneannem ve dedeme düşkünüm 3 günde bir Ziyarete gidiyorum bir ihtiyaçı var mı soruyorum dayımla mecbur görüşmüş oluruz aynı evdeler çünkü.

Hep böyleydi, aslında bn kendisiyle hiç ilgilenmiyorum neden böyle oldu bilmiyorum , anneanneme düşkün olduğum için 2 3 günde bir oraya gidiyorum soruyorum bir ihtiyaçin var mı diye bnm ilgilendiğim anneannem , dayimda orada yaşadığı için onuda selam veriyorum mecbur ama hiç arayıp sormam özellikle gidip onunla konuşmuyorum .

Yok ben o anlamda söylemedim. Hani siz kıramamışsınız, başkası olsa bir sürü laf söyler kapatır belki. Teyzeniz öyle yapmış, bir siz kalmışsınız.
Ben dayınızın rahatsız olduğunu düşünüyorum. Sapıklık falan hiç gelmiyor aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…