Vallahi bıktım artık :(

Kocaman insanlarız konuşmak istemiyorsanız irade sizin elinizde kimseye hesap vermek zorunda diilsiniz açmayın telefonu bir arar iki arar 3 gorunce trip atar sallayın geçin uydurun biseyler acmadiginizi görünce zamanla bırakır aramayı kusersede kussun kocaman adam işi gücü yok size sarmış o fırsatı vermeyin ona

Olabilir psikolojisi bozuk , eski eşi terk etti başka birine kaçtı, oğluda var dayımın ama çocuk büyüyünce babasıyla görüşmeyi kesti , dayımı anlamaya çalışıyorum ama tavrı beni sinir ediyor benimde sorunlarım var ona bakılırsa beni de eski eşim bıraktı psikolojim bozuk ama kimseye saçma sapan tavırlar sergilemiyorum.

30yaşında koskoca kadınsınız, dayınız sizi böyle çocuk gibi azarlayamaz. Tamam büyüğünüzdür tamam dayı diye saygılı davranıyorsunuz ama saygı da karşılıklı olacak. Onun size zarre saygısı yok. Anneniz de anladığım kadarıyla size hak verdiğine göre boşverin, ne olursa olsun, inceldiği yerde kopsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…