vallahi bıktım artıkk:((((((

meltem_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
142
1
96
Ankara
merhaba arkadaşlarr.. yaa eşimin ailesi o kadar anlayışsız insanlarkii anlatamam ..inanınkii kötülemiyorumm....yaa ben çalışan bi bayanımm kayınvalidem ve görümcemle(evli ve iki tane çocuğu var) aynı şehirde yaşamamıza rağmen ben işteykn sıkça bizde kalırlarr.bide ikiside aynı anda gelir.. sizcede saçma değilmi buyaaa..çıldırcamm vallahiiii..mafoldumben.

canım anlasılan bütün yük sana kalıyor yardım fln etmiyorlar hakkaten anlayışsız insanlar aynı babaannem gibi :olmaz: annemin neler yasadıgında biliyorum allah yardımcın olsun canım soguk davrab belki kalmaya gelmezler

Yüz vermişsin astarını istemişler.....
Sende biraz temkinli davran canım...
Yavaş yavaş bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmeye çalışsan?

aynı şehirdesiniz neden yatılı geliyorlar ki
kaldıki görümcem evli demişsin eşi bu durumdan rahatsız değilmiCADIARZU
biraz soğuk davransan bu durumdan rahatsız olduğunu anlarlar belki ama önce eşinle tatlı bir dille bu konuyu konuş derim ben

eve gelince oyhhh bıgın çok yoruldum valla hiç sofra felan hazırlayamayacağım anne sen hazırlarmısın görümceciği sende bulaşıkları yıkarmısın gibi laflar edin. Hatta bunları size geldikleri her gün yapın. Sonra yine ayhhh çok yoruldum başım çok agrıyor diyip işten geldiğiniz gibi yatın. fela filan belki onlarda bişeyler anlarlar... Hizmet etmeyin herkez işini kendi görsün Hatta mümknse eve iş getirin gürültülü ortam oldugunda gürültü yapmamalarını komşularan şikayet aldığınızı yada rahatsız olduğunuzu söleyin. Bi şekilde tavırlarınızla belli edin Belki işe yarar (bu arada ben biraz cadıı bi gelin olucam anlaşılan)

eve gelince oyhhh bıgın çok yoruldum valla hiç sofra felan hazırlayamayacağım anne sen hazırlarmısın görümceciği sende bulaşıkları yıkarmısın gibi laflar edin. Hatta bunları size geldikleri her gün yapın. Sonra yine ayhhh çok yoruldum başım çok agrıyor diyip işten geldiğiniz gibi yatın. fela filan belki onlarda bişeyler anlarlar... Hizmet etmeyin herkez işini kendi görsün Hatta mümknse eve iş getirin gürültülü ortam oldugunda gürültü yapmamalarını komşularan şikayet aldığınızı yada rahatsız olduğunuzu söleyin. Bi şekilde tavırlarınızla belli edin Belki işe yarar (bu arada ben biraz cadıı bi gelin olucam anlaşılan)

:olmaz:
hayir cnm sakin böyle seyler yapma
sonra adin terbiyesize cikar
kayinvalidelerinin huyunu suyunu bilmiyorum ama dili biraz uzunsa heryerde anlatabilir
ogluna kötüler seni, bak bize saygisi yok der
sonra esinle araniz acilir, sen neden böyle davraniyosun aileme der
görümcende kayinvalidende sana tavir alabilir
en kötüsüde esinle aran bozulur

kayinvalideni anladimda görümcen neden sizde kaliyo ona anlam veremedim :umursamaz:
bide iki cocugu var diyosun akannehir
görümcen esiylemi geliyo? yanliz geliyosa esi bisey demiyomu?
valla ne diyeyim :sm_confused:
sakin ol, sakin yanlis laflar söyleme
esinle tatli dille bi konus, arada sirada gelseler okee ama bende yoruluyorum, yetisemiyorum de
belki esin güzel bi dille onlari kirmadan bi orta yol bulabilir

eşiniz dengeyi kurabilir...aksi halde siz onlara birşey derseniz,yanlış anlaşılırsınız..bu sefer "gelin bizi istemiyor" olur adı...

valla sizlere bravo çok sabırlısınız evli bayanlar yani ben genetik olarak sinirimide raha tolarak ifade edebildiğim için takmam valla dikkat edin derim istediklerinide konuşsunlar kendi kendimi yiyip bitiremem valla açık açık söylerim şak diye suratlarına ayıp canım herkesin kendi hayatı var işi gücü var anneme yapardılar babaannemler ben cevabı patlatırdım gelmezdiler telle arayıp izin ister olmuşlardı :D

bazi insanlar cok fazla rahat oluyorlar .mesafayi siz ayarlamalisiniz her yonuyle

madem aynı şehirde yaşıyolar neden sizde kalıyolar ben onu anlamadım..
annem ya da babam bizi alıp hiç aynı şehirde olan akrabalarımıza yatıya götürmedi. çok ilginç....

siz gidin kalmaya haftada 5 gün. sonra diyin haftasonu evimizde geçirelim kocacimlen başbaşa diyinsempatiksalakcinni
şaka bi yana saçma bişey yaptıkları. gelicekleri zaman işiniz olduğunu dışarı çıkacağınızı falan söyleyin. bir iki derken anlamaya başlarlar. eşinizde biraz arayı bulsun. ..

sizin ev 5 yıldızlı tatil köyü olmuş desene, herşey dahil üstelik bedavakaydirigubbakcemile3

valla aynı şehirde olup kalanıda ben anlamıyorum, 650 km uzaktaki annemin evinde bile rahat edemiyorum kendi yastığımı yatağımı arıyorum, uyuyamıyorum, millet ne geniş ya

valla böyle görümceleri gördükçe, sıfatım görümce olmasın diye kardeşimi evlendirmicem
kaydirigubbakcemile3

canım allah yardımcın olsun.bence eşinle konuş sen eşinin ailesiyle yüz göz olma.haklıyken haksız konumuna düşersin.

sizin ev 5 yıldızlı tatil köyü olmuş desene, herşey dahil üstelik bedavakaydirigubbakcemile3

valla aynı şehirde olup kalanıda ben anlamıyorum, 650 km uzaktaki annemin evinde bile rahat edemiyorum kendi yastığımı yatağımı arıyorum, uyuyamıyorum, millet ne geniş ya

valla böyle görümceleri gördükçe, sıfatım görümce olmasın diye kardeşimi evlendirmicem
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Ben de geleyim valla, tatile ihtiyacım var.

Arkadaşa katılıyorum. Ve elinden geleni ardına koyma derim.:teytey:
Herkes sınırını bilsin.

canım öncede yorum yaptım ama
annem birgun sinirden pat diye düştü bayıldı bi dahada yatmayı bırak evimize gelmedi kalan şahıslar
ama sen eşinle konusmalısın bence eşinde görüyordur yoruldugunu
bende aynı seyleri yasıcam gibi eyvahedigeldismilegörümcem dün aramış kabul edersen okullar tatil olunca çocuklarla sana gelcez dio ve birimiz etiler birimiz bahcelievler sanki baska şehirlerdeyiz eşimde you_know çalışacak abla gelemezsiniz dedi bide güldükaydirigubbakcemile3 sustu görümcemdeguclubacismile

ben bu gidip kalma yatma muhabbetini hic anlamiyorum. adam evlenmis, evden cikmis gitmis. eger cok uzak memleketten ziyarete gelinmiyorsa ne demeye evinde kaliniyor? ne sacmalik. herkesin evibarki var herhalde. yerinizde olsam acik acik soylerim: ben calisiyorum, cok yoruluyorum, evimde esimle yalniz kalmak istihyorum derim. caya kahveye yemege geliyorsaniz basimin ustune ama boyle kalmak cok yorucu oluyor.

tabii esinizin destegi lazim. ama boyle kaldiklarina gore esinizin de pek umrunda degil.

canlarım benm fikirleriniz için tşk ama benm haberim bile olmuyo geleceklerinden eve bi gidiyorumm enemmmm ev dolmuşşş.her yer dağınıkkk(ben dağınıklıktann nefret ederimm) eşiminde haberi olmuyoo anlıyacağınızz...ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım eşimle aram açılınca onlar daha mutlu oluyorla.gülyorlar bize...:oklava: başka bi konu daha açmıştımm çocuğumuda dolduruyorlarr.:(((görümcem eiyle gelmiyoo eşi diyomuş git de biraz kafa dinleyeyim diye:(((

canlarım benm fikirleriniz için tşk ama benm haberim bile olmuyo geleceklerinden eve bi gidiyorumm enemmmm ev dolmuşşş.her yer dağınıkkk(ben dağınıklıktann nefret ederimm) eşiminde haberi olmuyoo anlıyacağınızz...ben ne kadar mesafe koyarsam koyayım eşimle aram açılınca onlar daha mutlu oluyorla.gülyorlar bize...:oklava: başka bi konu daha açmıştımm çocuğumuda dolduruyorlarr.:(((görümcem eiyle gelmiyoo eşi diyomuş git de biraz kafa dinleyeyim diye:(((

Eniştenin niyeti belli zaten adam belkide karısından ve kaynanadan bıktı size sepetliyor bunları sorunun cevabı burada bence.

Aynı şehirde olupda yatıya gelenleri vallahide anlamıyorum, billahide:olmaz:

Back
X