vallahi bıktım artıkk:((((((

sanırım ankarada böyle bir gelenek oluşmuş aynı şehirde bile yatılı kalınıyo... yemeği bulaşığı falan onlar yapsa daha fena evinin bütün düzeni altüst olur artı senin evini benimserler iyice çekinmezler artık...ne diyeyim zor iş

yokk yaa değişik bir aile yapısı benm kendi annemlerde ankarada ben gidip bir gn yatmamışımdır...rahatsız olurum yastığımı yatağımı ararım.ama bunlarınkii değişikk....şuan evdelerrr ve ne yapıyolarr canları sıkılmıyormuu ev sahibi olmadann ne yer ne içerlerr bilmiyorumm o değil bide 4 yaşında ooğlumda var onlarla birlikte:(((mafoldumben

pardon da sizin ve eişinizin haberi yokken eve nasıl giriyorlar? anahtar verirseniz gelirler tabii.. bence kapının kilidini değiştirin ve anahtar da vermeyin. hırsız zorlamış değiştirdik dersiniz. anahtar isterlerse de bahane bulup vermezsiniz guclubacismile

pardon da sizin ve eişinizin haberi yokken eve nasıl giriyorlar? anahtar verirseniz gelirler tabii.. bence kapının kilidini değiştirin ve anahtar da vermeyin. hırsız zorlamış değiştirdik dersiniz. anahtar isterlerse de bahane bulup vermezsiniz guclubacismile

o kadar kolay olmuyoo canımm gelirlerr anahtarları olmasa bilee:((((

yaa aslındaa geldiklerine bişey demiyorummm sorun şuu ben evde yokken evde ne yaparlarr onu çözemiyorumm....

kocaniz calismiyor mu ? cocugunuza kim bakiyor?

kocaniz calismiyorsa eger öncelikle is bulmasini saglayin cocuguda krese verme gücünüz varsa verin ,siz evde yokken iceri giremezler herhalde o zaman

ya da geldiklerinde kapiyi acmayin tipis tipis geri dönsünler ,hayret bisey yahu ne cins insanlar var

evde ne yaparlar

çay koyarlar ,ortalığı karıştırırlar...

fazla bi zararları olmaz yanisempatiksalakcinni

aaaa seni hatırladım, çocuğun anne seni sevmiyorum, babaanemi seviyorum diyodu dimi, çocuğuna kaynana bakıyosa ondan hak görüyodur kendinde, ama o bakıyosa evine gelmesinde yanlış bişey yok bence
zaten ben kaynanandan çok görümcene takıldım
:hulya:

kocaniz calismiyor mu ? cocugunuza kim bakiyor?

kocaniz calismiyorsa eger öncelikle is bulmasini saglayin cocuguda krese verme gücünüz varsa verin ,siz evde yokken iceri giremezler herhalde o zaman

ya da geldiklerinde kapiyi acmayin tipis tipis geri dönsünler ,hayret bisey yahu ne cins insanlar var

canımm eşim çalışıyoo bebeğime de babaanne bakıyo(kendi evinde) zaten ben bakıcı ve kıreş bölümünee oğlumla ilgilisorunlarımı paylaşmıştımm..sorunlarım bitmek bilmiyo bir türlü:(((

aaaa seni hatırladım, çocuğun anne seni sevmiyorum, babaanemi seviyorum diyodu dimi, çocuğuna kaynana bakıyosa ondan hak görüyodur kendinde, ama o bakıyosa evine gelmesinde yanlış bişey yok bence
zaten ben kaynanandan çok görümcene takıldım
:hulya:

evet canım o benm iştee:(((((

Belki kayinvaliden oglunu sizin evinizde daha rahat bakabildigi icin orda kaliyordur, oyuncaklari giyimleri orda diye daha kolay olur diye düsünüyordur.
Görümcende Annesi orda diye geliyordur.....:delphin:

Hadi gelip oturuyorlar tamamda....yatili kalmak niye??CADIARZU

Helede görümcen...coluk cocugu var, esi var....isi gücü yokmu bu kadinin?

Esin ne diyor bu duruma...onunla hic burda anlattigin gibi paylastinmi bunu?
Neticede oda sende isten geliyorsunuz, dinlenmek kafa dinlemek istersiniz, o hosnutmu bu durumdan?

sacma eevet kisa ve öz ben zaten gidip orda burda misafir kalan insanlara sasiyorum insan kendi evindeki gibi rahat edemezki neden kalirlar anlamiyorum

Belki kayinvaliden oglunu sizin evinizde daha rahat bakabildigi icin orda kaliyordur, oyuncaklari giyimleri orda diye daha kolay olur diye düsünüyordur.
Görümcende Annesi orda diye geliyordur.....:delphin:

Hadi gelip oturuyorlar tamamda....yatili kalmak niye??CADIARZU

Helede görümcen...coluk cocugu var, esi var....isi gücü yokmu bu kadinin?

Esin ne diyor bu duruma...onunla hic burda anlattigin gibi paylastinmi bunu?
Neticede oda sende isten geliyorsunuz, dinlenmek kafa dinlemek istersiniz, o hosnutmu bu durumdan?

yaa şimdi şöle bişey varr ebn kayınvalideme en başta dedimkii gel anne çocuğu bizde büyüt düzeni bozulmasınn oda hayır dedi ne yapcam sizde ben rahat edemem dedi bizde ok dedik..onun kalmasına kafamı yormuyorum pek ama görümcemin iki tane biri 5 diğer 2 yaşında bebeklerş var ve benm kafam fazla gürültüyü kaldırmıyo:(((((

eşime gelincee tamam aşkım sabret umartesi götürcem diyoo eşime bişey demiyorumm sonuçtaa annesi yaa kıyamam onun üzülmesineemafoldumben

sacma eevet kisa ve öz ben zaten gidip orda burda misafir kalan insanlara sasiyorum insan kendi evindeki gibi rahat edemezki neden kalirlar anlamiyorum
bendee kalamam canım kendi annemlerde bile kalmam:(((kayınvaldemlerde bile yatamam.....uyuyamam...ama görümcem o kadar rahat ki anlatamam ...bide bunların bencee psikolojileri bozuk neden mi:=
yaa ben evdeyken ikiside bi kenara oturup fısır fısır konuşuyo eşim gelincee ikisi birden kalkıp bana yardım etmeye çalışıyolarr :bbo: nasıl diyorum yaa insan bu kadar rol yaparmı sizcee:((

valla yine aynı kapıya çıkıyosun meltem, vercen çocuğu anaokuluna, kaynan sadece 15 tatilinde ve yazın bakcak, böylece bu gelip kalmalarda bitmiş olcak:hulya:

valla yine aynı kapıya çıkıyosun meltem, vercen çocuğu anaokuluna, kaynan sadece 15 tatilinde ve yazın bakcak, böylece bu gelip kalmalarda bitmiş olcak:hulya:

tamam canım ben bi karra aldım zaten çocuğu kıreşe vercezz ama bu kalmalara dur demeyecek bencee:(((((

tamam canım ben bi karra aldım zaten çocuğu kıreşe vercezz ama bu kalmalara dur demeyecek bencee:(((((

çocuk olmayınca neyi bahane edip gelip kalcaklar canım, hadi çocuğun giysisiydi oyuncaklarıydı falandı filandı girip çıkıyolardı, çocuk olmayınca ne alaka yani, ne işleri olur senin evde, hemde sen yokken:hulya:

Back
X