yaa şimdi şöle bişey varr ebn kayınvalideme en başta dedimkii gel anne çocuğu bizde büyüt düzeni bozulmasınn oda hayır dedi ne yapcam sizde ben rahat edemem dedi bizde ok dedik..onun kalmasına kafamı yormuyorum pek ama görümcemin iki tane biri 5 diğer 2 yaşında bebeklerş var ve benm kafam fazla gürültüyü kaldırmıyo((((
eşime gelincee tamam aşkım sabret umartesi götürcem diyoo eşime bişey demiyorumm sonuçtaa annesi yaa kıyamam onun üzülmesineemafoldumben
Iyi o zaman....madem ona kiyamiyorsun sen üzül, icine at, yiyip bitir kendini!!
Ne diyim arkadasim!! benneyaptımki
Esine bu konudaki rahatsizligni güzellikle anlatman gerek bana göre, ailendir gelsinler gitsinler hic sorun degil, lakin dozu kaciyor yavas yavas, bu böyle olmaz, isten geldigimde her taraf bir tarafda, Annenden birsey beklemiyorum, zaten o yeterince oglumuza bakmakla yoruluyor, ama ablanin hergün gelip birde yatiya kalmasinin ne anlami var? Anlayis bekliyorum deyip izah etmen lazim....

Senin icin zor oldugu kadar esin icin degil tabi, neticede onlar onun Annesi ablasi, o yüzden bir nebze senden daha rahat davranabiliyor ve o yüzdende gecistirebiliyor durumu tabiki.....ama cözüm bu degil.....cumartesi götürecek iyi güzelde, sonra ne olacak?
Görümcenle konusmaniz lazim, ya esin yada daha mantiklisi kayinvaliden bunu yapmali, kizim bu kadar SIK SIK gelme coluk cocuk, bu kadin calisiyor, evine gelip kafa dinlemek ister...diye söylemeli vallaha