Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
just sen şu adamı boşa bak,çelik gibi ağır tüy gibi hafif olacaksın sonra.

Hiç şüphem yok. Bölüme başladığım sene bir hocamız "psikolojiyi seçmeniz bir tesadüf mü sanıyorsunuz?" demişti sen hocanın söylediğini yazınca aklıma geldi.

hayır normal olan seçer mi yani sence? manyak mısın tüm gün dinliceksin dimi
ama ben gönlümü verdim o ayrı çok seviyorum bıcırıkları

disariya oyle yansitmaya calistiginin farkinda oldugum icin aslinda ciddiye aldığını anladim ve o yuzden kafa yordum canim..o vakit zamani bekleyelim neler gosterecek bakalim...keske hayat herkese istedigini yasatsa ne guzel olurdu ama oyle degil maalesef, olamaz da zaten... size bu konuda son olarak soyleyebilecegim tek şey; imkansiz olmayan ancak zor olan seyler vardir hayatimizda lakinher zaman zoru zora sokmamak lazim ki insan en az yara ile atlatabilsin, atlatabilsin ki kendi degerinin mutlulugunun huzurunun uzuntusunun aslinda bir yerde kendi elinde olduğunu sacina aklar dusmeden kavrayabilsin...umarim bir sekilde hayatizi duzene koyabilirsiniz..arafta kalmak cok kotu bir duygu...

şimdi sen böyle söyleyince aklıma üstün dökmen geldi.
acaba o da evde eşiyle kavga ediyor mu ki :)
Etmiyorsa Ben de bisey bilmiyorum :) etmez olur mu kalpsiz mi ki.. ustun dokmen univ.Ye gelmisti .. sizin bizim gibi bisey Yani :) dogan cuceloglu mesela :)

Etmiyorsa Ben de bisey bilmiyorum :) etmez olur mu kalpsiz mi ki.. ustun dokmen univ.Ye gelmisti .. sizin bizim gibi bisey Yani :) dogan cuceloglu mesela :)

hiç sevmiyorum ben cüceloğlunu. çok tuhaf sevimsiz bi adam ama üstün dökmen sempatik kendi hatalarını da çok eğlenceli anlatır konferanslarında

hayır normal olan seçer mi yani sence? manyak mısın tüm gün dinliceksin dimi
ama ben gönlümü verdim o ayrı çok seviyorum bıcırıkları
Seçmez seçmez. Bir tanıdık bana resmen acıyarak "neden bu bölümü seçtin, başka bir şeye puanın yetmedi mi?" dedi tamamen iyi niyetiyle.
Ben de çok seviyorum ki sevmeyen yapamaz zaten. Sahi, hangi alanda çalışıyorsun sen? Çocuklarla mı yetişkinlerle mi?

çok teşekkür ederim o zaman ciddiye alıp yazdığın için bak bir psikologluk yapan çıktı bile bana

çocuklarla ama aileleriyle de görüşme yapıyorum mecburen problem genelde onlardan kaynaklandığı için
ilk mezun olduğunda hatalar yapıcaksın, çok üzülüceksin, danışanlara bağlanıcaksın ama :/
hele çocuklara hiç kıyamıyorum.

arkadaşlar sizin de aklınıza o üye geldi mii?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…