- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
just sen şu adamı boşa bak,çelik gibi ağır tüy gibi hafif olacaksın sonra.
Hiç şüphem yok.dernek kursak yıkar altında kalırız
şimdi sen böyle söyleyince aklıma üstün dökmen geldi.
acaba o da evde eşiyle kavga ediyor mu ki :)
Hiç şüphem yok.Bölüme başladığım sene bir hocamız "psikolojiyi seçmeniz bir tesadüf mü sanıyorsunuz?" demişti sen hocanın söylediğini yazınca aklıma geldi.
bu depresyon ayağına diyet de yapmıyorsundur sen.hala tilefonumu açmadım benim için bi rekor
bu depresyon ayağına diyet de yapmıyorsundur sen.
hayır beee canımmmmmm gece uyurken yağı kızdır dök bu kadar basitanlatmıcam işte anlatmıcam (klasik danışan tepkisi)
şaka bi yana napayım adamı minareden mi atayım
amcam düşün düşün pohtur işin derdi
bakma dışarı öyle umursamaz görünüyorum fevri gibi de duruyor ama iki haftadır bekliyorum sabrediyorum
yanındayım diyorum benimle paylaşabilirsin diyorum hık mık.
belki de gerçekten vazgeçmek lazım bazı şeylerden zamanı gelince..
çok teşekkür ediyorum
ahhhh ah.az önce o sarmalı tatlıyı dibine kadar yedim
kendimi şımartıyorum ama yaaaa
Etmiyorsa Ben de bisey bilmiyorum :) etmez olur mu kalpsiz mi ki.. ustun dokmen univ.Ye gelmisti .. sizin bizim gibi bisey Yani :) dogan cuceloglu mesela :)şimdi sen böyle söyleyince aklıma üstün dökmen geldi.
acaba o da evde eşiyle kavga ediyor mu ki :)
hayır beee canımmmmmm gece uyurken yağı kızdır dök bu kadar basit
Etmiyorsa Ben de bisey bilmiyorum :) etmez olur mu kalpsiz mi ki.. ustun dokmen univ.Ye gelmisti .. sizin bizim gibi bisey Yani :) dogan cuceloglu mesela :)
Seçmez seçmez. Bir tanıdık bana resmen acıyarak "neden bu bölümü seçtin, başka bir şeye puanın yetmedi mi?" dedi tamamen iyi niyetiyle.hayır normal olan seçer mi yani sence? manyak mısın tüm gün dinliceksin dimi
ama ben gönlümü verdim o ayrı çok seviyorum bıcırıkları
disariya oyle yansitmaya calistiginin farkinda oldugum icin aslinda ciddiye aldığını anladim ve o yuzden kafa yordum canim..o vakit zamani bekleyelim neler gosterecek bakalim...keske hayat herkese istedigini yasatsa ne guzel olurdu ama oyle degil maalesef, olamaz da zaten... size bu konuda son olarak soyleyebilecegim tek şey; imkansiz olmayan ancak zor olan seyler vardir hayatimizda lakinher zaman zoru zora sokmamak lazim ki insan en az yara ile atlatabilsin, atlatabilsin ki kendi degerinin mutlulugunun huzurunun uzuntusunun aslinda bir yerde kendi elinde olduğunu sacina aklar dusmeden kavrayabilsin...umarim bir sekilde hayatizi duzene koyabilirsiniz..arafta kalmak cok kotu bir duygu...
Seçmez seçmez. Bir tanıdık bana resmen acıyarak "neden bu bölümü seçtin, başka bir şeye puanın yetmedi mi?" dedi tamamen iyi niyetiyle.
Ben de çok seviyorum ki sevmeyen yapamaz zaten.Sahi, hangi alanda çalışıyorsun sen? Çocuklarla mı yetişkinlerle mi?
arkadaşlar sizin de aklınıza o üye geldi mii?Seçmez seçmez. Bir tanıdık bana resmen acıyarak "neden bu bölümü seçtin, başka bir şeye puanın yetmedi mi?" dedi tamamen iyi niyetiyle.
Ben de çok seviyorum ki sevmeyen yapamaz zaten.Sahi, hangi alanda çalışıyorsun sen? Çocuklarla mı yetişkinlerle mi?
arkadaşlar sizin de aklınıza o üye geldi mii?
evet.hangi psikoloji bilim değil diyen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?