Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

istemiyoeum derse 3 sene sürer yine aynı evde yaşarsınız
ancak bu süreçte ilişkiniz yani evliliğiniz yüz göz olmasın .

Evet Evet anlasmali.. ama iste biz de ne yaptigimizi bilmiyoruz kiiiiii.. esim bosanmaya joystick varmis gibi yapiyo Ben de ama ikimiz de seviyoruz ama asla anlasamiyoruz olmuyor Yani birlikte yapamiyoruz karakterler zit birbirine.. dilekce yazdik beraber dedi ki Ben goturur veririm mahkemeye, vermedi iki gundur.. bizim problemler Cok zor seyler amaaaaa....

zaten kolay olsa boşanmazsın ki
bizim de zor :/
bu arada danışman yazıyor profilinde??

Univ.de hocalarimiz hep bosaniyodu :) hep psokoloji mezunlariydilar :)

ben hic kimsenin durduk yere fevri davranacagina inanmiyorum..mutlaka altinda yatan bir sey yada birikmislik vardir?bunu sorgulayin bence...kararinizda etkisi olabilir belki? bir kisi degismek istemiyorsa en fazla DEĞİŞMİŞ gibi yapar...eger ki deger sonunda mutlu huzurlu olabiliriz diyorsanız en iyi siz bilirsiniz...umarim esiniz ciddiyedinizin farkina varir da bir seyler duzelir...ancak yanlış hatirlamiyorsam aranizda ciddi yas farki vardi...esiniz kendince birseyleri kafasinda oturtmus ise degisimi cook zor olacaktir..cunku yas ilerledikce insan ister istemez daha bir olgunlastigini zannedebilir ve fikirleri kolay kolay degismez...istisnalar tabii ki var ama yasamadan bilinmez..cok yonlu dusunun ayrilirsaniz neler olabilir barisirsaniz neler olabilir olumlu ve olumsuz ona gore en azindan fazla hayal kirikligi olmaz...siz akilli bir kadinsiniz karsinizdakini de en iyi taniyan ve hangi etkiye nasil tepki verecegini bilebilen sizsiniz ayrica konusmalarindan hal ve hareketlerinden de kararinizi dogru alacaginizi umid ediyorum...sonuc ne olursa olsun olumsuzlukları en az bir sekilde atlatabilmeniz umidi ile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…