Evli olduğunuz adamdan ayrılmak konusunda bile bu kadar güçlü ve kararlı olmanıza hayran kaldım ..
Hayırlısı olsun
Acı yok Rockyafferim dövülmemiş buğdayın çorbası içilmez:d
ya ben davamı açıyım dursun bi kenarda zaten büyükşehirde gün ileri atıyor hele çekişmeli olunca kimbilir ne zamana verceklero yüzden tedbirli olayım çok istiyorduysa duruşmaya kadar söyler 2-3 ayı var.
Evet anlasmali.. ama iste biz de ne yaptigimizi bilmiyoruz kiiiiii.. esim bosanmaya joystick varmis gibi yapiyo Ben de ama ikimiz de seviyoruz ama asla anlasamiyoruz olmuyor Yani birlikte yapamiyoruz karakterler zit birbirine.. dilekce yazdik beraber dedi ki Ben goturur veririm mahkemeye, vermedi iki gundur.. bizim problemler Cok zor seyler amaaaaa....şimdiii ahaha
anlatacak öyle çok şey var ki neresinden tutsan problem
çünkü o inatlaşıyor çünkü ben onun huyuna gittikçe o kafasının dikine gidiyor bende sabrı sıfırladı
ben tek başıma verdim dilekçeyi siz anlaşmalı boşanacaksınız sanırım :)
istemiyoeum derse 3 sene sürer yine aynı evde yaşarsınız
ancak bu süreçte ilişkiniz yani evliliğiniz yüz göz olmasın .
erkeğe acınırmı kız hahahahahh aslaaaaaAcı yok Rocky
Evet
Evet anlasmali.. ama iste biz de ne yaptigimizi bilmiyoruz kiiiiii.. esim bosanmaya joystick varmis gibi yapiyo Ben de ama ikimiz de seviyoruz ama asla anlasamiyoruz olmuyor Yani birlikte yapamiyoruz karakterler zit birbirine.. dilekce yazdik beraber dedi ki Ben goturur veririm mahkemeye, vermedi iki gundur.. bizim problemler Cok zor seyler amaaaaa....
bakkkk gördünmü dava açtın onu bile beceremedin derse boğazını sıkman lazımay evet onu biliyorum ya çok korkunç bir şey o
bakkkk gördünmü dava açtın onu bile beceremedin derse boğazını sıkman lazım
Psikolojik danismanim. Pdr mezunuyum cnmzaten kolay olsa boşanmazsın ki
bizim de zor :/
bu arada danışman yazıyor profilinde??
Psikolojik danismanim. Pdr mezunuyum cnm
Hee yaaa just Bize revaa mi bune güzel ben de psikoloji mezunuyum
ben psikologların hep özel hayatlarının b.k gibi olduğunu görüyorum
Hee yaaa just Bize revaa mi bu
Univ.de hocalarimiz hep bosaniyodu :) hep psokoloji mezunlariydilar :)
boşunamı demişler terzi söküğünü dikemez deyiUniv.de hocalarimiz hep bosaniyodu :) hep psokoloji mezunlariydilar :)
:) bazen Milletin sorunlarini dinlerken icimden diyomm kelin ilaci olsa basina surer diye :) ama millete fayda ediyo yaaa konustuklarimiz da kendimize gelince ..ooff of :)boşunamı demişler terzi söküğünü dikemez deyi
:) bazen Milletin sorunlarini dinlerken icimden diyomm kelin ilaci olsa basina surer diye :) ama millete fayda ediyo yaaa konustuklarimiz da kendimize gelince ..ooff of :)
ben eksiklerimi çok iyi biliyorum
benim eksiğim duygularımı kontrol edememek
fevri ve dürtüsel hareket etmek bu sabah olduğu gibi
dün geceden sonra öfkeyle yandım sabaha kadar sinir oldum oldum gittim dilekçe verdim
galiba oldurmak istiyorum dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?