Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bakma dışarı öyle umursamaz görünüyorum fevri gibi de duruyor ama iki haftadır bekliyorum sabrediyorum
yanındayım diyorum benimle paylaşabilirsin diyorum hık mık.
belki de gerçekten vazgeçmek lazım bazı şeylerden zamanı gelince..
çok teşekkür ediyorum

acaba psikologlar kotu hayatlari gore gore normal olanin bu oldugunu mu kaniksiyorlar zamanla

Konularina bakayim dedim de goremedim.. haala anlayamadim esinle sorunlarini bu yuzden :)

acaba psikologlar kotu hayatlari gore gore normal olanin bu oldugunu mu kaniksiyorlar zamanla

ben daha farklı düşünüyorum üniversitede bi hocamız "her psikoloji öğrencisi yaralı bir kuştur" derdi bence o yüzden hassasiyeti olan seçiyor bu bölümü hakikaten de insanların bölümü seçme sebepleri hep bir şeyleri bertaraf etmekti.. ben ailemden çok acı çekmişimdir mesela şimdi ailesinden acı çeken çocuklarla çalışıyorum gibi :)

Konularina bakayim dedim de goremedim.. haala anlayamadim esinle sorunlarini bu yuzden :)

bir sürü haber konum var zaten aralarında zor bulursun canım özet geçeyim benimki de psikolog ama psikopat hareketleri var ben de 5 aydır ayrı yaşıyorum

anal döneme fikse olmuş adam shahshdasd

:) bazen Milletin sorunlarini dinlerken icimden diyomm kelin ilaci olsa basina surer diye :) ama millete fayda ediyo yaaa konustuklarimiz da kendimize gelince ..ooff of :)
maalesef çünkiii içimizde derin yaşıyoruz bazı şeyleri zaman zaman
üzerini örtmek yada şöyleeee üzerinden kabaca geçmek yetmiyor.
çitilemek lazım iyice.....

Zannetmem.. sadece etraf psikoloji okumus insanlardan mukemmellik bekliyor.. hele de esin..ama biz isyerinde ve sadece danisanlarimiza danismaniz.. baska hicbir yerde hicbirkimseye degil .baska rollerimiz de var bu hayatta, arkadaslik , evlatlik, annelik, eş olmak, hayatta sadece danisman degil ayni zamanda sorunlari olan ve bununla basa cikmaya calisan bireyler olarak da biz Yine ayni biziz.. mukemmel degiliz. Her konustugumuz slay psikolog kimligimizle beta danisman kimligimizle soylemiyoruz ki.. biz de bireyiz ve anlayisa ilgiye sevgiye ihtiyacimiz var.. eslerimiz bunu anlamiyor sanirim

Yaşasın (psikopat) psikologlar diyelim mi o zaman?

dernek kursak yıkar altında kalırız

ayy alnından öpeyim senin herkes psikologsa hayatı mükemmel olmalı, asla hata yapmamalı gibi bir durum bekliyor ya
eşim de psikolog
oo iyi kadın ruhundan anlar diyolar
iyi de anlamak yetmez ki
sonuçta hepimiz bir insanız
avukat her zaman avukat gibi düşünmüyorsa psikolog da öyle

şimdi sen böyle söyleyince aklıma üstün dökmen geldi.
acaba o da evde eşiyle kavga ediyor mu ki :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…