- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
ben hic kimsenin durduk yere fevri davranacagina inanmiyorum..mutlaka altinda yatan bir sey yada birikmislik vardir?bunu sorgulayin bence...kararinizda etkisi olabilir belki? bir kisi degismek istemiyorsa en fazla DEĞİŞMİŞ gibi yapar...eger ki deger sonunda mutlu huzurlu olabiliriz diyorsanız en iyi siz bilirsiniz...umarim esiniz ciddiyedinizin farkina varir da bir seyler duzelir...ancak yanlış hatirlamiyorsam aranizda ciddi yas farki vardi...esiniz kendince birseyleri kafasinda oturtmus ise degisimi cook zor olacaktir..cunku yas ilerledikce insan ister istemez daha bir olgunlastigini zannedebilir ve fikirleri kolay kolay degismez...istisnalar tabii ki var ama yasamadan bilinmez..cok yonlu dusunun ayrilirsaniz neler olabilir barisirsaniz neler olabilir olumlu ve olumsuz ona gore en azindan fazla hayal kirikligi olmaz...siz akilli bir kadinsiniz karsinizdakini de en iyi taniyan ve hangi etkiye nasil tepki verecegini bilebilen sizsiniz ayrica konusmalarindan hal ve hareketlerinden de kararinizi dogru alacaginizi umid ediyorum...sonuc ne olursa olsun olumsuzlukları en az bir sekilde atlatabilmeniz umidi ile...
acaba psikologlar kotu hayatlari gore gore normal olanin bu oldugunu mu kaniksiyorlar zamanla
Konularina bakayim dedim de goremedim.. haala anlayamadim esinle sorunlarini bu yuzden :)
Hayırlısı olsun Just...
Verdiğin/vereceğin kararlar hep mutluluk getirir umarım.
hadi ben olayım senın psikon bugun :)bazen biri de bana psikologluk yapsın ben de birine kapris yapayım istiyorum
düşünüyorum uzun zamandır...sen de mi.
Yaşasın (psikopat) psikologlar diyelim mi o zaman?sağol meslektaş dayanışma yaptık burda
maalesef çünkiii içimizde derin yaşıyoruz bazı şeyleri zaman zaman:) bazen Milletin sorunlarini dinlerken icimden diyomm kelin ilaci olsa basina surer diye :) ama millete fayda ediyo yaaa konustuklarimiz da kendimize gelince ..ooff of :)
Zannetmem.. sadece etraf psikoloji okumus insanlardan mukemmellik bekliyor.. hele de esin..ama biz isyerinde ve sadece danisanlarimiza danismaniz.. baska hicbir yerde hicbirkimseye degil .baska rollerimiz de var bu hayatta, arkadaslik , evlatlik, annelik, eş olmak, hayatta sadece danisman degil ayni zamanda sorunlari olan ve bununla basa cikmaya calisan bireyler olarak da biz Yine ayni biziz.. mukemmel degiliz. Her konustugumuz slay psikolog kimligimizle beta danisman kimligimizle soylemiyoruz ki.. biz de bireyiz ve anlayisa ilgiye sevgiye ihtiyacimiz var.. eslerimiz bunu anlamiyor sanirimacaba psikologlar kotu hayatlari gore gore normal olanin bu oldugunu mu kaniksiyorlar zamanla
hadi ben olayım senın psikon bugun :)
düşünüyorum uzun zamandır...
Yaşasın (psikopat) psikologlar diyelim mi o zaman?
Zannetmem.. sadece etraf psikoloji okumus insanlardan mukemmellik bekliyor.. hele de esin..ama biz isyerinde ve sadece danisanlarimiza danismaniz.. baska hicbir yerde hicbirkimseye degil .baska rollerimiz de var bu hayatta, arkadaslik , evlatlik, annelik, eş olmak, hayatta sadece danisman degil ayni zamanda sorunlari olan ve bununla basa cikmaya calisan bireyler olarak da biz Yine ayni biziz.. mukemmel degiliz. Her konustugumuz slay psikolog kimligimizle beta danisman kimligimizle soylemiyoruz ki.. biz de bireyiz ve anlayisa ilgiye sevgiye ihtiyacimiz var.. eslerimiz bunu anlamiyor sanirim
benim de şişko diyetisyen arkadaşlarım var,hayat böyle.
şimdi sen böyle söyleyince aklıma üstün dökmen geldi.Zannetmem.. sadece etraf psikoloji okumus insanlardan mukemmellik bekliyor.. hele de esin..ama biz isyerinde ve sadece danisanlarimiza danismaniz.. baska hicbir yerde hicbirkimseye degil .baska rollerimiz de var bu hayatta, arkadaslik , evlatlik, annelik, eş olmak, hayatta sadece danisman degil ayni zamanda sorunlari olan ve bununla basa cikmaya calisan bireyler olarak da biz Yine ayni biziz.. mukemmel degiliz. Her konustugumuz slay psikolog kimligimizle beta danisman kimligimizle soylemiyoruz ki.. biz de bireyiz ve anlayisa ilgiye sevgiye ihtiyacimiz var.. eslerimiz bunu anlamiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?