• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tepkisel. "sen 5 aydır benim ilgim olmadan yaşıyosun bana ihtiyacın yok"

Eski konularınıza bakıp durumu anlamaya çalıştım ama detayları fazla dağınık paylasmissiniz. 5 aydir ayri yaşıyorsunuz bunu biliyorum ama sebebini bilmiyorum mesela. Yasamak yeterince yordugundan, problemlerinizi bir çırpıda anlatmak zor gelmiş olabilir. Parçaları bulup birleştirebilecek kadar geniş zamanım da yok. Destek olmak isterim ama sizi de bunaltmak istemiyorum. Ne önerirsiniz? :KK15:

eeeee eşşeğe çok yüz verirsen kendini yarış atı sanarmış ( söz meclisten dışarı yanlız yanlış anlama olmasın ) :p

Biz de semer vurur bineriz deh deh düldül deh deh düldül:KK53:

Katılıyorum. Oldu ki ilerde pişmanlık hissettin. Sen istedin sen boşandın diyecek mantelitede değiller seni gazlayanlar. Esas şiddete rağmen kurtar yuvanı diyenler boşandığına pişman olduğuna dair bir konu açarsan bunu söyleme ihtimalleri var. (Seni tanıyan arkadaşlarından bahsetmiyorum. Konunu yüzeysel bilenlerden bahsediyorum) Özetle insan bir karar alır. Misal bir bölüm seçersin. Okurken annenden emdiğin sütü ağzından getirir pişman oldum sanırsın. Ama birincisi başka bölüm sanki daha mı iyi olacaktı, ya da okumasaydın daha mı iyi olacaktı, pişman olduğunu zannettiğin alternatifler daha mı iyi olacak. Ama sonra mezun olur o bölümün ekmeğini yersin. Ve iyikilerin başlar.
İnsan her an her dakika mutlu olamaz. O yüzden boşanınca iyi günlerin de olacak kötü günlerinde. Tıpkı herkes gibi. Herkesin iyi günü de var kötü günü de. Pişman olacak gibi olsan da emin ol geçecek.

yaa ben gercekten insanlarin mutsuzluguna dayanamiyorum...erkek dusmani falan da degilim...ayril dedigim kesim icin zor olacagini ancak ayrilmazsa daha da zor olup sonuc alinamayacagini sadece gecici iyilesmeler yasanabilecek iliskileri idrak ettigimde ayrilin diyebiliyorum..ve gercekten onlarla birlikte uzuluyorum bir an kendimi onlarin yerine koyarak empati yapiyorum ve o kisilerinde zaten iliskileri icin ellerinden geleninin fazlasini yaptigini ancak sonuc alamadığı ya da alamayacagini anladigim vakit fikrim bu sekilde oluyor...misal konu sahibinin yasadiklarini az cok tahmin ettim cogu seyi yaptigini denedigini ama olamayacagini farkettim bundan sonrasi esi degismeyecegine gore pisman olur belki birgun bilemiyorum ama konu sahibinin ruhunu yormaktan baska ne ise yarar ki...bir de ilerde ccocuk olunca ne olacak yoksa cocuk cozum olabilir mi? hayir olamaz...bir kadin icin en uzucu sey cocuk icin beraber olmak zorunda kalmaktir bence...inanin coook isterdim keske herkes hatasini anlasa mutlu huzurlu olsa...ki konu sahibinin ben gerçekten hamurunda derler ya hani kotuluk olmadigini ve artik gercekten (herkes gibi)mutlu huzurlu olmasini istiyorum. .tabii ki yasayan kendisi en dogru karari verecek olan da kendisi ben sadece tikanip kaldigim zamanlar birilerinin farkli fikirlerineihtiyac duyarim ve hayatima gore neyi kaldirip kaldiramayacagima gore aralarindan uygun olani secerim..bazen icimde kabul etmek istemedigim bir sey tokat gibi yuzume carpar soku gecirince oh be iyi gelmis aslinda derim cunku belki de kabullenmek istemedigim seyi kabul etmemi saglar acik olan gozumun gormesini saglar......yoksa inaninyatagima yatip kafami koyunca yazdiklarimi o kisinin hayatini unutamiyorum...bazen aklima geliyor acaba diyorum ki yanlyanlış miydi dedigim hata mi ettim bir dusun bakakim kizim sen olsan ne yapardın? yooo bana gore dogru olan bu cunku o bana gorenin icinde yasanmislik vardir empati vardir...bakin burada herkesin kendine gore yasanmisliklari dogrulari yanlislari var...konu sahibeleri de eminim ki onlarin icinden kendi yasamina gore dogru olani kenara koyacaktir...onlarin sevincleri yuzumde tebessume yol acar ama uzuntuleri degil...

Evet o profil fotosunu ya hemen kaldırmalı ya da ben kaldıracağım, siyasi avatar, imza vs kullanılamaz, imzası bile argo.
Kazen'e havale etmemi istemiyorsa çeki düzen vermeli :KK20:

Niye argo diğer imzamda popo picakliyordum.
Pc ye geçince degistiririm akşama siz değiştirmeyi çirkin bişey yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X