- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Adını bile anma arkadaş:-D hakkında hayırlısı olsun:-DVerdim dilekçemi
Kocam da sinir krizi geçirdi
ulen nasıl güzel hissettiriyor
yaptığının özrünü bile dilemedi demek
resmen bu adam senden özür bekliyor.
aslında işe yaramış gibi görünüyor sadece anlık değişimler..bak sevgiliyken de rol yapmış adam,evlenince aynı şekilde hatta artarak devam etmiş..
hala ayarı yok,sinir krizi geçirmek ne demek,ilaç kullansın,psikiyatriste gitsin, bunları en iyi sizin bilmeniz gerekli..
sen elinden gelenin misliyle fazlasını yaptın bence..bunlaır yazma sebebim,içinde umut var hala..düzelebileceğine,mutlu olabileceğinize karşı..tekrar kırılmaman için bu yazdıklarım..
uzerinden buyuk bir yuk kalkmisa benziyor ; )sonunda yaptım : )
Ah, biz kadinlar. Evliligimizin bitmemesi icin, erkegin kendini toparlamasi icin onlari evliligi bitirmeyle korkutmaya calisiyoruz. Ne acidir! Insallah sana istedigin gibi bir donus yapar kocan. Gercekten istedim bunu.
uzerinden buyuk bir yuk kalkmisa benziyor ; )
İyi de beş aydır ayrılar adam just'u bu kadar çok seviyorsa gitseydi doktora adam sadece kuru tehdit abuk haller. Boşanma ciddi bir olay eğer bu raddeye gelindiyse silkinip kendine gelseydi keşke. By kız hep korkuyla mı yaşayacak ? İçiyormuş da bir de ya elinden kaza çıksa? Yoksa kimse istemez yuva yıkılsın ben de yaşadım berbat bir süreç. Ve Allah korusun bu evliliğimde sorun yaşarsam önce çözüme giderim fevri davranmadan. Ama bu kızcağızınki farklı durum.
5 aydır nezaketle anlattım anlamadı. mahkemede anlatsın karıcığını sevdiğini saykopat
Bazen kelimeler degil davranislar cok etkili oluyor. Umarim anlar.
sorma gitsin : )
evet dün de sarhoş yakaladım abuk sabuk konuştu benim gözüm döndü çok fevri bi hareket oldu nasıl gittim yaptım bilmiyorum zaten her şey hayal gibi geliyor.
Anladım canım cok yıpratmıs bu iliski seni belli sen aslında kafandada bitirmissin heralde ama iste biz kadınlar yuvamızı kolay kolay dagatamıyoruz erkekler kadar rahat olamıyoruz bu konuda yapımız böyle sende öylesin suan hayırlısı be canım hersey olucana varır 50 yasında bosananlar var is bi imza diil sonucta koca bi ömrü beraber mutlu huzurlu gecirebilmektir evlilik yeri gelince paylasmak saygıyı sevgiyi kaybedince yürümüyo zaten insallah bundan sonra hayat sana güler hayatın düzene girer kardesbekle bekle sıkıldım artık düzelmezse kendi bilir
yapmadım mı sanıyorsunuz kaç kez konuştum iki saat konuştuk oturup daha 2 hafta önce her şey düzelicek ben seninle olmak istiyorum dedi..
Anladım canım cok yıpratmıs bu iliski seni belli sen aslında kafandada bitirmissin heralde ama iste biz kadınlar yuvamızı kolay kolay dagatamıyoruz erkekler kadar rahat olamıyoruz bu konuda yapımız böyle sende öylesin suan hayırlısı be canım hersey olucana varır 50 yasında bosananlar var is bi imza diil sonucta koca bi ömrü beraber mutlu huzurlu gecirebilmektir evlilik yeri gelince paylasmak saygıyı sevgiyi kaybedince yürümüyo zaten insallah bundan sonra hayat sana güler hayatın düzene girer kardes
hala döneceğini düşünüyorum ben. boşanmadan inanmamFazla gelgitler yaşadın bu boşanma konusuyla ilgili. Gerçekten boşanmak istiyor musun yoksa aklı başına gelsin diye mi yaptın ?
müdür ayar çekiyordur sırf karşısına geç seni görsün diye çok ta yem olma ..hem elindeki hanımları tutamıyor hem burnundan kıl aldırmıyor beyzadem..
sinir krizide geçirdiyse lanet olsun bu da kaçtı sinirinin krizidir o ..
aman verme sakın..dik dur ..pişmanlığı baki olsun burnu iyi sürtülsün..olmuyosada olmuyodur önüne bakarsın..
hala döneceğini düşünüyorum ben. boşanmadan inanmam
↑
Gerçekten boşanmayı istediğin için mi yoksa sadece göz korkutmak için mi yaptın just?
yalan yok artık ciddiyetini anlasın gözü korksun diye yani bir son deneme gibi hani bakalım çabalayacak mı yoksa bu kadar mı bittik.
tahminimde yanılmamışım.
hala denemedesin öylemi.
Allahım ya ,geç kızım bu taraftan vurduysa bir de diğer tarafa depiği geçirsin denecek böylelerine zaar...ya benim nasıl asabım bozuldu benim annem karşısına geçip özür mü dilick bir de pardon kızımı dövdün ama sana sert çıktım oğluşum özür dilerim mi diek bu ne saçma şey!!
o zaman konu başlığın yanlış. bu sefer yaptım olmamalı.çabalamazsa zaten hakim boşıcak
Allahım ya ,geç kızım bu taraftan vurduysa bir de diğer tarafa depiği geçirsin denecek böylelerine zaar...Rabbim bir anadan bu erkekleri çıkardı heral çoğu fabrikasyon beyinli
o zaman konu başlığın yanlış. be sefer yaptım olmamalı.
çünkü yapmamışsın tam anlamıyla. beklenti içindesin.
kesin ve net değilsin
off just off.değilim evet
adım attım sadece
ama ona yansıtmıcam bu beklentimi.
Allahtan belasını istiyor bebeğim sen kendini yeme lütfen..Rahat batıyor paşama..erkeklerin çoğu böyle iş sizde biraz daha ileri boyuta taşınınca bu hale gelmiş..dua et tevekkül et canım..Rabbin adaleti yakındır...sen daha değerlisin bu hayatta..önce sen kendine değer ver karşıdaki sana kıymet verir..paralama kendini hizmet edecem diye ..hep aynı hataları yapıyoruz maalesef..tek beklediğim şey şefkat şefkat.
ben neyini eksik ettim ya defalarca sordum kendime.
yemeğini mi koymadım önüne sevip sarılmadım mı kıçını mı toplamadım yatağına mı girmedim ne eksik ettim ya.
hak etcek ne yaptım yani.
daha ne istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?