Mesele nazik yaklaşmak değil ama. Siz bu adamı seviyorsunuz. Dün bana yazmıyor diye uzuldugunuz adamı bugün boşanma dilekcesiyle yola getirmek istiyorsunuz. Belli ki aklınız çok karışık .tehlikeli oyunlar bunlar . Başka yolu mutlaka vardır . Bence artık tek basiniza yuklenmeyin bu yükü çünkü son derece fevri hareket edip yanlış hamleler yapiyorsunuz. Ilgili adam boşanma tehditleriyle yola gelmez . Birinden destek alın yardimci olsun size.akliniz inanılmaz karışık belli.ama 5 aydır nazik yaklaşıyorum
bilmem ben güzellikle de söyledim konuştum dil döktüm olmadı belki de cidiyeti anlaması için bu lazım belki kaybedeceğini anlarsa kendine gelir
inan ben de bilmiyorum sonu belli olan şeye neden çabaladığımı
Mesele nazik yaklaşmak değil ama. Siz bu adamı seviyorsunuz. Dün bana yazmıyor diye uzuldugunuz adamı bugün boşanma dilekcesiyle yola getirmek istiyorsunuz. Belli ki aklınız çok karışık .tehlikeli oyunlar bunlar . Başka yolu mutlaka vardır . Bence artık tek basiniza yuklenmeyin bu yükü çünkü son derece fevri hareket edip yanlış hamleler yapiyorsunuz. Ilgili adam boşanma tehditleriyle yola gelmez . Birinden destek alın yardimci olsun size.akliniz inanılmaz karışık belli.
Benim anladığım siz duygularınızi istediğiniz gibi yasayamiyorsunuz üstünü bir şekilde kapamaya çalışıyorsunuz ve ister istemez duygu karmaşası içine giriyorsunuz...ilk once sizi neyin mutlu edecegine karar verin...baskalarinin mutlulugu huzuru icin kendinizden daha fazla odun vermeyin...benim de elimden gelse coook kisiyi iyilestirmek isterim ama mumkun olmayinca olmuyor zorlamanin manasi sadece size uzuntu verir..aslinda siz yaptiginiz isten dolayi da bu kadar usteliyor olabilir misiniz? kendinizi sizden yardim almaya gelen biri gibi dusunun o zaman ne yapardiniz? yoksa oyle dusundugunuz icin mi bu israr?sonucta sizde bir insansiniz hayatinizda eksik hata olabilir bunun icin kendinizi daha fazla lutfen yipratmayin...zamaninizdan calmayin daha fazla...inanin daha fazla uzulmenizi istemiyorum...her kim olursa olsun kendinizden odun bir yere kadar olmali...insan ancak evladi icin bu kadar kendinden odun verebilir...(cocugu olan katlanir anlaminda degil anne-cocuk iliskisi olarak yazdim)
Good morning
Noluyor burda sabah sabah
Iyi ettinsinirim zıpladı dilekçe verdim
Iyi ettin
Burnu surtsun biraz
Biliyormusun bende geçen sene dilekçe vermiştim hatta beraber gittik
teee ilk konularını hatırlıyorum, hayırlısı olsun
ama yazıyı ilk okuyunca 'bi boşanamadın arkadaş' diye içimden geçirmeden duramadım:)
sinirim zıpladı dilekçe verdim
bu gidişle boşanamam da zaten böyle yuvarlanıp gidicez kkda boşanamayarak yaşlanıcam
iletime boşanamayan yazıcam
Saygı bitmişse en güzeli bitimek aslında.
cocuğunuz varmıydı
hahahanasıl mutlu olacaksan öyle olsun, gerisi mühim değil zaten
Ben ciddi ciddi boşanmak istedim oda üstüme üstüme geldi . Blof yapıyorum sanmis ateşe korukle gitti.işe yaradı mı peki?
herkes böyle oyunlar etme falan yazdı topicte ama ben nazikçe konuştum anlamıyor ya anlamıyor adam nezaketten anca tehdit ediceksin sövüceksin
Ben ciddi ciddi boşanmak istedim oda üstüme üstüme geldi . Blof yapıyorum sanmis ateşe korukle gitti.
Sonra baktiki ben doğum kontrol haplarini almıyorum artık anladiki is ciddi geri adım atmaya başladı
Şimdi iyiyiz ama o anı kötü bir anı olarak kaldı ikimizdede hatirlatma unut konuyu açma diyor
çocuğum yok :)
nasıl vazgeçirdi peki ne kadar zamanda aklı başına geldi
benimki de ciddi değil sanıyodu ama bugün sinir krizine girmiş oh olsun
fiçuuv işte aradığım olay
hakkınızda hayırlısı olsun ama yinede fevri karar vermeyin
inşallah hakkınızda en güzeli olur
Just esinle ne problemin var . Biz de ayni durumdayiz Pazar gunu aksam birlikte dilekce yazdik Pazartesi goturcem adliyeye dedi sonra yogundum goturemedim dedi falan. Haala ayni evde yasiyoz haftaya gidecek guuyaaa.. biz de birbirimize mi gozdagi veriyoz napiyoz.. ayrilamadik gitti biz debu gidişle boşanamam da zaten böyle yuvarlanıp gidicez kkda boşanamayarak yaşlanıcam
iletime boşanamayan yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?