Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
off just off.
neyse...

ya istediğinizi düşünebilirsiniz duygularımı hissetmeye engel olamıyorum belki ama en azından bir şeyler yapmaya çıkmaya çabalıyorum içinden benim elimden gelen de bu ne yapayım

ahaha bak çok doğru dedin allahtan belasını istiyor kısmında

bdvde çoğu konularda mesajların inanılmaz mantıklı ve doğru. ama iş kendin olunca ,bu olamıyor sanırım.
hayırlısı olsun

bdvde çoğu konularda mesajların inanılmaz mantıklı ve doğru. ama iş kendin olunca ,bu olamıyor sanırım.
hayırlısı olsun

bak çok doğru dedin işte
başkası oldu mu dünyanın en mantıklı insanı gibi davranabilirim
ancak kendi duygularımı kontrol etmede sıkıntım var

Biliyorum tatlım umarım pişman olmazsın aldığın kararlardan biz senin yanındayız :)

bana korkudan değişebilir gibi geliyor daha önce sevgiliyken işe yaramıştı bu çekip gitmiştim ve öğrenmişti ne yapması gerektiğini ama yaramazsa da kendi bilir

Just bunu diyorsun yani sevgililikte gittin anladı diyorsun anlamamış ki 5 ay önce bir daha gittin, sonra bu sefer olmuştur anladı diyordun anlamamış ki dilekçeyi vermişsin. Şimdi gene bir adım atsa sanacaksın ki anladı ama gerçekten anlamış olacak mı sence? Ya da anlamadığını senin anlaman için daha ne olmalı?
Ayrıca biri sorduğunda peki o da inat ederse ne olacak dediğinde o zaman demek ki inat ediyorsa bu işi ciddiye almıyor ki demektir demişsin ama bence bir insana ders vermek için ya da tepkisini ölçmek için ya da kendine çeki düzen versin diye boşanma dilekçesi de verilmez. O dilekçe tek bir sebeple verilir.
Ha tabi bizde de bir sürü şey olur. Tepkisel olarak alyanslar çıkarılır vestiyere koyulur falan. Ben bunları yaparken bile bunu saçma buluyorum. Çocuk gibi buluyorum. Dilekçe işi daha da ciddi.

Daha önceki konularınızi zamanında okumuştum. ..neden kendinize bunu yapiyorsunuz?omrunuzu kendinizi ona umrsatabilmek uzerine mi gecireceksiniz? Hirs mi? Macera mi? Heyecan mi? Sonunda hayal kirikligi olacagini bile bile neden bu caba? Yapmadigim bir sey kalmadi en azindan vicdanim rahat demek icin mi? Esiniz bir sekilde kendinizi suclu huzursuz etmenizi mi sagliyor? Ilk yorumunuzu gorunce sonunda sirtindaki kamburdan kurtuldu demistim ama sonrasini okuyunca uzuldum...ama siz demek ki degecegini dusunuyorsunuz? Neden deger sizce?

bilmem ben güzellikle de söyledim konuştum dil döktüm olmadı belki de cidiyeti anlaması için bu lazım belki kaybedeceğini anlarsa kendine gelir

inan ben de bilmiyorum sonu belli olan şeye neden çabaladığımı

Yanlış anlamayın lütfen esinizin savunulacak hiçbir tarafı yok ama genel tutumunuz sizce de bir anda köprüleri yakmak değil mi ? Üstelik siz o köprünün üzerindeyken. Sonra boguluyorsunuz. Eski konularınızi da okudum. Net yol cizseniz dusunseniz sonra yapmak istediklerinizi yapsaniz.

ama 5 aydır nazik yaklaşıyorum

Gözün aydın bekarlar bile ayrılamıyorlar vicdan yapıp evliler boşanması ayrı bir sıkıntı hakkında hayırlı umaım çok mutlu olursun .. :)

Just kendin mi yazip mahkemeye goturdun dilekceyi bu konularda bana bilgi verebilir misin ihtiyacim var. Hakkinda hayirlisi olsun sorununuz neydi bilmiyorum ama...

Just kendin mi yazip mahkemeye goturdun dilekceyi bu konularda bana bilgi verebilir misin ihtiyacim var. Hakkinda hayirlisi olsun sorununuz neydi bilmiyorum ama...

dilekçe örnekleri var internette ama avukattan yardım alırsan daha iyi olur diye düşünüyorum

Peki kendine gelip af dilerse barışacak mısınız ?

düzelmesi lazım o zaman dilekçemi geri çekebilirim bakalım gelicek mi kapımıza
telden ulaşamaz çünkü artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…