Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

şimdiii ahaha
anlatacak öyle çok şey var ki neresinden tutsan problem
çünkü o inatlaşıyor çünkü ben onun huyuna gittikçe o kafasının dikine gidiyor bende sabrı sıfırladı
ben tek başıma verdim dilekçeyi siz anlaşmalı boşanacaksınız sanırım :)

Boşanma kesinlikle bir tehdit unsuru ya da fevri bir anda ani verilen bir karar olmamalı bence... Keşke sakinleşip, kendinizi dinleyip, kararınızın değişmeyeceğinden iyice emin olduğunuz bir zamanda karşınıza alıp söyleseydiniz... Karşınızdaki insanı düzeltmenin, yola getirmenin yöntemi asla bu olmamalı. Umarım her şey gönlünüze göre olur

Banada öyle demişti dilekceyi vermeden önce. Verdikten sonrada daha çok giciklasmisti. Hapları biraktigimi gördüğünde surat şekli değişti o zaman anladi

benimki laftan anlamıyor saygıdan anlamıyor
bak gerçekten bişeyi düzgünce anlatsam inatlaşır ama bağırıp çağırsam sakinleşiyo çocuk gibi süt dökmüş kedi gibi oluyo
ben de çareyi dilekçede buldum bakalım nolucak

ben biliyorum onun derdini ona var ya saygı göstermiceksin eziceksin küfrediceksin böyle yap diye bağırıcaksın anca o zaman uslu bi çocuk gibi sakinleşiyor yoksa mağara adamına bağlıyor.

ben şöyle düşünüyorum dava bir kenarda dursun ha çok ister o zaman desin hakimin karşısında karımı seviyorum boşanmak istemiyorum desin değil mi ama

Elbette desinnnn fakattt sizi sevdiğinide her fırsatta sizi üzmeyerek incitmeyerek göstersin.
Çünki her kadın sevildiğini hissetmek ister.
ve durduk yere kimse eşinden ayrılmaz.

Benimkide aynı seninki gibi guzellikten anlamiyor illa kafasına vuracan

hele bir kadın hiç kolay bırakmıyor kendimden biliyorum
SABIRINI çok zorlamış belli yanlış yapıyor aslında.
emek evrilmiş sevgi var eminimki aşk var yıkıp geçmek kolay.
zor olan aslında mücadele etmek ne olurki bir adımda o gelse.
fabrika ayarlarına dokundurmak istemiyor ama oylede olmuyor işte.

Değer görmek için cadı olacaksin

ne bileyim başkalarının karıları naz yapıyor yumoş yumoş davranıyor dize getiriyor ben ille çirkefleşmek zorunda mıyım hoş seviyorum çirkefleşmeyi

o bir atsa ben 10 atarım.
öyle de yaptım bugüne kadar

Her insan düzelecek diye bir kanun yok ki? Her blöf sonucu tatlıya bağlanacak diye. Kaybetme korkusu ile her erkek kendine çeki düzen vermez ki. Bazıları düzelmez, bazı blöfler ters teper. Olmayacak duaya amin demek sadece zaman kaybettirir. Yarına çıkacağımızın garantisi olmayan, kısıtlı ömrümüzde en değerli şeyimiz zaman.
Daha geçen bir arkadaş hayata çok mu geç kaldım diye konu açtı. Gençliğine yazık.

Ortam içinde Yumoş Yumoş
Başbaşa kaldıklarında hepsi cadi

KENDİ BİLİR....Seni kaybedeer seninde sabır taşın çatttttt diye çatlarsa o zaman kötü olur

Ortam içinde Yumoş Yumoş
Başbaşa kaldıklarında hepsi cadi

KENDİ BİLİR....Seni kaybedeer seninde sabır taşın çatttttt diye çatlarsa o zaman kötü olur

ya ben davamı açıyım dursun bi kenarda zaten büyükşehirde gün ileri atıyor hele çekişmeli olunca kimbilir ne zamana vercekler o yüzden tedbirli olayım çok istiyorduysa duruşmaya kadar söyler 2-3 ayı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…