- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Ben bu aksama kadar haber bekliyorum.babasiyla gorusuyolar suan.artik yarin sira bende muhtemelensenden de bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu aksama kadar haber bekliyorum.babasiyla gorusuyolar suan.artik yarin sira bende muhtemelensenden de bekliyorum![]()
kibarlık erkeklerde işe yaramıyor tamam o zaman ben gidiyorum ne halin varsa gör deyip gidince peşinden koşuyorlar ama tabii seninkisi uyuşuksa bilemicem justaylarca en ufak bir hakaret etmedim
salak bile demedim
en son gel konuşalım dedim konuştuk bak böyle olmaz istemiyosan söyle açık açık bitirelim dedim
işte seni seviyorum istiyorumlar vs sözler verdi
tamam dedim bekledim sabırla yok değişiklik
ben bıktım nezaketten böyle korkutucam
Hayirlisi olsun guzelim. ama o biraz cabalasin ya da akli basina gelsin diye dava acmak pek ise yaramaz gibi geliyor bana.olamıyorum sadece olmasını isteyebiliyorum
ben böyle arada kaldıkça bekledikçe o beni yapamaz sandı ne farkı var ki açsaydım 5 ay önce de açmış olucaktım hala yalnızım yalnız..
en azından bi adım atmış oldum.
yaa sen de miBen bu aksama kadar haber bekliyorum.babasiyla gorusuyolar suan.artik yarin sira bende muhtemelen
Malesefyaa sen de mi![]()
yok tabi. bir erkek için kesinlikle değmez çeneni bile sıkmaya da..
haberi var mı peki mahkemeden? msj vs attın mı?
bi trabzodana(bu nasıl bir bileşimse)burmasıda benden bebeeeem![]()
Güçlü ol seni düşünerek sürünsün dünyada tek erkek o değil baktın mutlu edemiyo mutsuzluğun aldı başını gidiyor sen mutsuz et mutlu ol ironik olmayı gerektiriyor bu dünya nihahahahh![]()
Ben bu aksama kadar haber bekliyorum.babasiyla gorusuyolar suan.artik yarin sira bende muhtemelen
kibarlık erkeklerde işe yaramıyor tamam o zaman ben gidiyorum ne halin varsa gör deyip gidince peşinden koşuyorlar ama tabii seninkisi uyuşuksa bilemicem just![]()
merhaba just..kusura bakma ancak,bu kadar olaya yaşananlara rağmen hala istediğin gibi biri değilse,düzelmeyi istemiyor ya da beceremiyor demektir..bir dilekçe ile olacaksa rol yapıyordur bana göre..
boşanma lafından bile korkması gerekirken olmamış,,aynı adam diyorsun..şimdi neden kafasına dank etsin ki..
etse de gerçekten değişeceğine inanmıyorum ben..ancak geçici olarak istediğin adam kılığına girer en fazla dilekçeyi geri çekmen için.
bence dilekçe son noktadır,göz korkutmak için yapılmaz..dediğim gibi düzelecek adam bunca olaydan sonra bir çıkış yolu bulmalıydı..
üzgünüm biraz olumsuz gibi yazdım ama düşencem bu yönde..
Valla buna hayırlı olsun denmez ama eğer senin için iyi olan buysa hayırlı olsun ! Böyle kendini harap etmekle, sinir krizleri yaşayıp korkmakla önür geçmez anacım. Şimdi o düşünsün![]()
Hayirlisi olsun guzelim. ama o biraz cabalasin ya da akli basina gelsin diye dava acmak pek ise yaramaz gibi geliyor bana.
hayirli olsun just,
odayi dagittigna gore... ikinizin de dengesi bozulmus allak bullak olmus...
umarim sonuc olumlu olumsuz farketmeksizin ikiniz icin de iyi sonuclanir...
aslında işe yaramış gibi görünüyor sadece anlık değişimler..bak sevgiliyken de rol yapmış adam,evlenince aynı şekilde hatta artarak devam etmiş..bana korkudan değişebilir gibi geliyor daha önce sevgiliyken işe yaramıştı bu çekip gitmiştim ve öğrenmişti ne yapması gerektiğini ama yaramazsa da kendi bilir
ya ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum...
.
aslında işe yaramış gibi görünüyor sadece anlık değişimler..bak sevgiliyken de rol yapmış adam,evlenince aynı şekilde hatta artarak devam etmiş..
hala ayarı yok,sinir krizi geçirmek ne demek,ilaç kullansın,psikiyatriste gitsin, bunları en iyi sizin bilmeniz gerekli..
sen elinden gelenin misliyle fazlasını yaptın bence..bunlaır yazma sebebim,içinde umut var hala..düzelebileceğine,mutlu olabileceğinize karşı..tekrar kırılmaman için bu yazdıklarım..
Hakkinda hayirlisi olsun
Esin baya beklemiomus kriz gecirdigine gore
Kimbilir sen isyerinde kac kere gozyasi dokmussundur disaridan olmasa bile icine
Seni cok iyi anliyorum bende duzelme bekleyenlerdenim
Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda
Benim durumum daha zor arkadas ve is cevremiz ayni ayni yerde calisiyoruz gozumu cok korkutuyor oyle bisi olursa yapayanliz kalacak gibi hissediyorum
Ben konuyu takip ediyorumda yorum yapmak istememistim ya bu hayatını degistiricek bi kara sonucta sana bosan yada bosanma diye yorum yapmak istemedim hakkınızda hayırlısı canım ya düsünerek herseyi yap bianlık kızgınlıklarla böyle bi karar verme oturup konusun medeni bi sekilde herseyi eger bosanınca mutlu olucam hayatım daha iyi olucak diyosan bosan herseyin hayırlısı insallah
yaptığının özrünü bile dilemedi demekmalesef evet umudum var ama gerçek bir şeyler yapmak zorundaydım
bu şekilde eli kolu bağlı kocişim bana dönsüncü gibi oluyordum
çok sıkıldım artık
zaten ayrıldığımızdan beri panik atak geçiriyormuş ilaç kullanmış yani
ama sabır tükendi bende de qcum
hele dünkü o umursamazlıktan sonra iyice çıldırdım belki fevri davranıyorum ama bazen böyle olmak lazım
ya benim annem bile razı gelmişti gelsin gönlümüzü alsın dedi
bir özür bekledi ben kızınızı seviyorum eşeklik ettim demesini bekledi ama yok
ben niye özür dileyecekmişim dedi benimki
koskoca kadına ettiği lafa bak iyice sinirim zıpladı benim de